Dodaj do ulubionych

Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m...

IP: *.punkt.opole.pl 04.10.12, 08:25
Pracuje pan teraz w Agencji Rozwoju i Modernizacji Rolnictwa, którą wszyscy kojarzą ewidentnie z PSL.

Więcej... opole.gazeta.pl/opole/1,35086,12604595,Nowy_szef_TVP_Opole__Bede_pozywal_za_wiazanie_mnie.html#ixzz28JBzGpHI

Każdy, kto mówi, że jestem powiązany z PSL, bredzi.

Więcej... opole.gazeta.pl/opole/1,35086,12604595,Nowy_szef_TVP_Opole__Bede_pozywal_za_wiazanie_mnie.html#ixzz28JCE4gpW

Czy jest tam ktoś, kogo rodzina nie pracuje u kolegów z PSL? Syn Stanisława Kalemby pracuje w Agencji Rynku Rolnego
www.polskaprasa2.pl/952522-Czy-jest-tam-ktos-kogo-rodzina-nie-pracuje-u-kolegow-z-PSL-Syn-Stanislawa-Kalemby-pracuje-w-Agencji-Rynku-Rolnego.html
KULISY POLITYKI PARTII WALDEMARA PAWLAKA
DBAMY O SWOICH

www.naszdziennik.pl/wp/8728,dbamy-o-swoich.html
Obserwuj wątek
    • Gość: tk Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 09:27
      to nie był konkurs, ale NABÓR, czyl kaprys
    • Gość: behemot Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 09:37
      Czy to jakieś przestępstwo, że tam pracuję? Jestem specjalistą ds. przetargów. Wcześniej pracowałem w kędzierzyńskim ZAK-u, gdzie byłem szefem działu relacji inwestorskich - nie rzecznikiem prasowym

I to mi sie podoba. Tak tylko prawdziwe chłopy mają. Czy dyrektor telewizji musi się znać na telewizji? A doopa tam, od tego ma ludzi.
    • Gość: badziew Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 09:55
      Pan dyrektor pięknie opowiada o swoich "kwalifikacjach". Może jeszcze słówko o znajomości angielskiego? :-)
      • Gość: a ja wiem Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.pl 04.10.12, 10:07
        Fajny z niego chłop... Uwaga, powiedziałem "chłop", a nie uop...
        • Gość: też wiem Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.pl 04.10.12, 10:16
          To jakaś moda z tym pozywaniem? Michnik pozywa. Szczepanik pozywa. Knebel jako forma polemiki na tematy społeczne??? A tu akurat potrzeba polemiki jest nagląca. Kurna, to się robi jakiś bantustan, a nie Polsza. Najgorszy dziennikarz, jakiego wydała opolska ziemia, zostaje szefem TVP bo chodzi na pasku Pawlaków i jeszcze się odgraża??? Panie marszałku, panie senatorze, i Ty pośle z Praszki - doprowadzicie do tego, że ludzie wyjdą na ulice już nie z flagami, ale butelkami z benzyną.
          • Gość: sum Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.pl 04.10.12, 10:19
            A niech pan jeszcze dopowie, dlaczego już nie współpracuje z Rzepą, w ktorej się tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nauczył. No, niech dopowie. Polska robi się śmierdzącym śmietnikiem, żerowiskiem kolesi. Jebie to.
    • Gość: Miron Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 12:28
      To są jajca po opolskuuuu... jajeczny sosik albo opolskie zbuki, heheheee.
      Obojętnie, kto by nie został wskazany, to zawsze znajdą się maruderzy i malkontenci, a być może zawistni koledzy po fachuuuu... i w każdym przypadku będzie się komuś coś wypominać. Takie wybory wzbudzają emocje - tylko po co... Pamiętacie jak to było z Nierenbergiem, Palade, Kudybą, a także z Nawarą???
      Osobiście mnie to jeb..e, kto będzie kierował opolskim ośrodeczkiem tvp... z jednym wszak wyjątkiem - ważne, żeby to nie był spadochroniarz! A poza tym to pewnie i tak niedługo centralka tvp zlikwiduje nasz ośrodeczek, no może pozostawiając tylko ze dwóch operatorów i może tyle samo dziennikarzy... więc po co te emocje i po co te nerwy...
    • Gość: Raz, dwa, trzy Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 16:31
      Marek, ty się nie kryguj, tylko w te pędy wal do sądu.

Nie byłeś rzecznikiem PSL, nie jesteś członkiem PSL i nie byłeś.

Chętnie porównamy to, co mówisz w Wyborczej z tym, co mówi Rakoczy. Na przykład, o redagowaniu przez ciebie materiałów prasowych dla PSL-u w kampanii wyborczej.

Mówisz, że Żuraw miał rekomendację PSL? Skąd to wiesz? On ci się chwalił? Ciekawe czy to potwierdzi w sądzie. Rakoczy mówi w NTO, że nikogo nie rekomendował. Kto bredzi?

I nie opowiadaj bajek o wygranym konkursie.

TVP przeprowadziła rekrutację na stanowisko dyrektora TVP Opole - Jolce głupio się przyznać, że ją olali - i wybrała tego kto najbardziej pasował. Wszyscy wiedzą, że w TVP Info rządzi PSL. TVP1 - PO. TVP2 - Ordynacka.

PSL postawił na ciebie jako szefa TVP Opole i teraz musisz z tym żyć. Sam tak chciałeś.

Jeszcze raz powiesz o "konkursie", to cię podam chłopie do sądu :-)
      • Gość: Rosynant Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 16:46
        Słusznie nazwał Szczepanika na okazje nominacji Zbigniew Górniak na Facebooku: nasz opolski Incitatus.
        Nieświadomym podaję definicje z wikipedii:
        "Incitatus – ulubiony koń wyścigowy cesarza Kaliguli.
        Władca ofiarował mu marmurową stajnię, żłób z kości słoniowej, purpurowe czapraki, naszyjniki z drogich kamieni. Koń miał do dyspozycji niewolników i meble, żeby mógł przyjmować gości, których do niego zapraszano. W czasie uczt cesarz pijał jego zdrowie ze złotych pucharów. Składał także przysięgi na życie konia. W przeddzień igrzysk, w których miał występować, cesarz nakazywał ciszę w całej okolicy, aby nikt nie zakłócał Incitatusowi odpoczynku. Kaligula zamierzał mianować go konsulem, ale wcześniej został zamordowany."

Każdy obsadzajacy stanowiska w ten sposób powinien pamietac o tym co spotkało Kaligulę!
        • Gość: mimoch Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.pl 04.10.12, 16:58
          Rosynancie, uważaj na siebie, bo Twoje ostatnie zdanie może zostać odczytane jako groxba karalna i Cię nowy pan dyrektor zawlecze do sądu.
          • Gość: Rosynant Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 17:30
            A widziałeś kiedyś, zeby burak potrafił wygrać ze starą szkapą choćby w kręgle? Niech zaciąga! No chyba że sądzic będzie sędzia Anna Maria Szczepanik-peeselowa....
            • Gość: mbb Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 19:49
              mali ludzie w za dużych marynarkach
        • Gość: morka Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 08:28
          Nasz Górniak to ma chyba najmniej do gadani ana temat etyki. Startował w tym naborze? Startował. Ma żal? Ma. Ja jako czytelnik NTO i słuchacz Radia Opole mam natomiast wątpliwości czy wybitny etyk - redaktor Górniak powinien pracować w dziale promocji UO? Jak się to ma do kodeksów etyki dziennikarskiej? Rozumiem, że jego zadaniem będzie/jest dbanie o wizerunek byłej WSP w Opolu? I jako dyrektor TVP Opole łączyłby obie fuchy?
          • Gość: Gorniak Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.pl 05.10.12, 12:21
            Pani Morko, nie łączyłbym tych fuch, gdyż wtedy bym z jednej zrezygnował. Wystartowałem w naborze na szefa TVP zanim dostałem propozycję z UO. I tak wiedziałem, że to pic (ten konkurs w TVP), ale tak dla spokoju sumienia to zrobiłem. Żyję tu już 50 lat, mam swoje ambicje, marzenia, srutu, tutu... W programie napisałem zresztą, że ograniczyłbym znacznie tematykę rolna w TVP Opole, bo uważam, że chłop opolski sam wie, kiedy kosić i siać i niepotrzebne mu do tego programy w TVP. Ale do rzeczy...
            Ma Pani rację, cholera jasna! Od 8 lat byłem na tzw. samozatrudnieniu co dawało mi dużą swobodę w wyborze tych, dla których chciałem pracować. Od 2 tygodni jestem na stałym etacie i przyznam, że mocno mnie to stresuje zawodowo w taki sensie, czy mam nadal pisać do nto i Radia Opole. Obie redakcje chcą nadal moich tekstów, co mi pochlebia (i daje chlebek jakiś, ale bez szynki), i jest jakimś też życiowym napędem intelektualnym, bo nto to moja druga matka, a Radio Opole cenię i szanuję. Ale wiem, że jako pracownik UO mogę być odbierany jako osoba nieobiektywna. Próbuję to załatwić mentalnie tak, że moje publikacje to głównie komentarze, felietony, a nie interwencje. Niech Pani otworzy jakikolwiek tygodnik, ilu tam felietonistów, którzy są na etatach w innych instytucjach. I jakoś ktoś ich drukuje, czyta... Może to jest jakiś wytrych dla mnie, co Pani Morko?
            • Gość: rolnik Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 14:38
              I to był Panie Zbyszku, znając realia i podział tortu w naszej TiWi, bład z tym programowym ograniczaniem tematyki rolnej -:)
            • Gość: koko Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.12, 14:57
              Panie Górniaku Zbyszku! Czyli mamy domniemywać, że będziesz Pan nadal chłostał bezlitosnym ostrzem ironii wszystkich? No, prawie...wyłączywszy trzy ważne instytucje naszego małego tu-i-teraz. Pan się niech zdecyduje czy Pan chcesz być dziennikarzem czy człowiekiem zawodowo odpowiedzialnym za wciskanie kitu. (Choć jak to napisałem, przyznam, wyszło jakoś tak podobnie). A tak w ogóle panie Górniaku Zbyszku, to obciach zniżać się do roli komiwojażera. Sorki, ale musiałem....

• Gość: lustro Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 22:06
              Zbychu nie ściemniaj. Praca w promocji UO jest nie do pogodzenia etycznie z zajęciem dziennikarza.

Gadka, że inni "dziennikarze" tak postępują niczego nie usprawiedliwia. To, że jesteś (byłeś?) na samozatrudnieniu też niczego nie zmienia. Wyzwania w RO chcesz robić jako dziennikarz i pracownik UO? Z gośćmi będziesz rozmawiać jako kto?

Wątpliwości świadczą, że sumienie jeszcze nie zdechło. Nazwisko masz tylko jedno. Twarz też.
            • Gość: morka Do Z. Górniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 07:58
              Bedzie pan musiał wybrać - czy zostać dziennikarzem czy specjalistą od promocji na naszym WSP. Szkoda, że odejdzie pan z zawodu, bo nie wyobrażam sobie, aby uczciwe wobec czytelników/słuchaczy był taki dualizm. To, że tak postępują inni, nie jest argumentem. Pan juz wybrał.
    • Gość: Agatka Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 21:04
      NIech no M. Szczepanik nie kłamie! Znane sa powszechnie jego zabiegi u byłego wiceministra i PSL-owców w tvp. A Platforma wstydząc sie tej nominacji oficjalnie mówi,że to robótka PSL. Taki ma być nowy dyrektor TVP Opole? Kłamczuch i podlizuch? Dziekuję. Ja też mimo gróźb zawieszam płacenie abonamentu. Skoro zarząd TVP naraża mnie na takie coś..jak M. Szczepanik!
      • jan.urbaniak1 Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie 05.10.12, 17:26
        No to pozwij mnie. Wszystko jedno za co !
    • Gość: hatchback Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 00:21
      Logicznie rzecz ujmując Szczepanik powinien podać do sądu ... Marka Szczepanika, bo to przecie on sam zwiazał się z PSL-em.
      Z drugiej strony PSL powinien się zastanowić na popieraniem Szczepanika gdy ten już na wstepie jest nielojalny - ot meandry....
    • Gość: stress Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 09:07
      Ładnie to tak zaczynać od gróźb?
    • grubyfacio Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... 09.10.12, 09:55
      Zauważcie Państwo jedną rzecz w tym wywiadzie.
      Polityka,groźby,a co o swojej wizji kierowania telewizją? NIC! ZERO!
      To najlepiej świadczy o ekstremalnym upolitycznieniu i traktowaniu stanowisk,jak łupłów w polityczbnych (kolesiowskich) rozgrywkach.
      I jeszcze jedna ciekawostka.Wpisuję w Google imię i nazwisko nowego łasucha na publiczne pieniądze i cóż mi google podpowiada na wysokiej,trzeciej pozycji? Marek Szczepanik PSL
      • Gość: cienkibolek Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 10:02
        Facio, nie ściemniaj - ten Szczepanik wyskakujący na Googlach jest z Kielc, a nasz jest nasz, swojski czyli opolski, a może podopolski.
        • Gość: lelek Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 15:47
          No i to jest dramat. Marka Szczepanika z Opola w necie nie ma. Te wszystkie jego osiagniecia nigdzie nie znalazly miejsca. jak to : dziennikarz PAP i Rzeczpospolitej TVP i Radia Opole.O czym to swiadczy? że goowno zrobił i takie ma doswiadczenia. Za to ludzie mają z nim doswiadczenie. Zapytajcie w ZA Kędzierzyn - strach sie bać - takie klimaciki!!!!
    • Gość: Zenek Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.com 09.10.12, 16:55
      ,,Nowy szef TVP Opole- Będę pozywał za wiązanie mnie z PSL,,
      W Doopie mu sie poprzewracalo,to nawet Zebaty nie pozywa, mena 1972 za gorsze obrazy.
    • Gość: mikrus Szczepanik i Radio Opole IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 17:43
      Szczepanik chwali się, że w 2010 za Kudyby współpracował z Radiem Opole. Może kolega Szczepanik pochwali się co robił w Radiu Opole, jakie miał stanowisko, jakie odniósł sukcesy i jak długo tam zabawił. To będzie krótka opowieść, ale dużo powie o nowym dyrektorze TVP Opole.
    • Gość: grant Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 20:46
      A może Szczepanik opowiedziałby cos o "spółdzielni"- niezbyt etycznym procederze dziennikarskim?
      • Gość: leroy Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 19:37
        Zgadza sie, że Szczepanik może buty Nowarze czyścić!
        • Gość: marek Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 20:33
          Jeden i drugi z politycznego nadania - Nowara jeszcze od Kłoska. Z tym, że Szczepanik to jednak trzy ligi niżej. Jest sztuką pracować tyle lat i nic nie osiągnąć. Ten gostek to nikt w branży. Żałoba. Zieloni zwariowali, a Platfusy udają, że to nie ich klocki. No dramat. Zaorać to. Za-o-rać!
          • Gość: widz Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 21:39
            Wszelkie akcje propagujące płacenie abonamentu zakrawają w tym kontekście na jaja. Niech PSL płaci Szczepanikowi ze swojej dotacji. Choć to, kurna, też publiczna kasa...
    • Gość: Inwestor Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 22:55
      Mam dobrze prosperującą firmę i chciałem sponsorować jeden z programów TVP OPOLE, ale po tej nominacji się wycofuję! Przecież to bagno!
    • Gość: sysak Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 20:37
      Skoro to poplitycy decyduja o obsadzeniu stanowiska - to własnie z nimi trzeba sie zwiazać,żeby je dostac. Nie rozumiem oburzenia pana Szczepaniaka. Tym bardzie że tak własnie zrobił. Najpierw próbował z Platforma ale go spuścili bo znaja jak gangrenę. Gdy sie okazał że PO sprzedała TVP OPOLE PSL - wlizał sie w koniczynke. A że ci maja krótka ławke to łykneli takie coś. I mamy efekty. PABISIAK NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: GTW* Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 21:06
        @sysak; Pan Tadeo , zwany przez oponentów Gitarysiakiem, choć to deprecjonujące określenie. Ma duuuże POparcie społeczne. Żeby nie powiedzieć: ogromne!

Świadczą o tym wyniki wszystkich możliwych wyborów. POprostu gość ma niezaprzeczalną charyzmę. Ludzie wiedzą najlepiej, co dobre! Najlepiej świadczy o tym najdłuższszy w Polsce wątek o Mistrzu na forum GW.

Po tej nominacji na dyrektora TVP Opole Maestro zamierza na stałe zagościć w opolskiej telewizorni. Nareszcie będzie coś konkretnego. Maestro i jego charyzmatyczna gitarra wypełnią ramówkę opolskiej TV-i
        Nareszcie jakiś konkret w opolskiej TV-i. Brawa dla Mistrza Ekstatycznej Gitarry!
        A co prezydentury, to Mistrz ma czas na rozsądną i wyważoną decyzję.
        * GTW - Grupa Trzymająca Wątek
        • Gość: styks Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 01:01
          Cos Ci się GTW pomyliło - to nie ten watek i tego nie trzeba sztucznie podtrzymywać. A wracając do Szczepanika - Pabisiakowi mógłby buty czyścić, choć Pabisiak sam pucybut!!!
    • Gość: poeta Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 19:46
      już był w ogródku
      już witał sie z gąską.....
      • Gość: olo Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:46
        Pierdolisz... Nowara
        • Gość: poeta Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 01:21
          tak, tak. To jest własnie ten poziom, który wszystkich w TVP Opole czeka. Wesołego...
      • Gość: prozaik Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 08:13
        Coś wiesz poeto?
        Niedługo ma być decyzja RN /22 października?/
        Czyżby nomitat Marek zrezygnował?
        • Gość: poeta Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 08:42
          Chyba żartujesz! Zrezygnowal? Ale wydaje sie ,że w RN nie siedza sami idioci!
          • Gość: olo Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 09:36
            Nie siedzą. Natomiast to Nowara klamkuje w Warszawie, biega nawet do SLDowa (taki pisior!) aby dalej być dyrektorem TVP Opole, nawet jako p.o. Tupeciarz. Nawet na radzie programowej mówił, że i tak będzie dyrektorem, a zarząd to może mu skoczyć. Prezes TVP powinien go za to wywalić na zbity ryj, bo neguje w ten sposób decyzje przełożonych.
            To nie jest pana prywatny folwark, Nowara. A masz pan czego bać, bo po odspawaniu od koryta wyjdą zapewne różne dziwne rzeczy.
            • Gość: poeta Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 11:06
              No cóż, retoryka godna tego, kto się nią posługuje. Olo - super!
    • Gość: styks Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 11:15
      Co tam panie Szczepaniak? Nerwy puszczają? Niedobrze.
    • Gość: ciekawski Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 09:14
      Czy coś wiadomo na decyzji Rady Nadzorczej?
      Miała zebrać się wczoraj.
      • Gość: wodociągowa Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 09:46
        Szczepanik zatwierdzony. Wszyscy bardzo się cieszymy. Gratulujemy.
        • Gość: Syf, malaria, kiła Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.182.59.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 11:06
          Najgorszy opolski dziennikarz, bez dorobku, kręgosłupa, warsztatu, którego w nto nie zatrudniono by nawet do porządkowania archiwum, zostaje szefem TVP. Przy aprobacie Świejkowskiego z PO (szef rady programowej TVP Opole) i milczeniu całej PO. Bo siedzi w kieszeni PSL. I popiera go poseł Warkoczyk. Zgniliznę jaka opanowała ten kraj przestej się czuć dopiero gdzieś w okolicach Wysp Brytyjskich. Tusku, sperwalaj.
          • Gość: szmaja Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 07:07
            Wasza radość przedwczesna a wiadomosci nieprawdziwe.
            Rada Nadzorcza ni e klepnęla Szczepaniaka i jest on dalej tym czym był czyli niczym!
            • grubyfacio Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie 24.10.12, 11:33
              I co teraz? Pozwie Radę Nadzorczą?
              • offoffmedia Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie 24.10.12, 12:47
                sąd sądem a sprawiedliwość..itd. Natomiast GW . która była łaskawa rozpętać powinna chyba podać rozstrzygnięcie zapowiadanej przez siebie z taka arogancją nominacji nie sądzisz grubyfaciu?
                • Gość: bolo Re: Nowy szef TVP Opole: Będę pozywał za wiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 17:02
                  I podała - brak rozstrzygnięcia/rozstrzygnięnie odroczone*

*niepotrzebne skreślic
    • Gość: mm Nowara bye, bye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 07:54
      www.tvp.pl/o-tvp/centrum-prasowe/komunikaty-prasowe/decyzje-kadrowe-zarzadu-tvp/9009367
      "Lena Bretes-Dorożała będzie nadal dyrektorem TVP Poznań, Grzegorz Sawicki - pełniący dotychczas obowiązki - zostanie szefem TVP Białystok, a Marek Szczepanik p.o. dyrektora TVP Opole. Takie decyzje podjął w poniedziałek zarząd Telewizji Polskiej.
      Decyzje w sprawie dyrektorów TVP w Poznaniu i w Białymstoku musi jeszcze zatwierdzić Rada Nadzorcza TVP. Marek Szczepanik, były korespondent „Rzeczpospolitej” w Opolu, zacznie pełnić obowiązki dyrektora telewizji opolskiej od wtorku. Zastąpi na tym stanowisku Jana Nowarę."
      Panu Szczepanikowi radzę od razu przeprowadzić audyt po swoim poprzedniku.
      • grubyfacio Re: Nowara bye, bye 18.11.12, 17:30
        Gość portalu: mm napisał(a):

> Panu Szczepanikowi radzę od razu przeprowadzić audyt po swoim poprzedniku.

No i oczywiście pozwać kogoś,a nie obiecanki-cacanki bez pokrycia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka