Gość: BartMan IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 09:56 Dealerzy samochodów to sami skur...syny, nic ich nie obchodzi klient liczy się tylko kasa, a w Opolu salony mają swoje gangsterskie prawo układowe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juki Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto IP: *.kulczyktradex.com.pl 21.07.04, 11:53 ale w opolu nie ma wiecej salonów fiata,(orócz bodajże Bisowskiego) więc jakie salony mają układy gangsterskie??, rozwiń proszę wątek... i podaj przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto 21.07.04, 12:07 Gość portalu: juki napisał(a): > ale w opolu nie ma wiecej salonów fiata,(orócz bodajże Bisowskiego) więc jakie > salony mają układy gangsterskie??, rozwiń proszę wątek... i podaj przykład... He he, zbulwersował się Lellek, ale nie, racja, nierzetelność jednego nie świadczy o braku kompetencji innych. Ja bym do takiego salonu Fiata już nie poszedł. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:22 moja córka właśnie przymierza się do kupna Fiata i napewno nie dokona tego zakupu w Ropako, już ja tego dopilnuję. A właściciele niech sobie policzą ile stracą na transakcji kupna -sprzedaży a potem na kilkuletnim serwisowaniu tego auta. Oczywiście , że przeżyją, i gest protestu z mojej strony uznają za margines działalności, ale jesli postapi nas tak chocby dziesięciu to musi im to dać do myslenia. Pozdrawiam wszystkich oprócz krętaczy z Ropako. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robespiere Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto IP: 213.17.145.* 21.07.04, 22:54 jeśli chodzi o fiata polecam euromot w Zorach, cz Rybniku, lub ganimex w Tychach, ludzie europa dbają oczłowieka, tam dostać ekstra radio do gołego auta to nie rpoblemczy dywaniki, każe bez wpadki dealera dostaje coś ekstra od firmy, w Oplu niestey zarówno obsługa jak i warunki oferowane przez dealera pozostawiają wiele do rzyczenia, na dowód tego co pisze zwrócicie uwage na nauki jazdy prawie wszystkie są kupowane na górny czemu nie musze tłumaczyć, lepsza obsługa serwis, taniej, w opolu ropako nie ma konkurencji kiedyś byłem u Bisowskiego i chciałem dać autko na wymiane to mi przysłali kolesia z ropako więć o czym tu mówić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.07.04, 07:26 A czegoś sie nagle czepił Opla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Ropako wreszcie wydało klientowi auto IP: 217.153.98.* 23.07.04, 22:30 Rokita to picer, żadnego poszanowania tak pracowników jak i klientów. Oni już dawno nie mają autoryzacji Fiata. Dlaczego klienci tam jeszcze zaglądają? Odpowiedz Link Zgłoś