Dodaj do ulubionych

Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 13:38
Mistrzowskie posunięcie, powinna być kara za zerwanie plakatu a nagroda za jego powielenie po całej Polsce
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.airmax.pl 02.06.13, 13:42
      To są standardy w polskiej policji. A ja pracuję 32 lata i nie wiem czy w ogóle dostanę emeryturę,
    • Gość: Gosc Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 14:24
      Genialne!! Wielka piona dla wieszających!
    • jkredman mecenas gier-tych ruszy do akcji 02.06.13, 14:44
      nie można tak bezkarnie pomawiać i szkalować generała który w końcu emeryturę dostał z godnie z prawem,

czekam na bilbord z pytaniem - Donaldzie czy akceptujesz takie postępowanie komendanta głównego policji [na dużą literę nie zasłużyli]
    • Gość: q Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 14:59
      Brawo !! nie można przemilczeć tego faktu !! komendant do prokuratury !!!
    • Gość: berenika Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.meganet.opole.pl 02.06.13, 16:14
      Świetny pomysł na protesty przeciwko wszelkim draństwom w naszym otoczeniu ,wobec których zwykły obywatel jest bezsilny.
      Siła bezsilnych - w takim właśnie plakacie.
      • Gość: figlik Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 16:50
        I po co tyle emocji? No po co? "Waruj" Kostusia jakoś takoś wielu moralizatorów nie wzruszyło. Było poczekajmy na wyjaśnienia, poczekajmy na jego pozew, poczekajmy na ustalenia Inspekcji Pracy. No to żeśmy się doczekali. Czekamy na następnych, nie mniej rubasznych?
    • www.likwidacja-barier.pl Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... 02.06.13, 17:23
      Polska krajem absurdów... brawo dla autora plakatu :-)
    • jkredman w Opolu stanął bilbord z generałem na wywczasach 02.06.13, 18:13
      emeryturę dostał pędzikiem gdy tylko wyszły na jaw rozmowy źle kontrolowane z podwładną, dostał emeryturę i już niewiele się zmieni, ale jego przełożony, szef - szefów, ten od kuzynów z Prudnika, ten co tą emeryturę dał, dalej służy, jak się będzie paliło o emeryturę poprosi ministra, minister który przyszedł by reformować ukrył się przed problemem, jak kłopoty - to jestem na urlopie, wielki szef chyba jeszcze nie zauważył afery, ale specjaliści już szykują warianty i zabezpieczenia na wypadek jakby się ktoś dopytał, dziennikarze milczą jak Ci od superwizjera - bo temat niepolityczny, wyżej wojtka nie podskakuj
      • Gość: answer Re: w Opolu stanął bilbord z generałem na wywczas IP: *.204.30.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.13, 21:49
        a co na to nowy wiceminister z lubuskiego odpowiedzialny za policje?
        • jkredman kolega Marca awansował w maju 02.06.13, 22:20
          nie wiedziałem, Marzec na doradcę politycznego do wiceminstra
    • Gość: smolik Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.13, 21:56
      W dawnych czasach to generał to był ktoś, kto miał honor i gdyby taka sytuacja wyszła na jaw to odstrzeliłby sobie łeb, dziś "kunur" w chwale odchodzi na zasłużoną emeryturę, ciekawe czy mąż tej policjantki będzie organizował mu pożegnanie, przecież odchodzi GENERAŁ- szef opolskich policjantów- zasłużonych ludzi się żegna, czy generał Działoszyński przyjedzie pożegnać kolegę z taką pompą jak to robi w innych województwach. Nie bo akurat stracił do niego zaufanie!!!! Cóż takie czasy i tacy generałowie, wstyd dla nich wszystkich. Ośmieszacie nas "Panowie" w oczach społeczeństwa.
      • Gość: Ddd Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 22:13
        Dokładnie o tym samym pomyślałam. Teraz mało kto wie co to honor, choć wyświechtane 'Bóg, Honor, Ojczyzna' jest bodaj na każdym pomniku poległych. Być może dla nich to coś znaczyło, wtedy
      • Gość: M Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 14:15
        Każdy myślący człowiek nie obarcza całej policji winą za tą aferę. Takie rzeczy się zdarzają wszędzie. Tak jak w innych zawodach i w całym społeczeństwie w policji są kur.. i porządni funkcjonariusze. Zamiatanie pod dywan również nie jest domeną policji - to polska norma.
    • Gość: Obywatel Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 02.06.13, 22:30
      jak mu udowodnią winę to mu e-kę zabiorą. Ukarali by zwykłego gliniarza, generała nie ruszą ma układy.W Policji ci na górze zawsze spadają na cztery łapy. Może kiedyś się to skończy?
    • Gość: tito Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.pawluk.org 02.06.13, 22:31
      Brawo OPOLANIE :) udało wam się pozbyć śmieci z instytucji która z założenia ma chronić i służyć
      W gorzowie się to nie udało bo jak to w gorzowie... padźgawce i chodzące bidety :(
      • Gość: ja Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 19:22
        a czego Ty się spodziewałeś po dupowłazach z gorzówka w kwp tylko aby awansik aby premia za nicnierobienie i tak się kręci..
    • Gość: ttolek Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.13, 22:38
      Dobrze gnojowi!!!!! Ale martwi mnie to,że ta menda będzie dostawał tyle kasy na emeryturze!!!!!! Co to za przepisy że te ku....y mogą adchodzić na emeryturę po takich aferach.Jaki rząd takie przepisy jeb...ł ich pies!!!!!! On powinien odejść w samych gaciach za to co zrobił policji i rodzinie!!!!!!!
    • Gość: zed Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 22:43
      Musiał naprawdę zaleźć podwładnym za skórę. Domniemam, że nie był za bardzo lubiany w swojej jednostce.
    • Gość: xyz Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.252.7.0.internetia.net.pl 02.06.13, 22:50
      Tylko dlaczego opolskie feministki milczą??....
      • Gość: miks Re: Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mies IP: 188.141.59.* 03.06.13, 00:15
        pomijajac aspekty moralno-prawne to fuj fuj fuj i bleh...ochyda...
    • Gość: behemot Z historii garnizonu IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 06:35
      opole.gazeta.pl/opole/1,35114,11119759,Opole__zsylka_przed_policyjna_emerytura.html
      Swoją drogą w 80 roku wstępować w szeregi milicji to albo desperacja albo przejaw niezwykłej ideowośći.
    • asr1 brawo brawo !!!! 03.06.13, 08:17
      To jest nieprawdopodobny skandal !!! - w takiej sytuacji zawsze powinien konsekwencje ponieść przełożony, to granda i ten który mu pozwolił przejść na emeryturę powinien wylecieć razem z nim !!! Żądam interwencji RPO, Ministra - wszczęcia postępowania dyscyplinarnego do niejakiego działoszyńskiego !! zastosowano star seksistowską zasadę : on nie winien ona winna ona dawać nie powinna - sprawdzić jak awansował czy przypadkiem nie na dupie !!! i wtedy marcowi zarzuty karne !!!! takie swołocze z Policji WON !!!!!!
    • Gość: Znam lepsze kary.. Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.30.35.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.06.13, 08:59
      Ja go bym tylko zdegradował do sierż. szt., dał 3 grupkę i wyleczył z problemów w plutonie...pozdrawiam ! (długoby nie pociągnął...a swoją drogą ciekawi mnie jaki by miał czas reakcji na interwencji, ile kwitów by sprzedawał i rowerzystów wyłapał...hehehe
    • jkredman jest poniedziałek, godzina 9.15 - a dziennikarze 03.06.13, 09:19
      zaniepokojeni solarium które czterech lemingowatych rodziców zafundowało córką idącym do komunii, nie mają odwagi zapytać publicznie ministra spraw wewnętrznych i premiera o sprawę i konsekwencje dla komendanta głównego za zgodę na tą emeryturę,
      jak długo przepisy w tym zakresie nie zostaną zmienione, dlaczego ktoś taki jak Marzec ma dostać 10 tys emerytury chociaż sprzeniewierzył się przysiędze i zasadom służby i dobrym obyczajom,
      Tusk czekamy na odpowiedź, dość tego chowania się i milczenia gdy trzeba zdawać sprawę za bagno jakie tolerujesz,
      • Gość: gruby Re: jest poniedziałek, godzina 9.15 - a dziennika IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 19:20
        jaki komendant główny tacy jego nominowani komendanci wojewódzcy zgraja kolesi żyjąca we własnym świecie i nie mająca pojęcia o problemach policjanta na ulicy tylko wyniczki wyniczki.
    • Gość: Karol Marzec Plakat z gen. Marcem przy ulicy w Opolu. Mieszk... IP: *.libiaz.vectranet.pl 05.06.13, 07:55
      PO co sprawdzać - ustalać kto umieścił plakat z wujkiem??? Chyba że po to tylko aby ukarać za ten czyn natomiast czyny wujka będą nie osądzone.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka