Dodaj do ulubionych

TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.11.04, 19:08
Czy w tym prowincjonalnym miescie cos sie jeszcze dzieje poza otwartym
starym - nowym OPOLANINEM i Kowalskim (Radnym oczywiście)
Jak nie to super prowincja , Ludzie opamietajcie sie !
TylkoKowalski i Kowalski i Kowalski i Opolanin i Kowalski i Opolanin itd......
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: 217.197.78.* 01.11.04, 19:38
      UFO masz rację.Patrzę Kowalski-już myślałem Kazimierz,NIe no to może Piotr,też
      nie,może Andrzej-nie.Jak on to robi?Coś w nim jest skoro zdominował całe forum
      i rozpalił tyle nienawiści.
      • Gość: nikt Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 21:28
        Jak to co? wystarczy popatrzec co on wyprawia. Ludzie z jakimkolwiek poziomem
        nie moga na to patrzec, stad tyle wypowiedzi nt. kowalskiego. Mam tylko
        nadzieje ze w nastepnych wyborach wyborcy docenia starania tego goscia, i
        spuszcza go w polityczny niebyt...
        • Gość: Opolanin Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 21:37
          Media mają Leppera, a Opolanie Kowalskiego. Co w tym złego?
          • Gość: kowalski Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.11.04, 15:35
            ja tez nazywam sie kowalski i odpier...ta sie odemnie
            • Gość: Antyk Owalski KOWALSKI: syn Leppera i eLPeRki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 19:49
              nie używali gumki i takiego plastusia zmajstrowali
      • Gość: opolanian Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.11.04, 23:28
        kowalski to burak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: o Re: TYLKO KOWALSKI i OPOLANIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 02:30
      o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka