Gość: hiro IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 18.10.02, 22:34 cześć ula pogadamy tu czy na czacie? hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula_ Re: ....? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 23:21 Gość portalu: hiro napisał(a): > cześć ula pogadamy tu czy na czacie? Cześć Hiro:) Niestety już uciekam, bo pracy wokół mnogo :( Będę jutro wieczorkiem (może nawet po południu) Pozdrówka serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ....? IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 18.10.02, 23:30 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Gość portalu: hiro napisał(a): > > > cześć ula pogadamy tu czy na czacie? > Cześć Hiro:) Niestety już uciekam, bo pracy wokół mnogo :( > Będę jutro wieczorkiem (może nawet po południu) > Pozdrówka serdeczne :) czzzzzzzzzzeeeeeeeeeśśśśśśśśśśćććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! nawet nie wiem czy przeczytała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: ....? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 23:35 Gość portalu: hiro napisał(a): czzzzzzzzzzeeeeeeeeeśśśśśśśśśśćććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ! > !!!!!!!!!! > nawet nie wiem czy przeczytała:-) A jakże! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: ....? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 23:42 Gość portalu: hiro napisał(a): > do jutra? ok, miłego forumowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: ....? IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 18.10.02, 23:44 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Gość portalu: hiro napisał(a): > > > do jutra? > ok, miłego forumowania :) Z KIM?-JAK SPADNIESZ -TO I JA SPADAM Odpowiedz Link Zgłoś