Dodaj do ulubionych

Psycholog Opole

16.02.14, 23:59
Witam, mam takie pytanie. Czy ktoś z was był u pani psycholog Anny Pawlik-Lisowskiej? wiem, że ponoć jest ona też psychologiem w szpitalu na wodociągowej, jednak z jedną z pań psycholog z tamtego szpitala mam złe wspomnienia i chcę się dowiedzieć czy to własnie ona. Byliście u niej na wizycie? Jak było? Warto, czy znalexć kogoś innego? Gdyż właśnie tą polecił mi lekarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: minas Re: Psycholog Opole IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 09:53
      Jaki jest problem? Lekarze, to na ogół polecają znajomych, a to nie znaczy że dobrych...pozdr...
    • lupka78 Re: Psycholog Opole 12.05.16, 16:42
      też mogę polecić panią dr irenę Maślankowską, bardzo miła i skuteczna psychoterapeutka.
      • krejzydejzy Re: Psycholog Opole 03.06.16, 22:18
        Byłam u pani dr Ireny Maślankowskiej swego czasu i tez badzo mi pomogłą.
        • kjater Re: Psycholog Opole 10.07.16, 23:15
          Fakt, także byłem pacjentem dr Maślankowskiej i również uważam ją za bardzo dobrego psychologa. Bardzo mi pomogła podczas problemów z napadami lękowymi. Z całego serca ją polecam!
    • natka20000 Re: Psycholog Opole 01.03.17, 13:39
      Od wielu lat borykam się z depresją i raz jest lepiej raz gorzej. Dobrze wiem, jak ważna jest rola psychologa w procesie wracania do zdrowia i długo szukałam zanim znalazłam skutecznego terapeutę. Korzystałam z pomocy doświadczonego i bardzo empatycznego psychologa profesora Sikorskiego www.instytutneuroedukacja.pl
      Szczerze polecam i wierzę że wszystkim cierpiącym pomoże, bo to człowiek z wielkim sercem i ogromnymi pokładami wrażliwości.
    • Gość: Milena Re: Psycholog Opole IP: *.icpnet.pl 02.03.17, 11:16
      Na terapię najlepiej zgłosić się do doktor Maślnkowskiej. Poszłam tam sceptycznie nastawiona jednak po pierwszej wizycie wszelkie moje obawy zniknęły. Pani doktor jest profesjonalistą, zna się na rzeczy i ma świetne podejście do pacjentów. Pomogła mi pozbyć się kompleksów za co jestem dozgonnie wdzięczna, więc jeśli któraś z was boryka się z podobnymi trudnościami to myślę, że tam znajdzie wsparcie.
      • Gość: Seine Re: Psycholog Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.17, 16:26
        Jestem dozgonnie wdzięczna pani doktor, że wyciągnęła mnie z pozornie beznadziejnej sytuacji. Jej wkład, wiedza i doświadczenie przeprowadziły mnie przez moja chorobę bez szwanku. Wie jak rozmawiać z pacjentami, nie bagatelizuje żadnego przypadku i najzwyczajniej w świecie potrafi pomóc. Serdecznie polecam ją kazdemu kto zmaga się z problemami.
      • Gość: Tragos Re: Psycholog Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.17, 17:20
        Zgadzam sie z powyzszym. Przeszłam wiele w swoim życiu. Zmarł mi mąż, straciłam pracę, wpadłam w alkoholizm i to sprawiło, że przestałam żyć. Na szczeście rodzina zapisała mnie na terapię do Pani Irena, która okazała się być moją ostatnia deska ratunku. Jestem zadowolona z terapii, która wspomaga mnie , dodaje siły i energii. Pozdrawiam!
    • Gość: KiniaN Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 16.01.18, 00:55
      Zanim wybrałam się na terapię do dr. I. Maślankowskiej to poczytałam opinię o niej oraz popytałam wśród znajomych. Zweryfikowałam sama uczestnicząc w kilku spotkaniach i mogę szczerze polecić. Jest to osoba o szerokiej wiedzy i ogromnym wyczuciu, emanuje ciepłem i sympatią, jest wrażliwa na problemy pacjentów, potrafi słuchać i rozmawiać z pacjentem. Polecam
    • Gość: EllaF Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 25.01.18, 00:07
      Proponuje dr. I . Mślankowską, ta świetna lekarka pomoże Ci znaleść rozwiązanie, szczerze z tobą porozmawia, udzieli wsparcia, dobierze metody i psychoterapie specjalnie dedykowanie dla twoich potrzeb. Przy tym jest profesjonalistką z dużym doświadczeniem i wiedzą zawodową. Poza tym miła, wrażliwa, sympatyczne. Polecam
    • Gość: Alek56 Re: Psycholog Opole IP: *.57.jarosz.pl 26.02.18, 23:56
      Warto zainteresować się praktyką lekarską pani psycholog I. Maślankowskiej. Nigdy nie ma problemu z wizytami, można zapisać się przez telefon. Już na pierwszym spotkaniu widać rzetelne podejście do pacjenta, zawsze słucha uważnie, potrafi postawić diagnozę oraz tak ustawić leki i metody, że chory obdarzy zaufaniem.
    • Gość: Maras60 Re: Psycholog Opole IP: *.57.jarosz.pl 27.02.18, 00:04
      Ja bym jednak skorzystał z usług psychologa I. Maślankowskiej. Znana, ceniona, z dużym doświadczeniem. Korzystałem z terapii indywidualnej i grupowej prowadzonej przez panią doktor. Muszę powiedzieć, że prowadzi profesjonalnie z zaangażowaniem, zna pacjenta i jego problemy.Potrafi wysłuchać, ale i też porozmawiać, wyjaśnić, zagłębić się w problematykę choroby pacjenta. Polecam
    • Gość: Pacjent 1 Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 10:56
      Ja polecam z własnego doświadczenia panią psycholog mgr I. Maślankowską z Opola, która cieszy się nieposzlakowaną opinią bardzo dobrego, doświadczonego specjalisty o ogromnej wiedzy fachowej i szerokimi możliwościami w zakresie psychotechnik i psychoanalizy. Budzi sympatię i zaufanie.
    • Gość: Jaśmina Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 11:13
      Znana i ceniona psychoterapeutka w Opolu, mgr I. Maślankowska. Bardzo dobra, doświadczona, świetna profesjonalistka i ogromne umiejętności komunikacji interpersonalnej, stosuje nowoczesne metody psychoterapeutyczne co decyduje o skuteczności w leczeniu i terapii.Polecam
    • Gość: Ktoś18 Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.18, 16:09
      Polecam sięgnąć po pomoc do mgr I. Maślankowskiej, która jest świetnym psychologiem klinicznym, ma bogate doświadczenie w tej materii. Ta pani przyjmuje na Luboszyckiej 11 w Opolu.
    • Gość: Stach Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.18, 16:15
      Tylko i wyłącznie pani psycholog Maślankowska. Jej można zaufać, zawsze sprawdza się jako lekarz i powiernik naszych tajemnic, jest skuteczna i ma bogate doświadczenie, które przedkłada sie na jakość i efekty leczenia, terapii. Proponuję skorzystać.
    • Gość: Jaśka Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 01:09
      Jeżeli psycholog to tylko mgr I. Maslankowska w Opolu. Jedyny godny polecenia specjalista z dużym doświadczeniem i wiedzą fachową. Gwarantuję z własnego doświadczenia, że jej metody przynoszą pozytywne skutki, efekty jej pracy są widoczne po kilku spotkaniach terapeutycznych. Zachęcam do skorzystania z jej gabinetu.
    • Gość: Wiktus Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 01:20
      Mogę polecić mgr I . Maślankowską. Bardzo dobry, sprawdzony psycholog, psychoterapeuta. Uczciwa kobieta, sympatyczna, bardzo miła i życzliwa. Świetnie pracuje z małymi pacjentami i bardzo dobrze sobie radzi z osobami uzależnionymi. Jej sesje terapeutyczne zawsze dobrze są przygotowane w oparciu o nowoczesne techniki psychologiczne.
    • Gość: Majka4 Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 13:13
      Leczeniem klinicznym zajmowała się też taka znana w Opolu pani Maślankowska. Ja korzystałam przed laty z jej pomocy, gdy dostalam ataku paniki i miałam silne stany derealizacji i depersonalizacji. Bardzo mi pomogła wyjść z tych zaburzeń poprzez psychoterapię, która dała lepsze efekty niż leki zapisywane przez psychiatrów. Proszę poszukac namiarów na gabinet, bo nie pamiętam, gdzie przyjmuje.
    • Gość: Ulinka Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 13:19
      Leczyłam się bezskutecznie na Wodociągowej i tamtejsi lekarze tylko mnie faszerowali lekami ogłupiającymi. Po wyjściu moja matka poszukała mi dobrych zajęć psychoterapeutycznych u takiej pani Ireny Maślankowskiej. Jej gabinet o ile dobrze pamiętam mieści się na Luboszyckiej. Prowadziła bardzo profesjonalnie sesje, mogłam się otworzyć, zaufać, wyzwolić swoje emocje, oczyscić umysł. To więcej mi dało jak leki. Ta pani nauczyla mnie jak sobie radzić z natręctwami, omamami, natlokiem myśli. Polecam jej metody i profesjonalizm.
      • Gość: Adam Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 26.06.18, 23:32
        Tylko pani mgr I. Maślankowska!!! Dobra, sprawdzona psycholog, ogromna wiedza, duże doświadczenie, jej psychotechniki i nowoczesne metody dają rezultaty i widoczne zmiany zachowania. Potrafi nawiązać dobre relacje z pacjentem i wypracować konkretne działania. Polecam
      • Gość: Nastka Re: Psycholog Opole IP: *.play-internet.pl 29.06.18, 00:12
        Miałam pierwszy raz kontakt z psychologiem. Pani Mgr Irena Maślankowska, do której trafiłam z polecenia okazała się bardzo kompetentną osobą. Na początku wizyty przeprowadziła ogólny wywiad, potem dokładna analiza i dopiero wtedy ustaliła plan leczenia. Z szacunkiem odnosi się do pacjenta i nie ogranicza się czasem, pozwala by pacjent szczerze się otworzył i opowiedział o swoich problemach i niepokojących zaburzeniach. Jestem zadowolona z przebiegu wizyty i na pewno będę kontynuować dalszą terapię u tej Pani. Polecam
        • Gość: Pislamista Re: Psycholog Opole IP: *.hip-opole.pl 20.07.18, 11:29
          Pamiętaj, że pomoże ci tylko głęboka wiara i żarliwa modlitwa.
          • Gość: Ala F Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 21:53
            Po terapii i dzięki pomocy solidnej pani Ireny Maślankowskiej odzyskałam wiarę przede wszystkim w siebie i własne możliwości oraz w człowieka takiego jak pani psycholog, zaangażowanej w niesieni pomocy chorym ludziom. Polecam serdecznie tą panią.
        • Gość: Leon1 Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 16.08.18, 23:16
          Podobnie jak moi poprzednicy wyrażam pozytywną opinię o pani psycholog Irenie Maślankowskiej. Solidnie przyczyniła się do zmiany mojego myślenia i postępowania poprzez świetnie skonstruowaną psychoterapię. Jako psycholog jest fantastycznym znawcą psychiki człowieka. Z dużym wyczuciem i wrażliwością potrafi odnieść się do problemów i zachwiań. Gorąco polecam!
    • Gość: Oskar 0 Re: Psycholog Opole IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.18, 23:28
      Dla mnie Pani psycholog I. Maślankowska w Opolu okazała się prawdziwym wybawieniem! Byłem już na skraju załamania, gdy kolega zachęcił mnie do skorzystania z porady specjalistki, o której w Opolu krążą same pozytywne opinie na jej temat. Poszedłem na pierwsze spotkanie i stwierdziłem, że ta pani posiada ogromy zasób wiedzy i umiejętności oraz wszelkie predyspozycje by kompleksowo udzielić mi dobrych rad i profesjonalnej pomocy. Pa kolejnych wizytach nie żałuje wyboru. Wszystko już jest w najlepszym porządku i wróciłem do równowagi psychicznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka