Dodaj do ulubionych

PiS: Profesor UO był agentem? Były szef polskie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 15:14
Jak to nie bylo gdzie sie ksztalcic? Jako jedyni w demoludach mielismy wlasna szkole wywiadu w Starych Kiejkutach powstala w... 1971 roku! Albo ktos o czyms zapomnial, albo celowo sciemnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Nihil Novi IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 15:55
      Wiadomo nie od dziś, że POstkomuchy to mieszanka partyjnych koniunkturalistów, byłych PZPR-ców, cmentarnych geszefciarzy i agentów różnej maści - wszystkich ich łączą antypolskie działania.
      • angrusz1 Re: Nihil Novi 23.03.13, 15:27
        Obserwator napisał :

"Wiadomo nie od dziś, że POstkomuchy to mieszanka partyjnych koniunkturalistów, byłych PZPR-ców, cmentarnych geszefciarzy i agentów różnej maści - wszystkich ich łączą antypolskie działania."

Masz rację ale lemingi wybierają tych ludzi już drugi raz z rzędu a i przecież ci ludzie wcześniej też byli w układach rządzących .
        Rok 2015 coraz bliżej . Jest mało prawdopodobne aby Po i Tusk wygrało wybory trzeci raz .
        Wygra PiS . Tylko, że nie ma gwarancji, że agenci - czując nosem co się dzieje - już nie instalują się we władzach PiS-u . Albo mogą tam być od dawna uśpieni .

Tyle w Polsce jest rezydentów różnych służb, że trudno mówić o suwerenności . Raczej ta nasza demokracja to walka agentur. Kto więcej kasy rzuci na kampanię to ten zyskuje władzę .

Kto wie , może i to jest wcześniej uzgadniane między szefami tych agencji .
        • Gość: uwaga gó...! Re: Nihil Novi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 15:37
          Ależ pie...sz, jak potłuczony... pewnie jesteś z agencji "Głupol.wyjebus.SA"
        • Gość: pisdu Re: Nihil Novi IP: *.252.23.186.internetia.net.pl 27.03.13, 10:09
          też tak podejrzewam, że Jarek to uśpiony kret-agent
    • jkredman 20 lat po, a wykształciuchy z KGB mają się dobrze 22.03.13, 17:09
      ciekawe na czyim pasku chodzi Miodowicz z Niemczykiem i tak naprawdę nie dziwimy się że zamieniliśmy siekierkę na kijek
      • Gość: łolo Re: 20 lat po, a wykształciuchy z KGB mają się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 17:49
        "rzadkie" jaja!!! To zacnemu opozycjoniście S. Jałowieckiemu przyczepia się łatkę współpracownika a czteroletniego pilnego studenta szkoły KGB robi się doradcą i jeszcze broni uznając za zacnego gościa!? To może być tylko w Opolu.
        • Gość: obserwaor ferajna wzajemnej adoracji IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 18:01
          Tak jest w całek POlsce,
          niestety(
          Układ okrągłostołowy im to zapewnił.
    • Gość: Mosze Re: PiS: Profesor UO był agentem? Były szef polsk IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.13, 19:01
      Oj tam, oj tam! Przecież on w tej szkole był tylko na konsultacjach, a gdyby był agentem, to na pewno by powiedział! Przecież PO to partia ludzi prawdomównych! Jak wiemy, KGB wpuszczała do siebie każdego, stąd dziś tyle nieporozumień:)))))
    • Gość: goebellsiak Re: PiS: Profesor UO był agentem? Były szef polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 05:37
      Mądrale nie zapominajcie, że był kiedyś PRL, że miał swoje służby, że ksztalcili się co poniektorzy w akademiach KGB (tak jak dziś w akademiach NATO), że potem był upadek komuny, okrągły stół, weryfikacja etc. etc. i do normalnego życia w nowym porządku, potrzebni byli specjaliści, fachowcy.., też Polacy z głową. Pamiętajcie, że od szkolenia się, do aktów zdrady droga jak z Ziemi na Słońce..i spowrotem...Histeria insynuacyjna PiSu nie ma granic. W Sejmie zamiast rzeczowo o kierunkach polityki zagranicznej wolicie gadać o ni stąd ni zowąd oskarżanym o wszystko Arabskim, jakbyście mu po ludzku zazdrościcli, że będzie pracował w Hiszpanii, jakby to on siedzial za sterami i miał w salonce ubezwłasnowolnionego decydenta...jakby to on rozsiał mgłe, podłożył ładunki i celowo zszedł niżej poziomu lotniska...Wam się pomieszało w głowach, wzorem szefunia.. "Kłamstwo raz wymyślone trzeba powtarzać 1000 razy, aż stanie się prawdą" (Goebells). Doprawdy żałosne towarzystwo, żałosna partia polityczna. Biedna Polsko, ty jeszcze pocierpisz...
      • Gość: behemot Re: PiS: Profesor UO był agentem? Były szef polsk IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 07:01
        O widzicie absolwent Hoca. No niezłe Hocki- Klocki.
      • mieszaniec-zopola Zagrożenie dla bezpieczeństwa 23.03.13, 09:39
        Ponieważ kończyłem studia w ZSRR, zaś mój dziadek był w Wermachcie, tajni agenci kaczyzmu doprowadzili do likwidacji mojego stanowiska pracy i zmusili mnie do emigracji.
        Dzięki temu nie stanowię już zagrożenia dla bezpieczeństwa kraju.
        Szczerze powiedziawszy z początku myślałem, że ci z PiSu bynajmniej nie są aż takimi idiotami, żeby wierzyć w brednie, które wypowiadają (na przykład, że facet szkolony przez KGB stanowi zagrożenie dla bezpieczeństwa kraju). Uznałem, że to element ich walki politycznej, której elementem jest straszenie Ruskim i Niemcem, zaś eliminacja ludzi nie związanych z PiS z różnego roadzju stołków finasowanych przez budżet państwa jest strategią obliczoną na zajęcie tych stołków przez PiSwców. Ale jak poczytałem te debilistyczne komentarze, to zacząłem mieć wątpliwości. A może jednak oni rzeczywiście są zwykłymi durniami i ich histeria nie jest związana z żadną subtelną kalkulacją polityczną?
        Jak uważacie, cawaniaki czy ćwoki ?
    • mieszaniec-zopola Miodowicz 23.03.13, 10:32
      Swoją drogą Miodowicz jest kompletnie niewiarygodny w jakiejkolwiek roli związanej ze służbami specjalnymi. Dlaczego? Ano dlatego, że był zaślepiony nienawiścią do Cimoszewicza i jak małe dziecko uwierzył oszustce. A przecież jej osobiste motywy były widoczne od samego początku. Po takie kompromitacji jego partia powinna była go wywalić. W nagrodę za tą kompromitację Tusk zrobił go posłem. Co ciekawe, z Miodowicza nawet nabijali się polityczni przeciwnicy, którym akurat się przysłużył tą sprawą. Wyeliminowanie Cimoszewicza, zamiast otworzyć drogę do prezydentury Tuskowi, wyniosło na fotel Lecha Kaczyńskiego. Zbigniew Wasserman, początkowo śpiewający uniusono z Miodowiczem, szybko zrozumiał jak grubymi nićmi szyty ten garniturek i przy każdej okazji nabijał się z Miodowicza, przypominając, że ten przyprowadził oszustkę do komisji.
      I jeszcze jedno. Miodowicz zanim pierwszy raz został posłem rzekomo publicznie deklarował, że w Sejmie RP nie będzie się zajmował sprawami związanymi ze służbmai specjalnymi. Tyle są warte jego obietnice.
      • Gość: hg Re: Miodowicz IP: *.252.23.186.internetia.net.pl 27.03.13, 10:16
        dobry komentarz, przypomnienie oszołomki Anny Jaruc..ej, czemu jeszcze nie ma jij w pisie?
        • Gość: Anna J. Re: Miodowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 12:38
          Kto mnie weźmie?
    • przewooz PiS: Profesor Uniwersytetu Opolskiego był agent... 03.01.14, 10:37
      Konstanty Miodowicz ZMARŁ 23 sierpnia 2013 roku... Nie ma to jak profesjonalizm i staranność dziennikarska!

• Gość: ja Re: PiS: Profesor Uniwersytetu Opolskiego był age IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.14, 10:52
        Artykuł został napisany 22 MARCA 2013 roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka