Dodaj do ulubionych

gdzie wynajac rusztowanie?

IP: 212.160.172.* 20.10.04, 12:21
Witam
mam pytanie gdzie mozna wynajc rusztowanie?potrzebuje ocieplic domek i na
kilka dni jest mi potzrebne rusztowanie..moze macie jakisc namiary?
jak cos podaje swojego maila
malony@interia.pl
pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 12:57
      peri
      • Gość: rafal Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: 212.160.172.* 20.10.04, 13:42
        Co to jest to "peri"?
        • Gość: x Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 19:05
          www.peri.pl.pl/pl/pl/pub/firma/adresy/opole.cfm
    • Gość: Baumeister Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: *.dreamnet.pl 20.10.04, 22:32
      Znam dwa kąkretne miejsca. 1 Broniarkowie Schodnia k/Ozimka, Gibaj z Grodkowa,
      no i taka firma która orusztowała filcharmonię opolską,jest tam wielka reklame
      że wynajmuja rusztowania. Oni sa z kędzieżyna -Kożla chyba. A teraz ja mam
      pytanie? Za ile sie zgodziłeś z fachowcami? Tzn ile wezmą od ciebie za 1 metr
      kw. ,i i w jakiej technologi robisz? A co do postu że ,,peri ,, .komuś sie
      chyba pomyliło,bo peri i Doka to są sytemy SZALUNKOWE, A NIE
      RUSZTOWANIA.Rusztowania ogólnie dzielą się na typ: ramowe,rurowe, i taz
      warszawskie.Najlepsze są rurowe do tych spraw,ale skoro nie ty bedziesz robił
      ale ktoś to co cię to obchodzi-może się meczyć nawet ze warszawskiego.
      • Gość: x Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 12:04
        baumeister- ćwoku niedoinformowany- peri wynajmuje tez rusztowania
      • Gość: rafal Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: 212.160.172.* 21.10.04, 14:15
        Witam
        mam nadzieje ze udalo mi sie zaltawic rusztowanie..jutro ma niby stac u mnie:)
        cena to 25 groszy za metr kw plus 50 zl za przywoz i 50 za wywoz (razem z
        ustawieniem ,rozebraniem)
        co do cen za metr ocieplenia to u mnie biora 25 zl netto plus 7 % vat ale to mi
        sie oplaci bo odlicze 19%
        technika to styropian z frezami 10 cm plus tynk silikatowy
        rafal
    • benekbudownictwo Re: gdzie wynajac rusztowanie? 03.02.16, 14:57
      Witam ja pracuję na rusztowaniu Plettac polski producent rusztowań firma Sigma Rusztowania telefon 508759759, bardzo dobra jakość elementów i szybka dostawa na budowę polecam wszystkim
    • gosc7912 Re: gdzie wynajac rusztowanie? 03.09.16, 17:10
      Witam, wszystkich zdecydowanie po wynajajeciu rusztowania nie polecam firmy Rusztpol ze Słupska radze omijac chyba ze ktos lubi klopoty.
    • Gość: Klenn Re: gdzie wynajac rusztowanie? IP: *.dynamic.mm.pl 13.10.16, 16:58
      Jakieś pół roku temu wynajmowałem rusztowanie od slv. Przekonał mnie staż tej firmy na rynku. Rusztowanie okazało się solidne, dobrze zmontowane i o dziwo lekkie. www.slv-group.eu/wynajem-rusztowan.php
      • jureek Nie polecam firm SLV Group 13.10.16, 17:10
        Gość portalu: Klenn napisał(a):

> Jakieś pół roku temu wynajmowałem rusztowanie od slv. Przekonał mnie staż tej firmy na rynku. Rusztowanie okazało się solidne, dobrze zmontowane i o dziwo lekkie. www.slv-group.eu/wynajem-rusztowan.php

Macie ludzi za durni, którzy uwierzą w tę historyjkę o kliencie?
        • Gość: Samm Re: Nie polecam firm SLV Group IP: *.quintex.com 21.10.16, 10:23
          Jak dla mnie to ten komentarz jest zbędny, ludzie piszą z czego są zadowoleni z czego nie. Ja osobiście również korzystałem z SLV i również jestem zadowolony. Tak jest z wymianą doświadczeń, dla większości to reklama pomimo że nią nie jest... Ciężko byłoby wyrazić swoje zdanie bez podania nazwy firmy z której się coś kupiło i z czego jest się zadowolonym. www.slv-group.eu/o-firmie.php może najpierw zobacz co to za firma i dlaczego ludzie są zadowoleni z ich rusztowań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka