wp2014
19.05.18, 15:03
cy t'' Nadredaktor to ''cudowne dziecko komunizmu i stalinizmu'' dlatego podrzuca motłochowi co uważa za stosowne. A motłoch łyka to bezkrytycznie To już nawet nie jest cenzura tylko zwykłe prostackie skurw..o . Mnie to pikuś . Nadredaktor MUSI CENZUROWAC - BO MU ZA TO PŁACA Ale z racji że komunizm i stalinizm odszedl w niebyt to nadredaktor nie jest władny do cenzurowania wyroków sadowych i decyzji administracyjnych . W kwestii starego mlyna zapadło 37 prawomocnych wyrokow sądowych 3 wyroki sadów administracyjnych i 8 decyzji administracyjnych . Nadredaktor uważa że jak termometr wskazuje temperaturę to najlepiej stluc termometr . Otóż nadredaktorze nie da rady . Łapska pana i pana kolesi nie sięgają do Wojewody Opolskiego , Wojewódzkiego Inspektora Nadzoru Budowlanego , Głównego Inspektora Ndzoru Budowlanego , Sądu Rejonowego , Sądu Okręgowego , etc. Gdyby nadredaktor miał choć ciutkę przyzwoitości to poinformowałby na łanach swojego szmatławca jak wygląda sprawa strzeleckiej meliony stary młyn . Rzecznicy prasoowi w/w instytucji chętnie udzielą nadredaktorowi wszelkich informacji . Ale prosciej ..stłuc termometr. Mnie to oczywiście pikuś ale kiedy piszę - relacjonuję stan faktyczny to jestem kasowany notomiast forumowicze którzy nie potrafia sklecić posta bez inwektywy są przez Karola Cebulę tolerowanie a wprost hołubieni . Takie to żalosne. No ale z tokarza nigdy nie będzie dziennikarza .
P.S. Szanowny nadredaktorze strzelca opolskiego . Chcialbym nieśmiało przypomnieć że dał Pan '' Parol Oficerski '' zapewniając że po pierwszym prawomocnym wyroku poinformuje Pan zainteresowaną strzelecką społeczność o przekrecie strzeleckiej władzy dotyczącej starego młyna . Nieśmialo przy[pomnę że zapadło już 37 prawomocnych wyroków sądowych 3 wyroki sądów administracyjnych i 8 decyzji administracyjnych a strzelec rozpisuje się o dupie - maryni natomiast o strym mlynie piszą i komentują w Opolu Warszawie , Katowicach , etc pańskie szmatłowiec milczy . Panie Karolu Cebula czyzby Pana parol fficerski był tyle wart co parol Kuklinowskiego ? Cxzyżby zmierzał Pan do tego aby ktoś potrakrował Pana jak potraktowano Kuklinowskiego ? Z Pana taki dziennikarz jak z Kuklinowskiego oficer . Edykacja na Mysiej nie poszła na marne . żadny dziennikarz za to wyśmienity cenzor . ''