Gość: sss IP: *.punkt.opole.pl 29.09.11, 09:46 I rodzice się na to zgodzili??? A co ze szkołą, z maturą? Chyba to powinno być teraz najważniejsze, a nie zabawa w modelkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruby Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 10:18 Tia, dziecko się baaarzdo zdrowo odżywia - jak sama wymienia: 'zero błonnika' w swoim jadłospisie. Dziwię się że szanowni rodzice ślepi jacyś. A może sądzą, że udział w Tap Madl to szczyt osiągnięcia w życiu nastolatki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever zero mózgu IP: *.home.aster.pl 29.09.11, 14:01 "zero błonnika, przede wszystkim warzywa, odtłuszczony nabiał, owoce, otręby." Taaaaa, chyba zero MÓZGU. Szczególnie otręby - czyli prawie 100% błonnika a warzywa i owoce mają go z 50% za wikipedią: "Źródłem błonnika pokarmowego są m.in. warzywa, owoce, produkty zbożowe (otręby zbożowe," :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: zero mózgu IP: *.net.autocom.pl 29.09.11, 18:02 przecież mówila, że wie prawie wszystko, a PRAWIE robi dużą różnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruf Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: 84.10.222.* 09.10.11, 01:09 a jednak p. Ania wie o czym mówi. powiedziała że je Dużo błonnika a nie Zero. To był błąd Gazety Wyborczej. Zobaczcie --> opole.gazeta.pl/opole/1,35114,10432667,Przygody_opolanki_z_Top_Model.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 10:51 A zaczęła od jojczenia na castingu jako to ona jest biedna i jej rodzinka jaka biedna. Rozpłakała się dziewczynka. Na litość wzięła jury. Druga Papierska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: 217.173.195.* 29.09.11, 11:27 Zawsze znajdą się osoby zawistne i złośliwe bo boli ich, że inni osiągają sukces. Za wszystkie trzy wypowiedzi wcześniejsze, osoby, które to pisały powinny sie wstydzić. Pewnie same nie mają nic do zaoferowania. Pani Aniu proszę nie zważać na tego typu wypowiedzi i realizować swoje marzenia konsekwentnie !!! Trzymam kciuki i czuję, że bedzie dobrze i zrobi Pani karierę w modelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.cpe-135790.ip.primehome.com 29.09.11, 13:47 Sukces??? A przepraszam bardzo! Gdzie tu widzisz sukces? Biadolenie na oczach milionow Polakow, ze nie ma co sie do garnka wlozyc? To jest wg Ciebie sukces? Nie ona jedyna ma w zyciu zle! A moze sukcesem jest obnazanie ciala w tv? Brawo! Jezeli w dzisiejszych czasach to sie nazywa sukces to ja juz wole gryzc trawe i mieszkac w szopie! Sukcesem bylaby kariera na miare Rubik, ale ta dziewczyna nawet na zdjeciach wychodzi miernie! Po drugie: dzisiejsza mlodziez jest "nadwrazliwa"! Jezeli juz cos idzie nie po ich mysli to zaczynaja wyc i biadolic! Ludzie, cale zycie przed wami! Wezcie sie za siebie i korzystajcie z kazdej szansy jaka Wam los zssyla, nawet najtrodniejszej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.cpe-135790.ip.primehome.com 29.09.11, 13:49 Oczywiscie *najtrUdniejszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.wincor-nixdorf.com 29.09.11, 14:08 Zrzucenie 24 kilo w rok jest do zrobienia. Nawet jak ktoś siedzi na tyłku 8 godzin na dobę, ma mało wydajny metabolizm 30+ i skłonności do tycia. Sukcesem jest za to dostanie się do programu i wymanewrowanie na finał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slash Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku sch... IP: *.2city.net 29.09.11, 14:26 Oczywiście już pełno komentarzy zazdrosnych klientek. Nie wiem skąd ta zawiść albo jesteście grube i brzydkie albo żaden facet was nie chce albo po prostu musicie się wyżyć. Wywleczecie czyjeś wszystkie wady i pomyłki na zewnątrz byleby się tylko lepiej poczuć, ale prawda jest taka, że dziewczyna odniosła sukces, a nie wy. Gul wam skacze, bo ktoś ma lepiej - taka mentalność "Polaczków". Dlatego życzę jej zwycięstwa w programie, bo dziewczyna dzięki determinacji osiąga cele, jakie przed sobą założyła. I mam nadzieję że to przesądzi o jej sukcesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 20:17 Dlaczego uważasz, że komentarze piszą zazdrosne kobiety? Może raczej dojrzałe, mądrzejsze, bardziej doświadczone. Sama jestem matką nastolatki i w życiu nie życzyłabym jej takiej "kariery": wystawiać się na pośmiewisko, robić z siebie idiotkę na zawołanie, płaszczyć przed jury. To jest kariera? Nie widzisz, że dziewczyny w tym programie są traktowane przedmiotowo, poniżane, manipulowane dla odpowiedniego efektu medialnego? W przypadku dziewczyny z Opola czytam, że jest ona w liceum. To co z nauką? Zarwie rok dla tego programu? Rodzice się zgodzili na to? Nie wiem, co o tym myśleć? Co to za rodzice? Wczoraj słyszałam, jak jeden z jurorów powiedział do dziewczyny, że koń wyszedł na zdjęciach lepiej niż ona. W taki sposób wyraża swoje zdanie człowiek inteligentny, któremu powierzyłabym na kilka miesięcy pod opiekę moje dziecko? Z pewnością nie! Nie pisz więc o zazdrości, bo tu naprawdę nie ma czego zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 11:31 Nie przesadzaj. Maturę można zdać za rok, a szansa udziału w programie pojawia się raz w życiu. Poza tym co? Zda maturę i pójdzie na zasiłek? Tak przynajmniej zaistniała w mediach, skoro dostała się do finałowej grupy ma szansę na to, że gdzieś się przebije. Lepsze to, niż kolejna bezrobotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 17:04 tia... powinna najpierw zrobić maturę, potem licencjat, na koniec magistra administracji i zarządzania i robić karierę na zmywaku w UK. I pluc sobie w brodę, ze najlepsze lata straciła na zdobywaniu wiedzy bezużytecznej :( Powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 17:22 Pokazywanie gołej dupy i cycków w TV i pozwolenie na obmacywanie przez obcych facetów to jest sukces?? A to przepraszam. Nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.net.autocom.pl 29.09.11, 18:01 dziwne że się nie popłakała pod koniec wywiadu, a co do kasy to od razu widać, że ściemnia, bo na castingu mówiła, ze chce wygrać, żeby mieć kasę dla rodziców... żałość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku sch... IP: *.slupsk.hypnet.pl 30.09.11, 15:42 no to nie rozumiem- to ta sama która płacząc opowiadała o dramatycznej sytuacji finansowej rodziny, że mama nie daje rady jej utrzymać, bo nie mają pieniędzy- a ona na saunę, aerobik, masaże- przecież to wszystko kosztuje, nawet dieta- te pasze, otręby..to ja żyję normalnie, mam pracę dom dziecko, auto ale k...wa na masaże czy saunę mnie nie stać..ładnie zamydliła oczy..masakra jak można się pomylić, a tak jej wszyscy współczuli..zamiast wydawać kasę na pierdoły mogłaby wspomóc mamę skoro jest tak tragicznie że trzeba płakać w tv..cwaniara!!wkurzyłam się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZET Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.11, 16:36 zero blonnika wg gazety, bo z osobistej rozmowy slyszalem, ze duzo tylko gazeta nie potrafi przepisac z notatek.. Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s 06.10.11, 10:16 Jak Wam się podobała nasza Anna, we wczorajszym odcinku:)? Jak dla mnie masakra:) Czy ona jest tak.... uboga intelektualnie, czy sztuczna do bólu? Ojejku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 10:26 Masakra. O mały włos, aby wypadła. Ona kompletnie nie nadaje się. Wstyd przynosi, i sobie i rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s 06.10.11, 10:31 Niestety- druga Papierska:) Tylko ta, jeszcze głupsza i dziewica w dodatku( a kogo to obchodzi tak na marginesie???? Chociaż- wśród małoletnich "gwiazdek", modne jest opowiadanie, że seks to dopiero po ślubie i takie tam- więc może tym torem pojechała) :) Takimi tekstami sypie, że nawet koń by zapłakał( zamiast się uśmiać). Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka87 niejedzenie po 18.00 06.10.11, 19:33 Niby taka mądra dieta, a tu ten tekst o niejedzeniu po 18.00. Liczy się godziny przed pójściem spać, a nie patrzy, czy jest przed, czy po osiemnastej! Jedni wstają o 6.00 i idą spać o 22.00, inni kładą się o drugiej w nocy, jeszcze inni pracują na nocną zmianę... Ci ostatni mieliby w ogóle nie jeść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gągoł Re: niejedzenie po 18.00 IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 23:48 mówiła jak ONA się odżywia. A zero błonnika to błąd gazety (wyjaśniony w następnym artykule - opole.gazeta.pl/opole/1,35114,10432667,Anny_Balon_przygody_w_Top_Model.html ) Ania mówiła, że je dużo błonnika,..., otręby. Od kiedy ją znam zawsze wszystkim powtarzała: DUŻO BŁONNIKA! A tu robią z niej osobę, która nie zna się na tym co mówi! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka87 Re: niejedzenie po 18.00 19.10.11, 01:30 Aha, no może ona akurat chodzi spać o dziesiątej. Ale generalnie często widzę ten tekst o osiemnastej jako radę dla innych i to mnie strasznie denerwuje, że uczy się dziewczyny bezsensownego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku sch... IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 07:18 No ifajnie.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku sch... IP: *.com 19.10.11, 10:55 Czy wyscie powariowali,Ania jest przecietna,ani ladna ani brzydka po Opolu chodzi duzo wiecej dziewczyn, o wiele ladniejszych od Ani. W top model nie maj gustu,tam s chore preferencje,preferuj anorektyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opolanka w finale "Top Model". W ciągu roku s IP: *.com 19.10.11, 16:30 Aniu lepiej nie idz na te final,jak pisze prasa dziewczeta sam tam upokarzane i wykorzystywane przez wojkow (bZydow) na antenie TV,przy publice obmacuja im cycki i takie tam inne upokorzenia,a na zapleczu niedwuznaczne propozycje,szantarz,jak nie pujdziesz do luzka z oblesnym wojkiem to nie zrobisz kariery. Ci z top model maja chory wypaczony gust,preferuja anorektyczki. Odpowiedz Link Zgłoś