michalwojnar
04.08.17, 08:52
Poszukuję osób oszukanych i zdecydowanie nie polecam autokomisu BART-CAR w Opolu
Pod koniec marca pozostawiłem na ich placu auto na sprzedaż. Zostało sprzedane po mniej więcej dwóch tygodniach. Do dzisiaj czekam na przelew MOICH pieniędzy za sprzedaż MOJEGO auta.
Pan K.-właściciel komisu zwodził mnie, okłamywał. Złożyłem pozew Sądowy. Mam już nakaz zapłaty. Niestety pan K. nadal nie chce wypłacić pieniędzy. Wartość mojego auta to blisko 30tyś.
Właściciel komisu zaproponował mi spłatę po 1500zł/ miesięcznie.
Gdy opisałem sprawę na fb na profilu "nie polecam w opolu" pan K. zaczął mnie straszyć i powiedział, ze w ogóle nie zobaczę pieniędzy. Mówi, ze swoim działaniem psuję mu interes i on nie może zarabiać, zeby mi oddać pieniądze.Na swojej drodze spotkałem kolejne oszukane w ten sposób osoby. Komis bierze auta w komis, a po sprzedaży nie wypłaca pieniędzy.
Osoby poszkodowane proszę o kontakt, mam adwokata, który jest pomocny: www.facebook.com/mlody699
lub email: niepolecamwopolu@gmail.com
www.facebook.com/nie.polecamy.opole/
p.s.
Byłem w redakcji gazety - niestety nikt nie podjął tematu.
Kiedyś gazeta pisała o innym kliencie komisu : opole.wyborcza.pl/opole/1,35086,21042733,sprzedal-samochod-za-30-tys-zl-pieniedzy-nie-ma-jest-za-to.html