Dodaj do ulubionych

2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na hip...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 17:10
G.W. serio oszalała ;)
Jak dzieci w piaskownicy się zachowujecie.
A te dzieciaki to powinny się wstydzić! Nic dziwnego ze ich tak potraktowali w ratuszu skoro zachowują się jak dzieci.
1. autor artykułu sprawdził co znaczy plagiat w słowniku ?
2. rozumiem ze wymienieni w liście otwartym urzędnicy maja jakieś prokuratorskie zarzuty skoro wymienia się ich tylko po pierwszej literze nazwiska? jak się jest głupkiem to się tez jest tak traktowanym.

Dni Opole to nie KFPP ! więc z czym mają problem ? Poza tym jakby to TVP organizowała taki dzień to tez by się domagali zadość uczynienia z tytułu prowadzenia fan-page'a? hmmm nawet jeśli tak, to jakim prawem?

3. Inicjatywa chłopaków jest słuszna ale niestety nie są REPREZENTATYWNI - tym bardziej ze maja problem z pisaniem oficjalnych pism. Inicjatywa na fb pt: "nie mów do mnie z rana" ma aż 500 tyś zwolenników ;) wiec ich 43 tys. to tak trochę marnie. Ale dla osłody dodam ze człowiek impulsywnie naciska "lubię to" i nie myśli o tym za bardzo.

Są jednak osoby w opolu którzy cieszą się z koncertu i wstyd im za "dzieciaków" ;)
Są też inni co się z imprezy nie cieszą bo nie mogą się pod nią podpisać i miotają się z swojej tu i tam.
ehhhhh.... ręce opadają
Obserwuj wątek
    • Gość: sternik Sterowanie IP: *.anonymox.net 06.04.12, 19:43
      W sondażu na naszej stronie wzięło udział ponad 3,5 tys. internautów. Ponad 2. tys. uważa, że ratusz ich pomysł skopiował.

1. Sonda a sondaż to nie to samo. Tak samo jak laska i łaska.
      2. Równie dobrze można było to zatytułować, że 1,5 tys. internautów popiera ratusz. Ale sensacja musi być!
    • Gość: dupek 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na hip... IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 20:51
      Powinniście się, Redachtury, zadumać! 2 tys. waszych czytelników (no, powiedzmy 1800 - 200 kliknięć podwójnych na pewno) kupiło taką bzdurę!
    • Gość: kij 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na hip... IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 21:28
      kompletna kompromitacja gazety wyborczej.
    • Gość: eurofajt 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na hip... IP: *.252.19.5.internetia.net.pl 07.04.12, 18:32
      Dobrze,że koncert organizuje instytucja obiektywna i doświadczona,a nie jacyś małolaci którzy awantura sie o przywrocenia czegoś czego nawet nie zasmakowali. To takie pokolenie bezmuzgów co potwarzają inni typu jp,hwdp, j*** konfidentów. Pozatym sa powiazani z opolska pseudo wytwornia ktora prowadzi chłam,a nie marketingi i tylko mogłaby zaszkodzić wizerunkowi Opola w tworzeniu reprezentatywnej imprezy na skale krajową. Niech dalej sobie prowadza facebook. Organizacja dużej imprezy to jedno,a drugie zbieranie nastolatków na portalu społecznosciowym.
      • Gość: hsghas Re: 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 19:28
        NCPP jest instytucją doświadczoną w organizacji koncertów, natomiast nie wiem czy jego pracownicy są wystarczająco kompetentni do wyboru artystów, którzy mogliby sprowadzić do Opola większą rzeszę fanów. Ktoś kto nie ma pojęcia o muzyce hip-hop tak naprawdę nie może wybrać pożądanego przez większą publiczność repertuaru, dlatego uważam, że NCPP powinno chociaż skorzystać z pomocy chłopaków przy wyborze artystów, którzy tak wiele czasu i serca włożyli w próbę reaktywacji tego festiwalu ;)
    • Gość: ciastko dnia Re: 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na h IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 22:19
      >Inicjatywa chłopaków jest słuszna ale niestety nie są REPREZENTATYWNI - tym bardziej ze >maja problem z pisaniem oficjalnych pism.

Co ma piernik do wiatraka?

Inicjatywa chłopaków jest słuszna. Kropka.
    • Gość: plagiator 2 tys. internautów: ratusz ukradł pomysł na hip... IP: *.31.85.190.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.12, 00:45
      Gazeta Wyborcza i Adam Michnik popełniła plagiat. Ja już w 1988 roku chciałem wydawac gazetę pod nazwą GW. Tylko że mi się wtedy nie chciało. No dobrze, może i byłem za głupi. Ale to nie znaczy że gazeta mogła sobie ot tak, nazwać gazetę GW i nie liczyć sie z moim pomysłem z 1988 r. Żądam satysfakcji. Finansowej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka