Gość: behemot IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.13, 18:54 Czy to zbieżność nazwisk, czy przypadek ale nie da się słuchać lektorskiego głosu a prezenterki oglądać. Krzywdę dziewczynom robi kierownictwo, nie mówiąc o widzach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 20:33 Ale i tak lepsza niż matka lata temu. Bez tego nienaturalnego wyszczerzania się do widza. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camera obscura Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 21:08 ktos jeszcze oglada tvpole? wieje nuda i zenada! i ta idiotyczna brodka buchowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.13, 00:33 Ja perwolle..No nie chccę pisać jak jakaś tam niedobra baba..o resorcie i progeniturze. Dziś wciepłem na pilocie Kanall Oppeln Kurier.. a tam zaś.. pierunie wylozło na mię szotro, kinder abo tohter takiej jednej zołzy co sie we stroju ślonskim do syjmu chcioła wkludzić, ino ludkowie jej pokozali to co Kozakiewicz we Moskwie. Kurde jo ni moga..Jo ni wią kto w tym fernze tyroz rzondzi, ale jak boł Nowarra z Bytumia,(tyż Ciul) to takich ajnfachowych lektorów abo czytaczy nie boło w TVOppeln . Tyroz to skirz mom ..problym..bo momy Katarzynę Woldan, Izabelę Woldan, Jolantanę Woldan. No toż jest cołko familia a fater w Litzmansztad Angorą dowodzi. Ta Katarzina, co Kośniewski się na nią zgodziouł, to gwiozda jak nad Betlejem, bo co otworza tv, to ino Ona. Izabela tyż na pasku występuje, choć gymby ni prezyntuje.. A Katarzina..? Jerunie, kto jej tako krziwda ucynił? Toż cołka mańszość nimiecko, szlezjery, bydom sie ze śmiechu pokłoudać jak ona po "polsku" czyta wiadomości kuriera? Szczękościsk genetyczny, akcentuacja nie wiadomo jaka, akcentowanie niepoprawne. Emploi, wygląd, ubranie - odpuszczam. No patrzeć i słuchoć się tygo nie do. Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.14, 01:23 Ten program jest robiony za twój abonament. No nie piszcie tego po występach Karoliny de domo Woldan. Emeryci tylko płacą a oni słabo widzą i słyszą. Dla nich i Alf mógłby czytać wiadomości a najlepiej ś.p. Suzin, Wojtczak i żyjąca Loska Krystyna. Ile można kasy z tego abonamentu oszczędzić, gdyby na cały Kurier Opolski na ekran walnąć fotę kolorową, rzecz jasna w/w, zza której byle student nauczania elementarnego czytałby njusy opolskie.Dziś wrzuciłem Opole, a tam...akurat Kasia. Wycięto inne dziewczyny z czytania Kuriera i pomiędzy Pyclikiem a Buchowskim Kasia W. wcale nie wyrasta na Kasię Werner, Po..anke, Tadlę, Smoktunowicz..To chłopcy błyszczą na jej tle. Faceci rulezz. Gdzie tu k.mać gender i równość jak ona jedna a ich dwóch? forum.gazeta.pl/forum/w,65,78162867,,Rzeczniczka_politykow_uczy_dziennikarstwa.html?v=2 Wycięto z codziennej wizji: Małgorztę Kora -nagą - bardzo mi brak, tu patrzyłem na dyskretnie emanujący biust a info spijałem z ust i ten pieprzyk jak feblik..słodzio, co przeczytała to miodzio.. bo we mnie jest seks, cichutki i skryty..uczcie się inne kobity niekoniecznie niżej wymienione. Dominisię Salę-Wójcik - spokojnie, z umiarem uroda nie kasuje czytanych wiadomości Kasię Oborską i Marciniak - spokój Magdalenę Antoszak - poszła w macierzyństwo ale poczytać bajki wieczorem zawsze można. Martyna Czekała - co pogodę ogłaszała, po niewielkim treningu, mogła by wystąpić w prompteringu, czytaniu z promptera. A tu redakcja, dziurawa trochę bo brakuje dziennikarzy kilku, są charakteryzatoorki fryzjerki, brakuje konserwatorów powierzchni poziomych, kamerzystów i .. www.tvp.pl/opole/o-tvp-opole-kontakt/redakcja/4844368 A tu rada programowa co program tv opole pisze co tygodnia ale swoich konterfektów na stronie TVP Opole już nie zamieszczą www.tvp.pl/opole/o-tvp-opole-kontakt/rada-programowa/1710966 A wszyscy oni żyją z Twojego abonamentu, przy okazji robiąc nie tyle programy co zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: 217.173.195.* 27.01.14, 07:52 Zgadzam się z przedmówcą. Rezygnuję z oglądania Kuriera,gdy widzę i słyszę tą Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Czy be-cham-ot to prowokator ? 27.01.14, 09:14 Na etacie czy osobowe źródło informacji operacyjnej ? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Woldanki dominują w TVP opole 15.02.14, 16:12 Gość portalu: behemot napisał(a): > Tyroz to skirz mom ..problym..bo momy Katarzynę Woldan, Izabelę Woldan, Jolantanę Woldan. No toż jest cołko familia a fater w Litzmansztad Angorą dowodzi. A tyle pisano o nepotyzmie na uniwerku i polibudzie! Odpowiedz Link Zgłoś
offoffmedia Re: Woldanki dominują w TVP opole 31.01.14, 18:47 Ciekawe kto w TVP pole decyduje o tym czy ktoś jest prezenterem czy nie. Zamiast niektórych lepiej byłoby dawać zapowiedzi z offa: Woldanka jest koszmarna - jako prezenterka. Może prywatnie byc miła ale kamera jej nie znosi, a i czytać nie za bardzo potrafi. Tylko jakie to ma znaczenie? Gdy widzimy jakie decyzje w sprawie TVP podejmowane sa w Warszawie nic zdziwić nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Woldanki dominują w TVP opole IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 00:35 A dziś był Buchowski. Co za ulga. Tej dziewczynie trzeba powiedzieć coś w stylu.. Lustereczko, lustereczko..kamereczko, kamereczko, powiedz przecie żem najlepsza w tiwi w swiecie, słodka, wiotka i powabna a rodzinę daję słowo mam naprawdę wyjatkową. Baba sie uparła a matka ja wsparła, że jak mamusia, zrobi karierę w TVP. A to już nie PRL, że po linii do tiwiniji dzieci aparatu sie dostawały. To jedna sprawa. Druga to, że kamera jej nie lubi. To widać słychać i czuć. Tak samo poległ w TV ten, któremu absolwentka UJ do kłykci nie dorasta, Zbig Górny. To samo Jan Nowara. Najlepsze oprawki okularów, tudzież kaszkiet i nad wyraz niekomunikatywne wypowiadanie ( nie wiem czy myśli, czy raczej braku) powodowało niechęć do ogladania i słuchania lansu tego osobnika na ekranie tv. No ktoś jej musi uzmysłowić, że wystepowanie na wizji, bo skończyłam dziennikarstwo na UJ, nie jest automatyczną kwalifikacją. Prasa, radio(jak weźmie lekcje dodatkowe z czytania, akcentuacji, są przed nią a TV niestety za nią. No ale niestety partia stawiając ją na ten odcinek , czyni jej wielką krzywdę a płatnikom abonamentu jeszcze wiekszą. Odpowiedz Link Zgłoś
offoffmedia Re: Woldanki dominują w TVP opole 02.02.14, 22:45 Zgadzam sie z Tobą behemocie w całej rozciągłości. Przy okazji: nietrafne jest założenie, ze jak mógł w tivi wystepować brzydki Myczka, to może i Woldanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cir re IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 14.02.14, 19:55 Karolina W. faktycznie nie nadaje się do tego co jej powierzono w redakcji, ale co się dziewczynie dziwić. To nie jej wina że ktoś (wiadomo kto) jej to zaproponował. W tej redakcji nie ceni się mądrości, a zupełnie co innego stąd takie ufoludki jak Iwonka, Woldanki, pani od kultury czy pan od rolnictwa. Dominiki Sali jakoś nie widać, Katarzyna Plewnia też rzadko robi informacje, Andrzej Buchowski tez pracuje coraz rzadziej, podobnie jak Tomasz Zacharewicz - a szkoda bo to dobrzy dziennikarze, którzy nie kaleczą polszczyzny ani dobrego smaku odbiorców. Ale być może dzisiejsze ograniczenia ich pracy to tylko początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: re IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 22:07 Trzeba mieć nazwisko,albo znać nazwisko,I tak wiele ścieżek stoi otworem,Behemot duży jesteś więc kapujesz.??No i nie trzeba mieć wyglądu ,ani znać mowy ojczystej trza mieć kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi60 Niby tak IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 14.02.14, 23:00 Niby tak ale qwa jak długo można to tolerować? Niech się ubijają za swoje albo mamusine a nie za publiczne. Teraz dotrwanie do końca tego Kuriera to przecież szkoła przetrwania. To jest Kurier czy teatrzyk jednej nieudolnej aktoreczki ? Jestem za likwidacją tego ośrodka nepotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranicki Re: re IP: *.centertel.pl 14.02.14, 23:03 Jola Woldan( di domo Kawecka) w latach 60-tych I sekretarzem PZPR był Zenon Kawecki...czy jest jakas parantela ?Jak myslisz kotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi60 Być może IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 15.02.14, 00:05 Być może.Tylko jakie to ma znaczenie i co stoi na przeszkodzie by to w końcu przerwać? Jesli mogę prosić to nie mów do mnie kotku. Należę do tych nielicznych kretynów, którzy jeszcze płacą abonament,niemal codziennie krew mnie zalewa,że muszę płacić za tę ch...nię ,która wylewa się z ekranu,,ze nie słyszę żadnych propozycji zmian na lepsze tylko ciągle dajcie i dajcie .Już nie 10 ale 15 i reklamy.Jutro zaś zażyczą sobie po 20 i reklamy.I też będzie malo.Cóż wiec może znaczyć jakieś tam nazwisko? To ludzie robią z nazwisk bożków.Pora by ludzie postawili sprawę jednoznacznie. Jak nie rozgonicie tego kolesiostwa i nepotyzmu to zawiązujemy komitet i będziemy walczyć o likwidację takiego pożeracza pieniędzy.W najgorszych snach chyba by mi się nie przyśniło, że ludzie zatęsknia za Nowarą i jego ekipą- a takie głosy już słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: Być może IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 07:27 Co do Myczki to nie mogłem patrzeć na te jego wąsy bo zawsze mi się zdawalo ze ma w nich makaron albo co... obtrzydkiwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranicki Re: Być może IP: *.centertel.pl 15.02.14, 10:50 Jupi ty jestes g..pi o "kotku" to słynne powiedzenie Kisiela ale o tym intelektualnych impotentów na WSP nie uczyli a w zasadniczych tylko na warsztatach bodaj na torowej... sapiendi sat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi60 Wiocha IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 15.02.14, 12:30 Nie pytałem Ciebie kto to powiedział.Prosiłem byś tak do mnie nie mówił.Nadążasz? Z takim poziomem percepcjiu to na Torową by Cię nie przyjęli. Jeśli mogę więc prosić to nie posuwaj tu swoich popierdułek tylko odnoś się do problemu. Inaczej będę musiał powiedzieć o Tobie to co mówią o takich intelektualistach na Małopolskiej. Wszedłeś tu by oborę robić? Widzę ,że temat pójdzie się paść. I nie mów do mnie kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi60 I jeszcze IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 15.02.14, 14:29 Przepraszam Państwa za powyższą wypowiedź.Przyznaję,że jest zbyt impulsywna i nie ma związku z tematem.Poprosiłem grzecznie by nie mówiono do mnie kotku i w odpowiedzi usłyszałem tyradę o swej głupocie,o poziomie szkół do których uczęszczałem itd.A ja po prostu uważam,że cytowanie w dyskusjach powiedzeń mistrzów nie świadczy o erudycji lecz o jej braku.Można sobie sypać tu określeniami,cytatami. Jaki to ma związek z tematem ? Ja na przykład znalazłem takie określenie w słowniku PWN: de domo «z domu – wyrażenie używane przy wymienianiu nazwiska panieńskiego kobiety» I ani przez chwilę nie przyszło mi do głowy,by nazwać Kolegę głupim. Jeszcze raz przepraszam i obiecuję,że jeśli będę zabierał głos ,to będzie on dotyczył wyłącznie fatalnej jakości pracy opolskiej telewizji.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: I jeszcze IP: *.aggregate2.citymedia.pl 15.02.14, 14:36 Janusz Rup się odezwał... Słodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi60 Re: I jeszcze IP: *.252.22.84.internetia.net.pl 15.02.14, 16:22 Ale to do mnie czy do Ranickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Antoszakowa wróciła... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 22:12 to wiadomość całkiem miła i Czekała. Informacje jak informacje ale przynajmniej w strawny sposób podane. Odpowiedz Link Zgłoś