Dodaj do ulubionych

Świadek boi się "Boruty"

IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 23:02
ja pie... boruta ten pseudo gangster nie macie o kim pisac tylko o tym buraku haha zenada
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Świadek boi się "Boruty" IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 07:47
      Co sie dziwicie,że świadek sie boi?
      Jak czasem złoczynca mowi do śledczego żeby sie zastanowil bo przecież spotkaja sie na ulicy,albo żeby sie zastanowil bo przecież ma rodzine.
      Łapia płotki a szefowie wymierzaja sprawiedliwosc,takie czasy bo gdyby morderce złapali i szybko wymierzyli sprawiedliwosć na stryczku to nie byłoby takich problemów
    • Gość: adam z Opola Świadek boi się "Boruty" IP: *.radom.dialup.inetia.pl 17.02.12, 09:30
      boruta ten łebster buhahahaa przecież to łeb jakich mało i gołodupiec..
      • Gość: Al C. Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 14:23
        co to za gangsta co sie zatrudnia na kierowce na dostawczaku ?
        a co to za pracodawca co go zatrudnia ? wymusił?
        • Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:49
          Niestety buraku,czy sie to tobie podoba czy nie...jezdze dalej jako kierowca,dalej jestem prawdziwym gangsterem,nie mylic tego z osiłkami w dodatku biednymi...juz jestem od 20 lat i tak pozostanie...w tym Opolu
      • 1boruta Re: Świadek boi się "Boruty" 19.05.12, 17:20
        zapraszam biedaku do spotkania,jak jestes taki madry na portalu,tylko na policje pozniej nie idz,ha,ha
      • Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:46
        zapraszam i powiedz mi w to w oczy biedaku,Marek boruta
        • Gość: asiaGliwice Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.121.2.85.dynamic.wline.res.cust.swisscom.ch 28.01.20, 10:44
          marek?
      • Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:52
        Chodz do mnie biedaku jeden i powiedz mi to w oczy...jak znam zycie to chodzisz w tanich rzeczach z targowiska,na piechote,i jestes biedny
      • Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:54
        chodz adasiu do mnie i powiedz mi to prosto w oczy zapraszam,Marek boruta,patolu i biedaku jeden
      • kat7373 Re: Świadek boi się "Boruty" 26.02.16, 14:01
        Łebster to jesteś sam...pie...ny biedaku,,,jestes chyba jakims nie dowartościowanym frajerkiem,że piszesz takie rzeczy...na portalach...tak właśnie się zachowują takie ku.....
      • Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:01
        Sam jesteś łebster
      • Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:10
        Łeb pedale to sam nim jesteś połowa z was.jest powoli namierzana,na kolana ku...
    • 1boruta Re: Świadek boi się "Boruty" 19.05.12, 17:22
      zenada tumanie biedny,zapraszam do spotkania...tylko pozniej zebys nie lecial na policje,ha,ha
    • Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:45
      Chodz mi to powiedz prosto w oczy...zapraszam to ja Marek Boruta,czekam
    • Gość: gosc portalu Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.routit.net 25.01.15, 10:06
      jestescie pedałkami,,,którzy jemu zazdroszczą,,,
    • Gość: gość kiero IP: *.airmax.pl 07.09.15, 18:19
      sluchajcie jezdze tez jako kiero na busiku jak tencw... tylko w lepszej firmie obserwujac i gadajac z innymi z venusa to i tak go zamkna o odbebni swoje.przeciez wszyscy kierowcy gadaja co on robi u nas w robocie na sibi mozna sie szybko dowiedziec wszystkiego.z tego co wiem to juz i tak go na psy podali wiec to kwestia czasu.a jak jestes taki cwaniak to zapraszam do krapkowic obija ci morde i znowu pokornie spie...sz tak jak ostatnio
      • kat7373 Re: kiero 26.02.16, 13:55
        To kiedy szmato mam przyjecać???kiedys spie...li po balkonach,ostatnio ktoś dostał w pie...na siłowni...może czas już na Ciebie ku...
      • Gość: Oberwacja Re: kiero IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 04:53
        Pierdolony kierowco...Zapraszam Ciebie do pogadania,,,jak jesteś taki jebanym Cwaniakiem...A do krapkowic z chęcią przyjade,napie...ć Ciebie..w każdej chwili,,,jebana szmato,,,
    • kat7373 Re: Świadek boi się "Boruty" 26.02.16, 13:57
      Skoro wszystkich widzisz buraku za gangsterów..to ci współczuje..Burakiem jesteś sam...szmato...
    • Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:05
      Chciałbyś ku... żeby pisali o Tobie...
      Byłem,jestem i będe...A Was szmaty do końca waszych dni bede napie...ł,,,jebani konfidenci
    • Gość: DONKORLEON Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.17, 01:16
      RADOŃ TY KU...
    • Gość: mix Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.20, 17:51
      Ten cały Marek R to przecież kolegów posprzedawał na psiarnię , tylko dlatego mu się udawało. Ale sprawiedliwość go pod celą dopadnie.....
      • Gość: gość mix 324 Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.centertel.pl 06.09.20, 00:29
        Dokładnie 😂
        Spalili mu auto w maju na Dambonia
        BMW 650i czarne.... OPO****
        Teraz chyba biała A7 jeździ....
        Jeżeli ktoś pokazuje wprost kasę i skąd ja ma to albo kończy źle albo jeszcze gorzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka