Dodaj do ulubionych

300 palantów

IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.14, 09:24
a może konsumentów wysokiej sztuki, takich smakoszy kulturalnych, udało sie na spektakl Moscov City Ballet, czyli ruskiej nadprodukcji baletowej chałturzącej w dawnych demoludach. Bilety w wysokiej cenie, jak wysokiej jakości jest ruska sztuka baletowa, która co tu mówić, nie ma sobie równej w świecie. 150 zeta to kasa której nie wyda zadna zakładowa akcja socjalna, no chyba, że z jakiejś korpo. Sądzić tedy można, że dla większości był to świadomy wybór. Do doopy z taką świadomością i wyborem, gdy "elity" w czasie gdy ruscy leją sąsiada i przybliżają sie do naszych granic, a nas walą po kieszeni embargiem na jabłka, wieprzowinę, transport ciężarowy, Żyrinowski zapowiada nam łaźnię atomową a Putin w trzy dni wjazd do Warszawy, o samolocie nie wspomnę, bo to, że tam leży to wina PiS, to w takim czasie są tacy co idą wspomóc Rassiję, jej wysoka kulturę. Ot durne te Polaczki. Oczywiście zaraz dyżurny leming mnie zaatakuje, że ha, ha, na balet nie pójdzie a ruski gaz w kuchence wypala. Zgoda, na to czym palę w kuchence nie mam wpływu. O tym zadecydował Miller i Pawlak. Ale co ogladam i na co przeznaczam pieniądze to o tym już sam mogę zadecydować.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka