Dodaj do ulubionych

szukam dentysty który porządnie leczy kanałowo

IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 23:59
Witam. Pilnie poszukuję dobrego stomatologa (Opole) który nie tylko potrafi pieniądz kasować, ale przede wszystkim porządnie zna się na LECZENIU KANAŁOWYM. Jeśli ma mikroskop do endodoncji w gabinecie, tym lepiej dla niego (i dla mnie). Mój stomatolog sobie z tym zadaniem nie poradził - albo nie znalazł wszystkich kanałów albo źle opracował, tak czy owak ząb wciąż boli. Czy ktoś z forumowiczów może mi takiego lekarza polecić? Będę wdzięczny za każdą pożyteczną opinię, a do stomatologa iść na ślepo to duże ryzyko...
Obserwuj wątek
    • men1972 Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow 14.04.12, 07:45
      Proszę bardzo. Ja mogę Ci polecić bardzo dobrą lekarkę dentystkę. Ale nie wiem, czy będziesz się w stanie do niej szybko dostać.
      Bo ponieważ jest bardzo dobra, to ma bardzo długą listę pacjentów. I na wolny termin trzeba czekać niestety długo - tak około miesiąca.

Ale za to ma świetnie wyposażony gabinet, łącznie z takim supernowoczesnym urządzeniem do prześwietlania ząbków. Więc ten twój zgubiony kanał zębowy na pewno wykryje !

Podam ci adres:
      Doktor Aneta Mostowy
      ul. Kościuszki 16
      telefon do gabinetu. Jeżeli telefon się nie zmienił to: 441 78 77
      • Gość: gość Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 09:38
        Przede wszystkim nie polecam stomatologa na Krakowskiej na przeciw Delikatesów bo poza angielskimi certyfikatami niewiele potrafi brrrr.Polecam z kolei p. doktor Dorotę Szcześniak z przychodni na Waryńskiego.Niestety musisz się uzbroić trochę w cierpliwość i poczekać miesiąc ale bardzo warto.Musisz wiedzieć że nie należę do ludzi skorych do pochwały ale pani doktor należą się słowa uznania za fachowość i podejście do pacjenta.Jeszcze jedno nie idż na Krawiecką w centrum miasta bo tam obedrą cię ze skóry a z leczeniem różnie tam bywa.
    • Gość: aga Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 10:04
      chodzę od kilku lat do dobrego stomatologa, mikroskop ma, z zębami leczonymi kanałowo nic sie nie dzieje. Dr Krzysztof Malottki ul. Niedziałkowskiego. Kolejki tażke ma duże. Jest drogi, to mi nie pasuje ale nie mam sie do czego przyczepić więc nie zmieniam, jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: pacjent Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.147.186.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.12, 20:43
      "Dentysta na Chabrach" Tam gdzie dawna "Agawa". Naprawde najlepszy
      • Gość: egi Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 23:18
        Dziękuję wszystkim za opinie i proszę o więcej

Men1972: Jeśli chodzi o dr Mostowy to dużo dobrego słyszałem, ale czy ma mikroskop endodontyczny?

DR Malottki, kiedyś byłem, faktycznie super, ale terniny tak długie że nie do zaakceptowania

Pacjent: znasz może nazwisko tego dra na Chabrach?

Jeszcze raz dzięki i proszę o więcej

• Gość: figa Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 10:17
          Ja też polecam dr Malottkiego. Terminy rzeczywiscie kosmiczne, na wizytę czeka się ok. 3 miesiące, ale wiem, że w nagłych przypadkach ma zawsze dla swoich pacjentów jakiś termin na cito. Może i dla kogoś nowego znajdzie miejsce? Warto tam po prostu podejść i porozmawiać. Czynne jest od rana do wieczora. Zawsze to lepiej niż przez telefon. Może uda się coś załatwić, jakiś ekspres?
        • men1972 Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow 15.04.12, 11:21
          Do forumowicza Egi.

Twoje pytanie jest tak głupie, że aż poraża w swojej infantylności.

Mnie się pytasz czy dr. Aneta Mostowy ma .................mikroskop endodontyczny ??????

A SKĄD JA MAM TO WIEDZIEĆ !!!! ZADZWOŃ SOBIE DO GABINETU I SIĘ ZAPYTAJ !!!!
          Bo po to podałem ci na twoją prośbę numer telefonu do gabinetu!

A może byś chciał/chciała abym cię jeszcze na wizytę umówił ???? Normalnie, jak czytam takie pytania to ręce opadają !!!
          Nie dość, że ZA DARMO poświęcam ci swój własny czas, czas w którym zamiast odpowiadać tobie mógłbym np. znowu zdenerwować Ryszarda Zembaczyńskiego, to ty mnie Egi pytasz o jakiś durny mikroskop!!!

Normalnie ręce opadają, że w narodzie polskim są takie leniwe osobniki jak ty Egi.
          • Gość: Maryla K Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.com 15.04.12, 12:23
            W żadny wypadku nie iść do dentystki Szczeeśniak,kilka lat temu byłam u niej w przychodni na Waryńskiego,Wyrywała mi ząb,męczyła się z nim ponad 1 godzinę,w między czasie dawała kilka razy znieczulenie,wrzeszczała na mnie jak by to była moja wina,że nie potrafi usunąć zęba,zostawiła korzeń,w domu językiem wyczułam korzeń,ona nie zauważyła,że korzeń został,kazała iść do ręntgena czy jet korzeń, musiałam iść do chirurga do szpitala na Witosa,aby usunął korzeń.Nigdy więcej do Szcześniak,ani do Baartczyszyn,plomby u niej wylatują zaraz po przyjściu do domu,nagania klientów rodzinie,w państwowej pracy przychodni,leczy prywatnie.Nie polecam też tego pyszałka i zarozumialca, Chruuszczyka,który wstawia bez pytania metalowe plomby, i nie raczy odpowiedzieć na dzień dobry i do widzenia,nie przyjemna atmosfera,zachowuje się jak by robił łaskę ,ze żyje .w zakładzie energetycznym,na ul.Oleskiej 3,leczy się u niego były prezydent Pogan.
    • Gość: CJ Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.147.38.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.12, 13:22
      Tylko Chabry
      • Gość: egi Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 17:41
        do forumowicza men1972: serdecznie Cię przepraszam, że śmiałem zająć Twój cenny czas, który poświęciłeś na wpis na tym forum specjalnie dla mnie. Faktycznie, mógłbyś w tym czasie zrobić kilka znacznie bardziej konstruktywnych rzeczy. Gdybyś jednak przeczytał mój pierwszy post uważnie, to zauważyłbyś, iż nie szukam dentysty ot takiego sobie pierwszego lepszego, ale właśnie takiego który zna się na leczeniu kanałowym i ma mikroskop endodontyczny. Jeśli tak bardzo polecasz mi dr Anetę, mniemam, że co nie co wiesz o tym gabinecie, a więc pytanie o mikroskop nie było z kosmosu. I pozwolisz, sam do niej zadzwonię... Moim celem na forum nie jest wdawać się w głupie polemik i czepiać się, ale znaleźć dobrego specjalistę. Dziękuję i proszę o jeszcze

A jeśli chodzi o Chabry to jaki dr?
    • Gość: pacjent Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.181.65.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.12, 19:06
      nachabrach.pl tam naprawdę doskonale leczą
      • Gość: lisek Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 23:22
        a ta dr Mostowy to droga?
        • Gość: egi Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.12, 20:38
          czy ktoś coś jeszcze doradzi?
          • Gość: riki Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 23:33
            Ja tylko potwierdzam, ze najlepszy jest dr malottki, fajny gabinet, fachowy personel i co najważniejsze CZYSTO ! Żadnego łapania w rękawiczkach czy brudnej spluwaczki. A że za jakość się płaci to nie nowina. Z terminami też prawda, ale mają listę rezerwową czy coś w ten deseń i faktycznie dziewczyny oddzwaniają z propozycją terminu.
            • Gość: pacjent Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 19.01.14, 10:53
              a ile tam kosztuje leczenie kanałowe ?? (w gab. u doktora mallotkiego)
    • okobar79 Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow 05.05.13, 17:45
      ja polecę dwójkę dentystów:

Katarzyna Kinasz na Zielonogórskiej, nie wiem czy ma ten mikroskop, ale jak robiła mi kanałówkę, to robiła jakieś zdjęcia/skanki nie mam pojęcia co to było, pikało i czyściła do końca:P na monitorze widziała czy to koniec kanału czy jeszcze nie

Beata Rajca na Zajączka
      nie mam zielonego pojęcia czy ma, jak robiłem tam kanałówkę to nic takiego nie było... możesz zadzwonic i zapytać

ale tą dwójkę polecam
    • Gość: Tomasz Dentysta na wiosennej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 10:10
      Witam,
      ja polecam lek.stom. Michał Lizurej. gabinet ma na wiosennej. ma mikroskop i leczenia kanałowe to dla niego priorytet. Trafiłem na niego aż z Anglii gdzie dostałem prezent w postaci złamanego narzędzia. Złamane narzędzie zostało usunięte... a ceny są przystępne.
      • Gość: pacjent Re: Dentysta na wiosennej IP: *.252.18.75.internetia.net.pl 19.01.14, 10:52
        a ile kosztowało leczenie kanałowe ??
    • Gość: r12 a Tańczak? IP: *.252.26.198.internetia.net.pl 18.01.14, 12:25
      A co sądzicie o spółce Tańczak? Jak leczą i jakie ceny? Do kogo tam warto się udać?
    • Gość: bozia Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 16:27
      dentystyczne małżeństwo z Mickiewicza w budynku pogotowia kiedyś lub prowadzą pogotowie dentystyczne,
      • jan.urbaniak1 Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow 18.01.14, 17:13
        Gość portalu: bozia napisał(a):

> dentystyczne małżeństwo z Mickiewicza w budynku pogotowia kiedyś lub prowadzą p
        > ogotowie dentystyczne,
        Wodociągi i Kanalizacja. Tylko tam !
        • Gość: mbb Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 18:12
          Dentyści którym z bożym błogoslawieńsrwem władzy prawie całkowicie sprywatyzowala sie branża suportyzuja co znaczy prywartyzacja sluzby zdrowia. Sa niesłowni , drodzy i za nic nie odpowiasdają. No i pomalu rośnie u nich kolejka bo pracują coraz mniej za coraz wiekszą kasę

Spróbojcie obdzwonic dentystow zobaczycie jakie sa terminy
      • Gość: beno Re: szukam dentysty który porządnie leczy kanałow IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 06:50
        piszesz o Gajewskiej Huterskiej?...to porazka- nie polecam a wrecz odradzam...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: koronka Re:Huterska Gajewska ,,,,,uwazajcie tego robic nie IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 16:09
      nie umie....
      • Gość: Gość Re:Huterska Gajewska ,,,,,uwazajcie tego robic ni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.17, 17:01
        Hut -Gajewska - 5 minut wizyty, stwierdzenie, że nie wie który ząb boli, ale posmarowała jednego jakąś maścią i 100 złotych. Dla bogatych i niestety naiwnych. Nie pomogła. Nie polecam, a jak przedmówcy odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka