Dodaj do ulubionych

!!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:57
Nie sądzę abym był osamotniony w swym osądzie niniejszego forum Gazety, że
jest ono polityczne od 1-szej litery niemal każdej wypowiedzi.
Nawet w tematach o totalnie błachej naturze znajdują się wątki polityczne !
To przestaje być ciekawe, przestaje być wesołe i zaczyna być po prostu nudne.
Czy na Forum są rzeczywiście sami nudziarze ??? Jaka jest wasza średnia wieku
ludzie ??? Czy się nie bawicie, czy nie uczestniczycie w życiu kulturalnym,
czy nie macie żadnych zainteresowań ????
Piszcie czasami o czymś ciekawym ! A nie tak jak to miało miejsce w
temacie : "Jelenia góra pozdrawia Opole" - no tam drugi komentarz to już jest
poityczne dno..
Przecież to masakra w kółko czytać, że ten zrobił to, tamten jest głupi,
jeszcze tamten siedzi a jego kolega z partii cos ukradł... To poprostu
ośmiesza tych, którzy to piszą i w kółko czytają. To Forum wygląda, jakby
uczestniczyło w nim najwyżej 5 osób podszywających sie pod nowe ksywki...
Jaką opinie wystawiają sobie Forum-iacy z opola, gdy kiszą się sami we
własnym sosie... zgorzkniałym i kwaśnym... fuj...
Przestańcie ludziska !
Proszę !
Obserwuj wątek
    • strzelecopolski Re: !!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!! 13.07.04, 20:20
      spadaj gosciu na forum dla kobiet
      tam odnajdziesz siebie
      • Gość: FreeYourMinder Re: !!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:31
        :-) No Legolasem to Ty "Strzelcze" nie jesteś..... ja właśnie o tym mówiłem...
    • Gość: nick !!! PRECZ Z "POLITYKAMI" OPOLSKIMI Z OPOLA !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 12:51
      Wtedy to na forum zagoszczą tylko tematy o wodzie czystej i trawie zielonej
      i d...ie Maryni!
    • Gość: FreeYourMinder Re: !!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:06
      Czyli, kochamy tragedie ? Ach jaka piękna tragedia !
      Ale płycizna...... nie mam pytań.....
      A może porozmawiać o tym co można zrobić dla kultury miasta ? Może zorganizować
      jakiś event ? Może założyć jakiś ciekawy lobbing opolski, np. do spraw promocji
      miasta itp... Może pomyśleć kto mógłby zrobić miastu fajną reklamę na forum
      europejskim... Może chwalić się tym, kto wyręczył drogowców w zasypaniu paru
      dziur w drodze popiołem albo czymś podobnym.... Może ktoś ma pomysł na fajne
      zarabianie pieniędzy... Może ktoś w łatwy sposób domowymi metodami się z czegoś
      wyleczył... Może ktoś był w pięknym miejscu na wczasach i o tym opowie... Może
      ktoś wie, gdzie jest najtańsze paliwo w Opolu... Może ktoś zna jakiś ciekawy
      przepis na kurczaka...
      Expand Your Horiznos People !!!!

(PS. Boże czemuś się tak pomylił, że ludzie w moim mieście marnują swoją
      energię na dochodzenie roszczeń i utyskiwania... mogliby napisać przecież o tym
      do Św.Mikołaja a samemu częściej się uśmiechać i być dumnym z tego że jest się
      dobrym człowiekiem)
      • Gość: k a t o n Re: !!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!! IP: *.local.pl / 195.117.123.* 15.07.04, 09:18
        Nie byłbym aż tak radykalny. Bo co znaczy hasło " Precz z polityką na forum " ?

Wyciąć polityki z naszego życia tak zupełnie - chyba się nie da.
        Jej szokującym nas nieraz rezultatom, podlegamy wszyscy.
        Aczkolwiek miły skądinąd postulat:

- mniej polityki a więcej życzliwości i uśmiechu na codzień -
        bardzo mi odpowiada.

Jednak w czasie jego realizacji pamiętaj;

że podczas gdy ty nie będziesz się interesował polityką,
        p o l i t y k a - zainteresuje się tobą !
        • Gość: FreeYourMinder Re: !!! PRECZ Z POLITYKĄ NA FORUM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:52
          Ok.
          Ja na sprawę patrzę nieco inaczej. Otóż uważam, że nie ma w chwili obecnej
          polityków, rozumianych jako ludzi godnych powszechnego szacunku, na który
          zasługiwali by poprzez swoje CZYNY. Polityka zebrana jest wokół kilku
          demagogicznych haseł na temat wszystkiego i niczego... Temu jestem przeciwy...
          Po co kłócić się na temat głupich rzeczy sterowanych przez głupich ludzi...
          Skoro oni nie mają do tego żadnego przygotowania, bo nie można być z zawodu
          politykiem ! A hasło, że politycy uprawiają politykę, które kiedyś rzekł
          chociaż dobrze wykształcony, to jednak zakrzywiony przez pryzmat partii Ryszard
          Kalisz wskazuje na to, że polityka jest na poziomie innym niż życie codzienne.
          Ja jestem zdania, że ludzie z politycznego tła (czyt. wyborcy) powinni sami
          czując się na siłach coś ROBIĆ w kierunku pozytywnych zmian. Przede wszystkim
          poprzez własne osiągnięcia pokazywać, że zmiany na lepsze są możliwe i nie są
          trudne do zrealizowania. Na takich liderów czekają wyborcy. Na ludzi którzy
          ROBIĄ. I to robia to na czym się znają i z korzyścią dla przysłowiowej
          większości.
          Chodzi mi o to, że społeczeństwa obywatelskiego nie wykreują ci głupcy z
          Warszawy. Społeczeństwo musi wykreowac się same. A jeśli będzie się zajmowało
          nie tym co trzeba to nici z tego...
          Heh.. róbmy swoje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka