Dodaj do ulubionych

Stacja Opole niczym teatr

25.06.11, 22:54
Było naprawdam byłem super rewelacja, i ja tam byłem miód i wino piłem.Wykonania tych piosenek bardziej mnie wzruszały od orginałów.
Obserwuj wątek
    • Gość: widzka... Stacja Opole niczym teatr IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 23:11
      Nawet dobrze było widać z ławki dworca...atmosfera super...muzyka porywająca...Spektakl jednoczył mieszkańców Opola...silnie brzmiący głos pani Rogowskiej....aktorzy się spisali....
    • Gość: Robert Stacja Opole niczym teatr IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 23:31
      Dla mnie rewelacja! Nie tylko piekne przedstawienie i wykonanie piosenek ale także humor, dowcip aktorów..improwizacja do bieżącej sytacji na dworcu (a było kilka zabawnych sytuacji)..Super pomysł z dworcem!! Dziękuję zespołowi Teatru im.Jana Kochanowskiego za niezapomniany wieczór
      • Gość: wachtangow Re: Stacja Opole niczym teatr IP: *.centertel.pl 26.06.11, 10:16
        Widziałem i słyszałem video spiew koszmarny! nagłosnienie dno! (intonacja na poziomie orkiestry ZNTK)

Jaki to eksperyment? artystyczna inercja...Pomysł typu Śluby Panienskie w Urzedzie Stanu Cywilnego! TANDETA
        • dobrowolski73 Re: Stacja Opole niczym teatr 26.06.11, 11:02
          Człowieku, dzwięk na tym nagraniu, a w rzeczewistości to są dwie odmienne sprawy.Na żywo było o wiele lepiej, oglądałem video - dzwięk fatalny, na żywo było wspaniale.Dziękuję za miły wieczór
    • Gość: Zupa z proszku Stacja Opole niczym teatr IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 13:15
      Hehe, wyborcza ewidentnie ma cos do teatru...
      Bylem wczoraj na dworcu. Atmosfera byla rewelacyjna. Spektakl zakonczyl sie owacja na stojaco i glosnym domaganiem sie bisow. Ale o tym wyborcza juz nie napisala... Ech.
      Dziekuje! Bylo cudownie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka