Dodaj do ulubionych

Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!!

IP: 213.25.164.* 08.06.01, 10:18
Z wielką radością przeczytałem artykuł na temat rozpoczęcia działalności przez
TV miejską. Kosztowało to jedynie 500.000 PLN. Czyli jakieś 5PLN na obytwatela
naszego miasta. To cena wręcz dumpingowa za dostęp do kolejnej porcji świeżych
nieocenzurowanych wiadomości przygotowanych przez bezpartyjnych fachowców.
Leszku - jesteśmy s tobom!
Obserwuj wątek
    • Gość: Boski Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: 213.25.164.* 08.06.01, 10:31
      Zgadzam się z panem Killgorem - opolska telewizja miejska to naprawdę świetny
      pomysł. Nareszcie będziemy mogli uzyskać prawdziwie obiektywne informacje z
      opolskiego ratusza i nie tylko. W końcu fakt, że pani Weber była rzecznikiem
      prasowym Urzędu Miasta w Opolu o czymś świadczy. Powiem więcej: potrzeba nam
      więcej takich fachowców!!! Osobiście mam nadzieję, że poznam bliżej - znanych
      mi tylko z prasy i informacji opolskiego oddziału TVP (również doskonałego
      merytorycznie i niezależnego) - naszych wspaniałych włodarzy: Pogana Leszka i
      Dolatę Profesora (o Kumcu Piuotrze i Synowcu Jak-Mu-Tam nie wspominając). Ich
      fachowość, a przy tym skromność budzi moje największe uznanie i niepokój, że ja
      nigdy tak doskonały nie będę. A jeżeli chodzi o pieniądze, to jestem pewien, że
      każden jeden chętnie zapłaci tę niewielkom kwotę - to przecież dla naszego
      miasta!!! A jeżeli się komuś nie podoba, to won stont!!!!! Chamy jedne - do
      Wrocławia, albo innego hamskiego poznania. U nas wprawdzie nie ma pracy, ale za
      to jakich mamy przedstawicieli!!! Leszku, Staszku, nie przejmujcie się tymi
      oszczerstwami, co to niby Wy zrobiliście te przekręty. Wszyscy wiedzom, że to
      nie Wy. I po to właśnie ma być ta telewizja: żeby było jeszcze lepiej.
    • Gość: Sonor Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: *.nowiny.net 08.06.01, 23:20
      Aż powstrzymać sie nie mogłem od komentarza pozytywnego oczywiście, a pod
      wrażeniem jestem występu na festiwalu opolskim niejakiego pogani.. Pogana
      prezydenta miasta Opola, który tak nagradzał w pięknym starym stylu zasłużonych
      tego festiwalu, łza się w oku kręci, brakowało jeszcze gołompka pokoju, bo buzi
      było i to wylewne.
      A w tym temacie to piszę, bo na pewno pomogła zorganizować ten festiwal
      wspaniała ekipa TV Opole, ośrodka najprężniej działającego w regionie, o
      największym wskaźniku dynamiki rozwoju (licząc od zera to wychodzą tysiące %),
      a że nie wymienieni z naźwiska podczas gali no cóż, skromność nie pozwala
      wrodzona, to właśnie jest ideał profesjonalisty, nie widać a oko cieszy. Myślę,
      że osobna nagroda powinna być jednak przez władze miasta przyznana szefowi
      osrodka regionalnego za wkład, zaangażowanie, poświecenie (w katedrze)i
      wytrwałość na stanowisku, osobiście dołączam się do życzeń,
      pozdrowienia od Gienia, co bielizny nie zmienia
      • Gość: aro Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 13:12
        Jasne 5 zł od głowy to niewiele... ale ciekawe ile z tych 5zł zostało w
        kieszeni naszych wspaniałych i wykształconych panów z UM. Jedno jest pewne -
        liczyć to oni potrafią bardzo dobrze ale tylko swoje pieniądze.
        • Gość: Mao Hurrra! Jest TV OPOLE!!! IP: *.nowiny.net 22.06.01, 00:00
          .
    • Gość: cegla Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      a tak a propos telewizji. jak to sie dzieje ze macie juz od dawna osrodek
      regionalny tv a ja we wroclawskich faktach musze wysluchiwac swierzych
      inforacji z opola??????? CEGLA
      • Gość: Killgore Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: 213.25.164.* 25.06.01, 00:00
        No to chyba masz szczęście, że oglądasz fakty wrocławskie. Tu trzeba byc
        naprawdę szybkim - jak nie włączysz telewizora na czas to 2 minuty po początku
        programu już jest za późno:)))) Poza tym niwątpliwa uroda prezenterek
        regionalnego oddziału TV Opole i ich nienaganna dykcja do oglądania programu
        nie zachęcają. No i dlatego właśnie trzeba było założyć telewizje miejską!!
        • Gość: cegla Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          no coz. Niestety nie bylo mi dane zobaczyc urodzy opolskich prezenterek.
    • Gość: djdzwon Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!! IP: *.punkt.pl 08.08.01, 16:20
      mam nadzieje ze byc moze ta wiadomosc zostanie przeczytana przez kogos dobrze
      poinformowanego ( wladze opolskiej tv ), otoz chcialbym uzyskac informacje
      dotyczaca programow poswieconych opolskim wydarzeniom sportowym, najbardziej
      intersuje mnie siatkowka, mamy dwa zespoly pierwszoligowe AZS Opole. czy ktos
      poswieci im wiecej uwagi. czy bedzie mozna w naszej telewizji zobaczyc zmagania
      tych sportowcow, kto bedzie odpowiedzialnym za te doniesienia. "ze sportowym
      pozdrowieniem" djdzwon
    • Gość: dzwonek Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!!-djdzwon IP: *.punkt.pl 08.08.01, 16:44
      uderz w dzwony a zostaniesz obsłużony.powodzenia
      pytanie kto ma to robić- sir Karpiński czy jak mu tam? moje oczy widziały, no
      cóż, było fatalnie
      drugie pytanie- z jakim opóźnieniem, bo we wtorki pokazywali sobotnie spotkania
      Gwardii, a zdjęcia były sprzed kilku miesięcy. pewnie tegoroczne rozgrywki będą
      też wygrzebywane z archiwum- czyli zobaczymy na ekranie grających od roku w
      Niemczech Faciejewa czy Szymkowa:)
      no, to jak ,z jakim opóźnieniem Pan sobie życzysz?
      ciekawe .pozdrawiam .
      • Gość: djdzwon Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!!-djdzwon IP: *.punkt.pl 08.08.01, 16:57
        faktycznie, ta "czarna" wizja, moze niestety sie sprawdzic. moze jenak nalezy
        zadac sobie pytanie czy warto wydawac pieniadze na nieswiezy bigos, tymbardziej
        ze grozi to dokuczliwym bolem brzucha. mam tylko propozycje, moze nalezaloby
        zadac pytanie czy, aby wszyscy milosnicy sportu w opolu zyja pilka nozna ? a
        moze uszanujmy to co na opolszczyznie mamy najlepsze siatkowka, koszykowka (
        Brzeg ), pilka reczna, judo albo podnoszenie ciezarow.
        • Gość: bono Re: Hurrra! Jest TV OPOLE!!!!!!!!!!-djdzwon IP: *.punkt.pl 08.08.01, 17:38
          Proponuję, żeby specjalnym doradca merytorycznym opolskiego "okienka TV" była
          bardzo medialna pani Simonides z jej wywodami o potrzebie "współpracy na niwie"
          postkomuna, Unia Wolności i PSL. B.Nierenberg może trzymać mikrofon. Na sztorc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka