Gość: madzia.wrocławiank IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.05, 11:26 studiuje dziennie i chciałabym gdzies zahaczyc, ale wszystko co mi proponuja to akwizycja. polećcie, prosze, portale, na ktowych warto zamiescic swoje CV. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: ~~~~dzięki którym CV-PORTALOM dostaliście PRA IP: 157.25.31.* 23.05.05, 12:32 ja Ci mogę napisać, dzięki którym Cv portalom goniłam na drugi koniec miasta... chyba żadnego nie polecę, sama zamieściłam CV, we wszystkich, jakie spotkałam szwędając się po sieci, ale moge polecić Agencję Pośrednictwa Pracy JKM Consulting, maja w miarę profesjonalne podejście, swoja bazę i trochę konkretnych ofert. Tak, czy inaczej szukaj pracy, gdzie się da, nie zastanawiaj sie, czy jakiś portal jest dobry czy zły, zbyt ostra weryfikacja zawęży Twoje horyzonty. Pozdr. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius pracy nie dostaje się dzięki portalowi 23.05.05, 13:58 tylko m.in. dzięki własnej inicjatywie... Odpowiedz Link Zgłoś
suzika Re: pracy nie dostaje się dzięki portalowi 25.05.05, 23:17 Ja znalazłam dzięki portalowi www.jobaid.pl Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: pracy nie dostaje się dzięki portalowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:02 POWIEM CI SZCZERZE ZE CZESTO JE WERTUJE...I WE WSZYSTKICH TE SAME OGŁOSZENIA TAKZE TO BEZ WIEKSZEGO ZNACZENIE ..LUBIE TE W GAZECIE AAABY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ~~~~dzięki którym CV-PORTALOM dostaliście PRA IP: *.prg / 165.72.197.* 26.05.05, 12:35 Ja dostalem calkie dobra prace dzieki Jobpilot - wg mnie maja bardzo dobra baze ofert i wyszukiwarke. Znajomy dostal prace przez Bigram. Na praca.interia.pl mozesz znalezc wlasciwie kopie ofert z najwiekszych serwisow. Odpowiedz Link Zgłoś