eberhardt_toll 12.01.13, 08:10 Ten program działanie już znamy. Konina zniszczy ten Teatr. Dajcie mu jeszcze parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Zobacz zdjęcia z próby generalnej "Braci i siós... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.13, 09:45 Co z tym teatrem? Nie jestem moherem ani starą panną ale mierzwi mnie nagość w spektaklach teatralnych Czy naprawdę nie można porozmawiać o ważnych sprawach bez epatowania gołymi dup.... Czy tylko fizjologia ma pokazywać wizje reżysera. Dla mnie gdy reżyser w teatrze ,filmie opiera się na gołej ''D" jest osobą mało kreatywną .Genialnym filmem jest dla mnie< Życie jest piękne)> gdzie wojna pokazana była prawie bez wojny a jaki efekt. Reżyserzy obudzcie się bo takie spektakle nie różnią się od Kac Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulryk Re: Zobacz zdjęcia z próby generalnej "Braci i si IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.13, 12:58 A przepraszam, jesli wolno spytac - widziala Pani spektakl? Bo premiera chyba dopiero dzisiaj... Jak mozna oceniac cos czego sie nie widzialo? To chyba poziom kac wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokular Re: Zobacz zdjęcia z próby generalnej "Braci i si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 13:30 Przecież tu nie ma ocen spektaklu, jest tylko odniesienie się do golizny w teatrze; pojęcie chyba szersze niż ocena konkretnego przedstawienia. Potrzebna ona jest???, konieczna? Widz nie ma wyobraźni i musi zobaczyć. Zaraz twórcy będą tłumaczyć że golizna wyraża coś bardzo ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulryk Re: Zobacz zdjęcia z próby generalnej "Braci i si IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.13, 14:01 rzeczywiscie, krew i gole tyłki w TV o godzinie 20.00 to jest OK; golizna w teatrze to hanba i zło;) ech, polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rety! Re: Zobacz zdjęcia z próby generalnej "Braci i si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.13, 13:39 porównywać "kac wawę" do spektakli kleczewskiej to tak jak porównywać artykuł w "fakcie" do traktatu wittgensteina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Golizna w spektaklu teatralnym będzie jego atut... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.13, 14:19 Dziękuję jokular za czytanie wątków ze zrozumieniem .Niektórych to nie dotyczy (ulryk)ech polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulryk Re: Golizna w spektaklu teatralnym będzie jego at IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 15:54 Ponawiam pytanie - czy widziala Pani spektakl? Dlaczego ocenia Pani zasadnosc uzycia takiej czy innej sceny, skoro go Pani nie widziala? Wedlug zwyklej, powszechenj zasady - "nie znam, to sie wypowiem"? Jak mozna oceniac spektakl przez pryzmat jednego zdjecia zamieszczonego w internecie... To jest po prostu niepowazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachtangow Re: Golizna w spektaklu teatralnym będzie jego at IP: *.centertel.pl 12.01.13, 16:26 Oto oblicze aspiracji teatralnych za nasze pieniadze... Datego w swiecie o naszych teatrach tiszina! goła d..pa i konia Odpowiedz Link Zgłoś
sebe15 Golizna w spektaklu teatralnym będzie jego atut... 14.01.13, 00:29 Żerowanie na wybitnych utworach takich miernot reżyserskich jak Kleczewska to jej sposób na "wyciskanie" kariery. A gdzie szacunek dla artystów, takich jak Czechow, Dostojewski, których się bezczelnie okrada z treści? Ponieważ w głowie siano, to trzeba rozbierać aktorów, rozdymać dekorację czy sztucznie brutalizować. Żałosny czas teatru w Opolu i klęska sztuki teatru w Polsce. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru Re: Golizna w spektaklu teatralnym będzie jego at IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:48 oczywiście! wszystkim w polsce spektakle w kochanowskim sie podobaja a opolanom nie - bo golizna (co to jest za kryterium czy jest golizna czy jej nie ma?!, czy wam wszystkim rozum odjęło?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw1983 blablabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 18:05 Wszystkim opolanom proponuję zawęzić horyzonty myślowe i zainteresowania do Galerii opolanin. Tam wszyscy są ubrani w zgruchmonione kurtki i duże czapy, nikt się nie rozbiera, jest naprawdę fajnie. Gazecie wyborczej w opolu proponuję zmianę tytułu na super Express opolski, wtedy bez wstydu będzie można pisać już tylko o zagubionych pumach i pytonach, ewentualnie o koncertach Dody. A ja spektakl widziałem - jest niezwykły. Potem wróciłem do Krakowa. Jeśli w Opolu - to tylko teatr. Odpowiedz Link Zgłoś