Gość: życzliwy IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.13, 08:28 Spokojnie panie Zyzik. Doczeka się pan procesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubraczek79 Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy j... 19.06.13, 08:29 Panie Redaktorze kochany, nie rozróżnia Pan przełożonych od podwładnych? Załamuje mnie Wasze - Redakcyjne, niechlujstwo językowe i merytoryczne. "W połowie lutego na łamach "NTO" ukazał się artykuł o tym, że Kostuś nadużywa władzy wobec przełożonych. Że wydaje im komendy "siad!" czy "waruj!". " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy j... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 08:37 Kolesiostwo, kumoterstwo, nepotyzm, chamstwo, zastraszanie. Toż to opis działań jakiejś mafii, a może dotyczyć najważniejszego urzędu naszego województwa. Lepiej niech już zlikwidują tą opolszczyznę bo jak widzę jak się buractwo rozpleniło po różnych urzędach to strach mnie bierze co będzie dalej. A nasi dwaj medialni marszałkowie to po prostu szkoda słów jaka słoma wychodzi. Jeżeli dla marszałka te anonimowe ankiety nie są nic warte to dla mnie on jako "szef" nie jest nic warty bo nie umie wyciągnąć najprostszych wniosków, niestety niepochlebnych dla niego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voter Pozywa "NTO" do sądu za czyją kasę? IP: *.opole.hypnet.pl 19.06.13, 08:41 a powinno być tak że polityk powinien robić coś pożytecznego dla obywateli a nie uganiać sie po sądach, nawet jeśli wygra sprawę. Nawet teraz zamiast z Sebestą myśleć jak zająć się ludźmi którzy ucierpieli w nawałnicy, pewnie siedzi z grupka pochlebców i knuje jak dowalić NTO? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy 19.06.13, 09:31 Dziwne rzeczy pan Kostuś opowiada z tym czekaniem ze złożeniem pozwu na koniec kontroli PIP. Jakoś zaraz po artykule w NTO nie mówił, że pozew złoży dopiero po kontroli, podobnie pytany parę tygodni później w Loży Radiowej mówił, że złoży pozew, gdy tylko jego prawnicy go dopracują. No i to skarżenie się, że musiał zaciskać zęby, jakby nie mógł pytany o zapowiedziany pozew odpowiedzieć po prostu, że pozew będzie, gdy skończy się kontrola. Jura P.S. Fajne jest pierwsze zdanie w artykule "Nie zamierzam robić z gęby cholewy" Czyżby pan Kostuś czytał to forum, a konkretnie mój post z 6.04.2013 z godz. 14:25? forum.gazeta.pl/forum/w,65,143164481,143712016,Re_Co_z_Kostusiem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostusinski Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy j... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.13, 10:14 Panie Kostusiński pan robi z gęby cholewę od paru lat. Być może pan nie zrozumiał tej skąd inąd stronniczej opinii PIP. Bogu dzieki panski platny doradca PR ma pana w d.... i ciagnac bedzie kase do samego konca...procesu. Wtedy doplaci pan jeszcze za wyrok zastepstwo procesowe a koledzy juz i tak nie chcacy za bardzo pokazywac sie w pana towarzystwie odsuna sie na dobre. Taka jest cena bufonady i glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gandharwa fotka do artykułu 19.06.13, 15:03 Pomijając już temat, brawa dla GW za zdjęcie do artykułu, pan Kostuś ma na niej minę jak bokser zza wschodniej granicy na dzień przed walką z Gołotą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sokratovicz czekamy na proces 19.06.13, 15:34 niecierpliwie czekam na ten proces i orzeczenie. niezależnie, kto wygra, najprawdopodobniej któraś organizacja dobroczynna otrzyma zastrzyk gotówki z prywatnej kieszeni. ps. PIPie proponowałbym teraz, jak już odebrała gratulacje za dobrze wykonane zadanie w UMarsz., przyjrzenie się przestrzeganiu zasad prawa pracy w innych urzędach, niekoniecznie samorządowych. byle rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axel Re: czekamy na proces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 18:15 a ja proponuje inspekcji iść za ciosem i skontrolować pozostałe departamenty, szczególnie te od programów unijnych, wtedy te ankiety pokażą jak to wygląda w skali całego urzedu. Cosik mi mówi że wyniki będa jeszcze bardziej zatrwazające od tych które dotychczas przedstawiono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy j... IP: *.airmax.pl 19.06.13, 22:15 Burak burakiem pozostanie a burak buraka będzie zawsze bronił. Kostuś pewny swego, ale czeka na wyniki kontroli PiP pod kontrolą urzędu. Chamstwo, buractwo i szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLB Re: Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 22:47 Nie jestem codziennym czytelnikiem NTO ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Kostuś: Pozywam "NTO" do sądu. "NTO": czekamy j... IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 01:00 wymarzyła mi się taka scena - wchodzi ten człowiek o twarzy ponurego faszysty na salę, a sąd do niego "siad" albo "waruj"! Odpowiedz Link Zgłoś