Dodaj do ulubionych

Restauracja 4bas

01.04.12, 15:28
Był gdzieś o niej wątek, ale nie umiem go znaleźć.
Byliśmy dzisiaj w tej knajpie całą rodziną. Polecam!
Miła, dyskretna, pomocna obsługa. Bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Duże porcje, świetnie doprawione, dobrze skomponowane dodatki. Wyśmienite piwo - szczególnie lane - czeskie Litovel, Klaster i oczywiście Pilsner Urquell (7-8 zł za pół litra). Poza tym dobre wódeczki na deserek.
Poza za tym: czysto, ładne serwetki, solidne stołki, odpowiednia zastawa (może należałoby je mocniej podgrzewać). Bajtle też były rade, choć jak to dzieci - przegrzebki jedne!
Obserwuj wątek
    • Gość: opolanka Re: Restauracja 4bas IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 09:42
      Też tam byłam z rodzinką i jestem naprawdę zadowolona.
      Polecam, pyszne jedzenie, przyjemny wystrój, bez udziwnień i pstrokacizny.
      Przepiękne zdjęcia Opola, można się poczuć jak w dawnych czasach.
      Czyściutko, klima działa jak trzeba, co przy tych upałach jest bardzo ważne.
      Obsługa kulturalna.
      Szczerze polecam!
      Ja napewno będę tam wracać :)

Rolada z modrą kapustą i kluskami z dziurką - miodzio!
      • Gość: volksterier Re: Restauracja 4bas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 16:45
        a ja kompletnie nie polecam, gdyż natrafiłem na knedliki, którymi można rozbijać szyby i smażony camembert co miał twardą spieczona skorupę, po przebiciu której wytrysnął płynny środek, który można było co najwyżej zlizywać z talerza
        może miałem pecha, ale próbować drugi raz nie będę
        • Gość: opolanka Re: Restauracja 4bas IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 18:20
          Bardzo dziwne, bo akurat syn jadł knedliki i mu smakowały.
          Mięso też było pyszne i mięciutkie.

Kiedy tam byłeś?
          • Gość: volksterier Re: Restauracja 4bas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 21:08
            dość dawno, chyba ze dwa miesiące temu, może się wyrobili, albo padłem ofiarą jednorazowej wpadki kucharza ;-)
            • Gość: volksterier Re: Restauracja 4bas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 21:10
              no i żeby było uczciwie, to muszę dodać, że pieczeń wtedy też była mięciutka i smaczna, ale te knedliki ... i ten ser...
    • Gość: MM Re: Restauracja 4bas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 22:25
      Post zawierał lokowanie produktu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka