Gość: juzek IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 23:02 ja pie... boruta ten pseudo gangster nie macie o kim pisac tylko o tym buraku haha zenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Świadek boi się "Boruty" IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 07:47 Co sie dziwicie,że świadek sie boi? Jak czasem złoczynca mowi do śledczego żeby sie zastanowil bo przecież spotkaja sie na ulicy,albo żeby sie zastanowil bo przecież ma rodzine. Łapia płotki a szefowie wymierzaja sprawiedliwosc,takie czasy bo gdyby morderce złapali i szybko wymierzyli sprawiedliwosć na stryczku to nie byłoby takich problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam z Opola Świadek boi się "Boruty" IP: *.radom.dialup.inetia.pl 17.02.12, 09:30 boruta ten łebster buhahahaa przecież to łeb jakich mało i gołodupiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al C. Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 14:23 co to za gangsta co sie zatrudnia na kierowce na dostawczaku ? a co to za pracodawca co go zatrudnia ? wymusił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:49 Niestety buraku,czy sie to tobie podoba czy nie...jezdze dalej jako kierowca,dalej jestem prawdziwym gangsterem,nie mylic tego z osiłkami w dodatku biednymi...juz jestem od 20 lat i tak pozostanie...w tym Opolu Odpowiedz Link Zgłoś
1boruta Re: Świadek boi się "Boruty" 19.05.12, 17:20 zapraszam biedaku do spotkania,jak jestes taki madry na portalu,tylko na policje pozniej nie idz,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:46 zapraszam i powiedz mi w to w oczy biedaku,Marek boruta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaGliwice Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.121.2.85.dynamic.wline.res.cust.swisscom.ch 28.01.20, 10:44 marek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:52 Chodz do mnie biedaku jeden i powiedz mi to w oczy...jak znam zycie to chodzisz w tanich rzeczach z targowiska,na piechote,i jestes biedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:54 chodz adasiu do mnie i powiedz mi to prosto w oczy zapraszam,Marek boruta,patolu i biedaku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
kat7373 Re: Świadek boi się "Boruty" 26.02.16, 14:01 Łebster to jesteś sam...pie...ny biedaku,,,jestes chyba jakims nie dowartościowanym frajerkiem,że piszesz takie rzeczy...na portalach...tak właśnie się zachowują takie ku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:01 Sam jesteś łebster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:10 Łeb pedale to sam nim jesteś połowa z was.jest powoli namierzana,na kolana ku... Odpowiedz Link Zgłoś
1boruta Re: Świadek boi się "Boruty" 19.05.12, 17:22 zenada tumanie biedny,zapraszam do spotkania...tylko pozniej zebys nie lecial na policje,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 07:45 Chodz mi to powiedz prosto w oczy...zapraszam to ja Marek Boruta,czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.routit.net 25.01.15, 10:06 jestescie pedałkami,,,którzy jemu zazdroszczą,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kiero IP: *.airmax.pl 07.09.15, 18:19 sluchajcie jezdze tez jako kiero na busiku jak tencw... tylko w lepszej firmie obserwujac i gadajac z innymi z venusa to i tak go zamkna o odbebni swoje.przeciez wszyscy kierowcy gadaja co on robi u nas w robocie na sibi mozna sie szybko dowiedziec wszystkiego.z tego co wiem to juz i tak go na psy podali wiec to kwestia czasu.a jak jestes taki cwaniak to zapraszam do krapkowic obija ci morde i znowu pokornie spie...sz tak jak ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
kat7373 Re: kiero 26.02.16, 13:55 To kiedy szmato mam przyjecać???kiedys spie...li po balkonach,ostatnio ktoś dostał w pie...na siłowni...może czas już na Ciebie ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberwacja Re: kiero IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 04:53 Pierdolony kierowco...Zapraszam Ciebie do pogadania,,,jak jesteś taki jebanym Cwaniakiem...A do krapkowic z chęcią przyjade,napie...ć Ciebie..w każdej chwili,,,jebana szmato,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kat7373 Re: Świadek boi się "Boruty" 26.02.16, 13:57 Skoro wszystkich widzisz buraku za gangsterów..to ci współczuje..Burakiem jesteś sam...szmato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwacja Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.inet.networkconcepts.nl 25.12.16, 05:05 Chciałbyś ku... żeby pisali o Tobie... Byłem,jestem i będe...A Was szmaty do końca waszych dni bede napie...ł,,,jebani konfidenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONKORLEON Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.17, 01:16 RADOŃ TY KU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.20, 17:51 Ten cały Marek R to przecież kolegów posprzedawał na psiarnię , tylko dlatego mu się udawało. Ale sprawiedliwość go pod celą dopadnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość mix 324 Re: Świadek boi się "Boruty" IP: *.centertel.pl 06.09.20, 00:29 Dokładnie 😂 Spalili mu auto w maju na Dambonia BMW 650i czarne.... OPO**** Teraz chyba biała A7 jeździ.... Jeżeli ktoś pokazuje wprost kasę i skąd ja ma to albo kończy źle albo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś