Dodaj do ulubionych

Pechowa porażka piłkarzy Odry Opole w Legnicy

IP: 217.173.203.* 25.10.04, 12:44
Dramat to jest wasza postawa w kazdym meczu.Mam nadzieje,ze 3/4
pseudograjkow odejdzie z Oleskiej bo jak nie to z hukiem bedzie 4 liga.Od
roku juz slysze,ze maja pecha....haha.
Zero ambicji,zero honoru.Nie nawidze pilkarzy Odry.
Kocham ten klub!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JAGA PIWKARZYKI FON Z OLESKIEJ!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 15:09
      NA DZIEŃ PRZED MECZE POŁOWA ZAWODNIKÓW BAWI W NAJLEPSZE W OPOLAKICH LOKALACH A
      PÓŻNIEJ NIE MAJĄ SIŁ...BO ZAWODOSTWO TO NIE TYLKO KASA PANOWIE PIŁKARZE....I
      CHYBA NIE TRENER BYŁ WINNY PANIE WYSOCKI....
      • Gość: kibic Re: PIWKARZYKI FON Z OLESKIEJ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:10
        A może na razie zajmiecie sie jednak dopingowaniem piłkarzy, ktorzy reprezntują
        wasz klub, bo wasza krytyka w tej chwili tylko przyblizy ODRE do spadku. A moze
        WY pojdzecie rozegrac pare meczy, skoro tacy mocni jestescie w gębie. Pomozcie
        im, na krytyke przyjdzie jeszcze czas i pora... Smutne, ze juz teraz spisujecie
        ich na straty... I WY siebie nazyacieprawdziwymi kibicami?? Załosne
      • Gość: snajper Re: PIWKARZYKI FON Z OLESKIEJ!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.10.04, 17:12
        Jaga, nie pindol glupot jak palant. Widziales jakiegos pilkarza, ze piszesz
        polowa zespolu bawila w lokalach ?! Wymien choc jednego i podaj nazwe lokalu,
        kretynie.Akurat przed tym meczem byla pelna mobilizacja. A jak bredzisz w
        goraczce, to nie dokonuj wpisow na forum w temacie Odry. Wcale nie chce bronic
        pilkarzy,daleko jestem od tego. Uwazam, ze sklad trzeba rozduchac po wiochach.
        Mam kilku pilkarzy do odstrzalu, ale pozostawie to trenerowi.
        Faktem jest, ze starali sie w tym meczu i nie mieli szczescia. Mysle, ze limit
        szczescia na Oleskiej jest wyczerpany i teraz glupawe tlumaczenia Tracza i
        innych doprowadzaja kibicow do wscieklosci. Psychika pilkarza jest bardzo
        wazna. Sa tacy co graja dobrze na boiskach 3 i 4 ligi a nie potrafia pokazac co
        potrafia w walce o cos wiecej, np. o awans. Takie bylo zalozenie i wiekszosc
        pilkarzy to wyzawanie przeroslo.
        Dlatego powinni odejsc.Obronic 3 lige moga nowi i tansi.
        Nalezy zaczac budowac zespol na przyszly rok. Ten, z uwagi na fatalna postawe
        pilkarzy zostal stracony. I dlugo odbijal sie bedzie czkawka finansowa.
        O ile trener nie jest pewny co przydatnosci poszczegolnych pilkarzy, to
        zapraszam na strone internetowa NC. Tam kibice chetnie mu podpowiedza kogo
        nalezy skreslic z listy plac. ROZWIAZANIE UMOWY O PRACE.
        Zycze im szczescia w innych klubach, gdzie moze odnajda swoja dawna forme. Na
        pewno beda mieli mniej czasu na rozrywke ( dojazdy ). Jezeli ich postawa nie
        budzila zastrzezen w ostatnim meczu to wczesniej byla to tragiczna
        amatorszczyzna.
        • ajlawiucie Re: PIWKARZYKI FON Z OLESKIEJ!!!! 26.10.04, 00:13

> Faktem jest, ze starali sie w tym meczu i nie mieli szczescia. Mysle, ze
          limit
          > szczescia na Oleskiej jest wyczerpany ...

Jest stare powiedzenie: JAK GÓWNO NIE UMIE PŁYWAĆ TO MÓWI, ŻE WODA JEST
          RZADKA !!!
          • Gość: Dominik BAWILI SIE BAWILI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:21
            Smieszą mnie opinie broniące skórokopów. I zakładajace ze jak do takego
            skorokopa mam pretensje to widocznie w temacie klub. Otóz ci ludzie to nie
            klub. Klub to barwy, mecze, historia, zaangazownie, opowieści, legendy itp - a
            to są frajerzy. Cwaniaki które nawet jak im źle idzie to wychodza na te 3000 zł
            miesiecznie na czysto, wiec jak moga tak sie bujaja. I jeden z was tu jakies
            pedalskie opinie wyraza ze niby czy sa dowody ze sie bujali po klubach? A co
            geju wiesz napewno ze nie? Bo ja jestem pewnien ze tak - zebra, skipens, pare
            kanjpek, co? Jeszcze chcesz? wiec nie broń skórokopów bo oni juz nie sa Odrą
            Opole
            • Gość: snajper Re: BAWILI SIE BAWILI IP: *.proxy.aol.com 26.10.04, 17:11
              Dominik, nie pisz do mnie geju,pedale,itp.,skoro nie wiesz z kim rozmawiasz.
              Czytajac takie teksty mam wrazenie, ze wypowiada sie jakis malolat, internetowy
              napie..ka ktory ustawia wszystkich przez internet. Wiec zluzuj, bo w tych
              pojedynkach na slowa poprzez forum nie ma zwyciezcow, a przegrani sa ci ktorzy
              chca sie dowartosciowac na internecie. Jak malo kto walcze z
              obecnymi "bawidamkami pseudo pilkarzykami" i gdy jest okazja to ich krytykuje,
              ale przed ostatnim meczem zmienil sie trener ( Blaut) i ponoc, powtarzam ponoc
              pilkarze podeszli do tego meczu na maksa. Grali dobrze, ale niestety znowu
              wjeb. Dlatego, gdy ktos pisze, ze znowu sie bawili, to chcialbym to wiedziec, a
              nie opierac sie na przypuszczeniach, gdyz robili to wczesniej. Jak kogos
              widziales to napisz, a ja zajme sie sprawa. Paplanina typu dupca sie po bramach
              bo rok temu widzialem jednego jest bez sensu. Proste?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka