Gość: Paweł IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.12, 10:23 W Opolu powstał sklep spożywczy dostępny w internecie delikatesy.opole.pl/ Ktoś już robił tam zakupy? Ciekaw jestem opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemo_opole Re: Delikatesy Piast 13.04.12, 10:33 Ceny raczej nie zachęcają. Np. słodycze bardzo drogie. Alkohole też. Bols 0,5 L za 31,40... W pobliskim Eko za tyle jest 0,7 L. Na świerze bym nie liczył, jeśli ten sklep to "ten" Piast z rynku - tam lada z wędlinami i nabiałem nie zachęca do zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Delikatesy Piast IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.12, 11:43 Hmm... w sumie racja, ale znalazłem ich na facebooku www.facebook.com/pages/Delikatesy-Piast/302104696523058 fajne pomocje robia, dzis np czekolade włoska za 13 zl dodaja gratis do kazdego zamówienia. W sumie jak siedze w pracy i nie mam czasu pojsc na zakupy to wole spróbować, zrobie zakupy zobacze co wyjdzie - jak bedzie tak jak mowia to dostane pod drzewi, wybiore sobie rzeczy za 70zl i bede mial dostawe gratis - dobre na imprezy - nie trzeba taksówkarzowi haraczu płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Delikatesy Piast IP: *.252.25.180.internetia.net.pl 13.04.12, 15:50 nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a taki sobie Re: Delikatesy Piast a co to za cholerstwo ??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.12, 19:14 A ja tak przypadkiem ( naprawde przypadkiem ) znalazlem 1001 wpisow jakie to ten troll o nicku Pawel , juz tu na przeroznych forach zrobil !! He he he pawelu - trolliku z delikatesialy Odpowiedz Link Zgłoś