Dodaj do ulubionych

Który świadek kłamie?

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 07:51
no a z drugiej strony to pogratulować kolesiowi refleksu w ustalaniu linii
obrony!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Który świadek kłamie? IP: *.arcor-ip.net 18.10.04, 08:21
      Właścicielka zniszczonego płotu Bul: - Wybiegłam z domu po tym, jak przewróciło
      się ogrodzenie. Za chwilę do kierowcy przyjechał jego kolega ... czym
      przyjechal rowerem ? samochodem ? hulajnoga ? wez sie do roboty dziennikarzyno !
    • barrywha Re: Który świadek kłamie? 18.10.04, 08:32
      Ten sam idiota ze 3 tygodnie temu skręcając z Sosnkowskiego w Pużaka wpadł w
      poślizg, przeleciał przez wysepkę rozdzielającą drogę i o mały włos nie
      staranował mnie i mojego samochodu (stałem na przeciwległym pasie). Dobrze że
      gnój nikogo nie zabił, miejmy nadzieje, że nie pomogą koneksje tatusia i
      poniesie zasłużoną karę
      • Gość: Bezrobotny 10 lat w ciupie IP: 217.173.203.* 18.10.04, 08:46
        i dożywotni zakaz jazdy samochodem, to bym mu dał, a zastraszanie 112opole.pl,
        wywiózł na Syberię dał furmankę i tym kazał jeździć.
    • Gość: XSJ Flam, już dawno cię nie lubiłem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 08:45
      Masz cwaniaczku cóżeś chciał... Powinni cię zamknąć i za cwaniakowanie jeszcze
      ci mydło pod prysznicem wytrącać...
      • Gość: Energetyk Re: Flam, już dawno cię nie lubiłem... IP: 217.173.203.* 18.10.04, 09:15
        No i wreszcie doigrał się. Kilka dni temu jechałem za nim i naliczyłem u
        niego kilkanaście wykroczeń w ciągu dwóch minut. Ten koleś jest nie poważny.
        Zabrać mu prawo jazdy dożywotnio to tylko zrobić mu dobry uczynek. Wyprzedza
        na podwójnej ciągłej, jeździ ponad 100 km/h (i to grubo) po mieście,
        wyprzedza na pasach dla pieszych, wymija auta od prawej strony, przejeżdża
        na czerwonym świetle, nie włącza kierunkowskazów to tylko niektóre z
        przewinień!
    • Gość: Nok Re: Który świadek kłamie? IP: 217.173.202.* 18.10.04, 09:05
      Myślę, że są to narodziny kolejnej adwokackiej kanalii.
      Ojciec go wyciągnie, a ten gnój poczuję sie bezkarny.
      SKANDAL !!!
    • Gość: Smart Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:06
      Slizgający się gnojek na plecach tatusia! Mam nadzieję, że policja nie da się
      zrobić w balona i uwierzy naocznym swiadkom wypadku, a nie pijanemu łebkowi!
      Trzymam kciuki za policję!
      • Gość: Greg Re: Który świadek kłamie? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.10.04, 09:16
        Smart ma rację.Po co świadkowie mieliby kłamać? Czyżby gostek nie pierwszy płot
        rozwalił?
    • Gość: daro Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:46
      A widzieliście na www.112opole.pl
      cwaniaczki z mini straszyły chłopaków ze 112
      • Gość: rxa Re: Który świadek kłamie? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.10.04, 10:54
        jestem realista - pewnie i tak mu nic nie zrobia!!
      • Gość: :::::::::::::::::: Re: Który świadek kłamie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.04, 11:36
        a widzielismy, skomentowalismy na forum, ale cenzura wyciela bo bylo
        nieprzychylne 112

112 feruje wyroki, czekam az sie policja za nich samych wezmie
    • Gość: chylu Re: Który świadek kłamie? IP: *.bphpbk.pl 18.10.04, 11:09
      z tym specjalnym systemem zarzadzajacym poduszkami w Mini, to lipa - rozbilem
      takiego (bylem sam) i odpalily nie tylko air-bagi kierowcy i pasazera, ale
      nawet boczne kurtyny (po obu stronach samochodu).
    • Gość: Ślepa Gienia A może by sprawdzic biling? Millerowi to pomogło ! IP: 195.116.245.* 18.10.04, 11:30
      Kurde sprawa jest prosta, sprawdzić biling. Jeśli w chwili wypadku synalek
      dzwonił do kolegi, który rzekomo siedział obok niego, to mnie to dziwi. nie
      musiał do niego dzwonić - jeśli ten stał obok niego!!!!, chyba , że to nowy
      sposób na komunikowanie się. Acha jeśli chodzi o poduszki, to wiecie, otworzyć
      je można w tym aucie wszystkie!!!, mimo iż siedzi tylko jedna osoba. To jest
      takie proste. Władzo !!!! sprawdźcie mu billing !!!!!!
    • Gość: Observer Nie wiecie, czy mr. Flamm junior jest aplikantem? IP: 213.25.164.* 18.10.04, 12:44
      No bo jeśli jest aplikantem adwokackim to chyba powinien przestać nim być po
      takich wybrykach. Jakieś przepisy to regulują chyba?
    • Gość: Subaru Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:55
      Ten koleś, jeśli dobrze kojarzę, wcześniej bujał się Subaru Imprezą. Też lubiał
      poszaleć sobie po mieście. Taki cwaniaczek, darmozjad, utrzymujący się z taty
      zarobków.
      • Gość: Night Re: Który świadek kłamie? IP: 80.51.195.* 21.10.04, 23:48
        Ten koleś nigdy nie jedzdził subaru impreza. Subaru należy do kogo innego i nie
        utrzumuje sie bynajmniej z zarobków rodziców (celem sprostowania). Flamm jest
        za słabym kierowca. Z tego co widać nie potrafi nawet porządnie recznego
        hamulca zaciągnąć. No chyba że mu o to chodziło o taaaki efekt. Mam osobiśćie
        nie miłe wspomnienia z pożyczenia Flammowi mojego auta.
    • norie137 Re: Który świadek kłamie? 18.10.04, 14:12
      A ja proponuje za....bac gnoja !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: voytush Re: Który świadek kłamie? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 18.10.04, 16:19
      Ten elektroniczny system działa tak ze jezeli plecak lezy na siedzeniu to on
      bierze go za pasażera i włącza poduszkę. mój kolega ma taki system w VW Bora!
      Flamm sciemnia i jego kolega ściemnia.
      • Gość: solon Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:33
        Tatko mają brzuch jak baniak niemiecki do prania synuś Łep pusty jak bania też
        niemiecka .Tego gnoja do uboja!to ma być prawnk? hehe..
        • Gość: air Re: Który świadek kłamie? IP: 217.173.203.* 18.10.04, 18:48
          Zeby bylo smieszniej to stary Flamm to specjalista od takich spraw. Jego
          aplikanci jezdza po calej Polsce i pomagaja kierowcom z niemieckimi papierami,
          ktorzy jechali po pijaku.
    • Gość: bima Re: Który świadek kłamie? IP: *.dyn.optonline.net 18.10.04, 20:30
      Czyzby przez wiekszosc przemawiala zazdrosc i nienawisc do wszystkich tych,
      ktorzy cos maja???
      Proponuje wziasc sie za prace lub nauke a nie zagladac komus do 'kieszeni'.
      Dewiza wiekszosci tu komentujacych 'jak ja nie mam (czy to wyksztalcenia, fury
      czy tez innych rzeczy)--to zgnoic tego co ma'. Napewno nie spadlo mu to z
      nieba. Pozatym wypadki moga przytrafic sie zarowno biednemu (np w
      roztelekotanym maluszku) jak i zamoznemu. Ciekawe czy jakby trabant wjechal w
      ten plot to ta wlascicielka plota by tak zaraz dzwonila na policje??? a moze
      poprostu czysta polska zawisc niespelnionej kobieciny.
      • Gość: do "Bima" Re: Który świadek kłamie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:14
        Bima powidzał(a): "Proponuje wziasc sie za prace lub nauke a nie zagladac komus
        do 'kieszeni'".
        Bima proponuję się pouczyć samemu i nie pisać z takimi koszmarnymi błędami - co
        to za słowo "wziasc" ? może jednak "WZIĄĆ"?
        A ja mam pieniądze :) i uważam, że koleś powinien odpowiedzieć tak jak każdy,
        kto prowadzi i popełnia wypadek po spożyciu środków odurzających / alkoholu.
        Nie prowadzę po wypiciu bo nie jestem idiotą (tak - ten człowiek musi być
        idiotą skoro prowadził w takim stanie). Sprawdzą połączenia z telefonu i po
        infantylnym alibi... A taki był trendy ten mini, ech... :)

• Gość: Yao Re: Który świadek kłamie? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.10.04, 21:40
        Gość portalu: bima napisał(a):

> Czyzby przez wiekszosc przemawiala zazdrosc i nienawisc do wszystkich tych,
        > ktorzy cos maja???

Wprost przeciwnie - ja na przykład jestem pełen podziwu dla tych którzy się
        uczciwie dorobili! Mam nadzieję, że to nie było tak, jak mówi wielu złośliwych,
        że tato adwokat za wszystko zapłacił. Zresztą nawet jak zapłacił, to jego
        pieniądze i wolno mu z nimi robić co chce. Ale nie za posiadanie Mini tutaj się
        Panu Flamm'owi jr. obrywa, przyuważ Drogi Czytelniku forum!

Proponuje wziasc sie za prace lub nauke a nie zagladac komus do 'kieszeni'.
        > Dewiza wiekszosci tu komentujacych 'jak ja nie mam (czy to wyksztalcenia,
        fury
        > czy tez innych rzeczy)--to zgnoic tego co ma'. Napewno nie spadlo mu to z
        > nieba.

No, nie z nieba, tylko z ulicy, nie spadło, tylko wpadło i nie jemu tylko
        właścicielce ogródka. Reszta się zgadza - z analogicznymi poprawkami.

Napewno nie spadlo mu to z
        > nieba.

"Na pewno" piszemy rozdzielnie - pamiętaj o tym, kiedy następnym razem będziesz
        chciał komuś wytykać brak wykształcenia. Innych (jakże licznych, jak na tak
        krótki post) Ci nie wytykam, gdyż wyznaję zasadę, że leżącego kopać nie należy.

Pozatym wypadki moga przytrafic sie zarowno biednemu (np w
        > roztelekotanym maluszku) jak i zamoznemu.

Dziwnym trafem jakoś się przytrafiło człowiekowi mającemu 2 promile we krwi.
        Jak sądzę, z punktu widzenia właścicielki zniszczonego płotu, kwestią wtórną
        jest to, czy dokonał tego Rolls-Royce Silver Shadow, czy też zardzewiała
        Zastava.

Ciekawe czy jakby trabant wjechal w
        > ten plot to ta wlascicielka plota by tak zaraz dzwonila na policje??? a moze
        > poprostu czysta polska zawisc niespelnionej kobieciny

Miałem nie zwracać uwagi na to, ale forma "płota" po prostu aż razi - zapraszam
        do lektury słownika poprawnej polszczyzny:))
      • Gość: Co za debil.. Bima do gazu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:49
        --------------------------------------------------------------------------------
        Gościuniu od zawiści (bima/cynik). Mam do ciebie proste pytanie. Jak by ci ten
        piany debil przejechał matkę to byś tak dalej głupio skomlał ? Zwiń se tą swoją
        marną wypowiedź i wsadź sobie w dupe... może ci się polepszy.. Sam mam lepsze
        auto i doprawdy głęboko mnie to rucha jakie kto ma.. ciebie też powinno..
      • Gość: NERON Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:45
        WAŁKU ABDERYTO! PISZĄCY USTOSUNKOWUJĄ SIĘ DO KONKRETNEJ SYTUACJI A ONA JEST
        TAKA JAKA JEST!Marzy ci sie myślenie alternatywne co?
        KUTASIE od takiego cepa demokracja wymqga wiecej BURAKU!
      • Gość: Night Re: Który świadek kłamie? IP: 80.51.195.* 21.10.04, 23:55
        Nie masz w tym wypadku racji. O ile senior Flamm jest człowiekiem szanowanym o
        tyle młodszy jego syn to zwykły pasozyt, który zdaje się całe życie chce
        prześmigać na opinii ojca, który załatwia mu wpisy w indeksie. Marcin Flamm NIE
        WART JEST BYCIA ADWOKATEM. Znam tego człowieka...
    • Gość: bimcia Re: Który świadek kłamie? IP: *.proxy.aol.com 18.10.04, 23:13
      Sluchaj dyzurny polonisto--bledow sie na forum nie wytyka (ale dziekuje za
      uwage popracuje nad tym)--czytajac moj komentarz chyba za bardzo pochloniety
      byles slown.ortogr. i dlatego nie zrozumiales tego o czym pisalam.
      • Gość: Yao Re: Który świadek kłamie? IP: 213.25.164.* 19.10.04, 07:18
        Gość portalu: bimcia napisał(a):

> Sluchaj dyzurny polonisto--bledow sie na forum nie wytyka (ale dziekuje za
        > uwage popracuje nad tym)--czytajac moj komentarz chyba za bardzo pochloniety
        > byles slown.ortogr. i dlatego nie zrozumiales tego o czym pisalam.

No aż takich komplementów to sobie nie praw - zrozumiałem tę wypowiedź
        doskonale. Stopień skomplikowania tego "dziełka" nie jest tak wielki, jak twój
        wysiłek, kiedy je tworzyłaś.
        • Gość: Dominik Re: Który świadek kłamie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:50
          Robię aplikacjie pozaetatową. Nnaszczęście nie w Opolu. Pracuje po nocach zeby
          jakoś sie utrzymać, ale i tak rodzice opmagają. Jak pije piwo to to za 3.5zł .
          I ciezko na ta aplikacje pracowałem i powiem wam ze takich debili powinno sie
          jak najszybciej pozamykac to moze wiecej bedzie miejsca dla uczciwcych na tej
          aplikacji. Mam nadzieje ze ten synek zostanie skazany. Dla takiego buza to
          bedzie koniec aplikacji bo musi posiadać nienaganna opinie - stwierdza sie to w
          wywiadzie środowiskowym, ale juz napewno nie moze byc karany. Zycze mu jak
          najgorzej bo uczac sie 5 lat na studiach widziałem wokoło mnie takich synów
          palestry zafajdanej i powiem wam ze to kompletnie inne zycie i inny świat.
          Pozdrawiam cie gnojku i towjego tatusia - pewnie teraz macie te wasze spocone
          minki nietęgie co? hahahahahahhahahaha
          • Gość: Flam he he he IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 09:06
            No to wylaliśmy wszystkie nasze żale i złości.
            Bardzo dziękuję.
            Czas nas uczy pogody więc zapominajmy.

Do zobaczenia na szlaku...
            • Gość: dominik Re: he he he - do "Flama" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:43
              otóz synusiu adwokata- wcale nie do zobaczenia na szlaku! Bo jak cie durniu
              skaża a taka mam nadzieje to będziemy naszczęscie innymi szlakami chodzić. I
              modl sie w podzęce fagasie ze nikogo nie zabiłes PROWADZĄC to auto
            • Gość: opolek do zobaczenia-na spacerniku!!! To Twój szlak IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.10.04, 10:17
              Mam nadzieję,iż Twoim szlakiem będzie spacernik.A my tam już na Ciebie poczekamy
              i przygotujemy Ci trochę urozmaiceń.Do zobaczenia!
          • Gość: w Dominik frustrat IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 01:48
            --------------------------------------------------------------------------------

Oj Dominik Dominik, czytam twoje marne wypociny i nie dziwie sie twojej
            wegetacji...
            Napisz laskawie jaka miales srednia na uczelni i jakie oceny z egzaminow na
            aplikacje (ale uczciwie), bo czytajac twoje hasla na tym forum nie oczekuje
            zbyt wiele.....
            A wyglada na to, ze to forum jest jedynym miejscem, gdzie jestes w stanie
            sie 'wykazac', podobnie jak wielu ludzi na nim piszacych....
            Dalej sie nakrecajcie,podniecajcie i wymieniajcie pogladami, ktore
            niekoniecznie sa zgodne z rzeczywistoscia!
            A wam, ludzie, proponuje przeczytac, jak wygladaja egzaminy wstepne na studia
            prawa, egzaminy wstepne na aplikacje, a w koncu egzamin adwokacki...
            Pozdrawiam
          • Gość: z Dominik frustrat IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 01:50
            Aczkolwiek prawda jest, ze F. to pozer, kretyn i polglowek
        • Gość: Nok Re: Który świadek kłamie? IP: 217.173.202.* 19.10.04, 09:02
          Ta "bima" to na pewno jakaś CIPA tego miernoty Flamma.
          • Gość: Nok Re: Który świadek kłamie? IP: 217.173.202.* 19.10.04, 09:09
            Może być jeszcze tak, że stary Flamm poświęci jakiegoś klienta, którego broni,
            a w prokuraturze synalkowi odpuszczą. Wszystko jest możliwe. To kanalie jak
            wiecie. Ich uczciwość na pstrym koniu jeździ.
    • Gość: przypominacz A pamiętacie pijane BMW śledzone przez czytelnika? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 12:34
      Dziwnym trafem swą pijaną jazde zakończył w okolicy domu panów F.
      • Gość: pijmróhaha Re: A pamiętacie pijane BMW śledzone przez czytel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:59
        Felek dał dupy i bardzo dobrze
        haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)
        • Gość: fel Re: A pamiętacie pijane BMW śledzone przez czytel IP: 213.17.241.* 29.10.04, 13:41
    • Gość: ddd Re: Który świadek kłamie? IP: *.psp.opole.pl / 80.48.177.* 24.10.04, 11:03
      nie chwalę się ale też mam auto z dwoma poduszkami i jedną mogę wyłączyć
      kluczykiem nic trudnego,poza tym-mamy 21-wszy wiek i ustalenie przez POLICJĘ
      kto kierował pojazdem nie robi kłopotu-wystarczy ściągnąć odciski palców-z
      zierownicy hamulca ręczneo klamki w drzwiach drążka zmiany biegów -(podpowiedź
      dla policji)nie twierdzę że koleś jechał czy nie jechał w końcu nie byłem
      posażerem :) ale jestem przeciwny jazdy po pijanemu-a tymbardziej brawurowej
    • Gość: 666 Re: Który świadek kłamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 02:24
      Wszyscy znają Flama jeszcze z podstawówki i wiedzą że mądrość i siłę nadrabiał
      kasą i to nie przez siebie zarobioną ,zawsze robił pokazówki ale jak zwykle się
      wymiga i to jak zwykle tata pomogli a raczej euro przez tatę ciężko zarobione!
      ale żeby młody Flamu coś z tego wyniósł!hmm...
    • Gość: Lord Vader powrót sprawy na forum IP: 213.25.164.* 25.02.05, 08:11
      przywracam wątkowi należne miejsce na forum:))
      A przy okazji, nie zastanawia Was wszystkich, dlaczego Wyborcza - dziennik
      niezależny, itd, itp. - nie kontynuuje tematu wyczynów tego młodego rajdowca?
      Mnie zastanawia, zwłaszcza, że dziennikarze opolskiej Wyborczej doskonale
      wiedzą, że Mini BMW nadal jeździ po Opolu. O ile wiem, przy takich sprawach
      prawo jazdy się zabiera. Ale pewnie to ktoś inny jeździ. W końcu to samochód
      dosyć popularny w naszym mieście...:))
      • Gość: Yao Re: powrót sprawy na forum IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.02.05, 20:49
        Panie Lord, Pan tak znowu jątrzysz! A tymczasem Wyborcza dawno odcięła się od
        tych wydarzeń grubą kreską :)))
    • Gość: Konrad Jak to zdarzenie wpłynęło na moją pamięć. .... IP: *.internetia.net.pl 01.01.16, 11:31
      Mnie okradł Flamm na żywca ! Ładnych parę lat temu jego kolesie pryncypały go obstawiAli a on sam we własnej osobie kazał mi oddać biżuterię - dziesione pan panie Flamm zrobił! ... tak to się mówi w Pana środowisku? Czy jakoś inaczej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka