Dodaj do ulubionych

Jakubowska: Nie wierzę w ich winę

IP: 213.199.253.* 07.12.04, 21:04
A Pan D. śpi spokojnie a tez musiał smarować kasę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Odry Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.04, 21:20
      a ja Jakubowska nie moge doczekac sie chwili az ciebie zamkna za to ze
      oszukalas cala Oderke i jej kibicow gdy startowalas do sejmu wredna babo!!!!!
      • Gość: Lejak Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.12.04, 23:02
        > a ja Jakubowska nie moge doczekac sie chwili az ciebie zamkna za to ze
        > oszukalas cala Oderke i jej kibicow gdy startowalas do sejmu wredna babo!!!!!

O! Ileż miłości bliźniego w tym stwierdzeniu! A wyspowiadasz się księdzu z
        tych słów, czy Chrystus zamknięty w hostii będzie się o nie haratał,
        przeciskając obok nabrzmiałego sumienia?
        • Gość: Lord Vader o co chodzi Lejakowi?... IP: 213.25.164.* 08.12.04, 08:25
          a skąd w ogóle teza, że nienawiść do SLD jest wprost proporcjonalna do miłości
          do Boga?... Oj, Lejak, Lejak, pomyśl ty trochę nim coś napiszesz, przecież to
          zupełnie bez sensu i nie na temat coś ty tam naskrobał po, pewnie, tygodniu
          intelektualnej, jak widać bezowocnej, mordęgi
          • Gość: koza JAKUBOWSKA ZASŁANIA SIĘ NIEPEŁNOSPRAWNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:32
            SYNEM W OBRONIE CIEMNYCH INTERESÓWW. ŻENUJĄCE, ŻE KOBIETA-MATKA POTRAFI GRAĆ
            SWOIM DZIECKIEM NA UCZUCIACH INNYCH-MYŚLI, ŻE WZBUDZI NASZĄ LITOŚĆ /DZIECKU
            ZABRAKŁO OJCA ZATRZYMANEGO ZA MALWERSACJE!!/
        • Gość: Sedes_z_Bakelitu Nic dziwnego, jest przeciez NIEWIERZACA IP: *.dc.dc.cox.net 09.12.04, 01:19
    • Gość: Robal Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.pl / 217.173.202.* 07.12.04, 21:58
      Jakubowska jak masz debety na kocie to skąd weźmiesz pieniądze na kaucję za
      męża?
      • Gość: opolanka Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.dyn.optonline.net 07.12.04, 22:06
        ale durna baba; pozatym jak sie klamie to powinno sie orientowaz, ze jak mam
        debet to oznacza zero pieniazkow na kaucje; Jakubowska lepiej zbieraj na
        adwokata dla siebie i nianke dla dziecka jak i Ciebie posadza zlodziejski
        komuchu; boze kto ja wybral przeciez ona od rzeczy gada
      • Gość: bankowiec Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:47
        Leszek pozyczy a moze i Kulczyk. W koncu zasluzyla sie, by odpowiednie slowa
        poznikaly z tekstu ustawy... PZU tez pewnie pozyczy i sie uzbiera kaucja. Za
        kilka dni poznamy drugie oblicze Jakubowskiej - kobiety heroski, wychowujacej
        niepelnosprawne dziecko, bez meza... Wstyd, zeby niepelnosprawnoscia dziecka,
        wmawiac opinii publicznej, ze mezulek jest niewinny przekretom...
    • Gość: Julka Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:31
      to jakiś potwór nie kobieta. Ktora matka zostawi upośledzone dziecko i wyruszy
      w "karierę"? A potem bierze na litość, że dziecko tęskni za tatusiem.
      Odrażające.
      • Gość: Lejak Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.12.04, 22:57
        > to jakiś potwór nie kobieta. Ktora matka zostawi upośledzone dziecko i
        wyruszy
        > w "karierę"? A potem bierze na litość, że dziecko tęskni za tatusiem.
        > Odrażające.

Pierd...lisz. Taki układ obowiązuje w większości polskich rodzin, tylko jest
        odwrotny: facet goni za pieniędzmi (a często z czasem i za paniami) po Polsce,
        a kobieta niańczy dzieci i za szczęsliwą uważa się ta, która nie czuje się kurą
        domową.
        U Jakubowskich przynajmniej układ wygląda na zdrowy - każdy wie, na co się
        zdecydował i nie skarży się na swoją rolę.
        • Gość: Julka Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:16
          Ciebie Lejak też pewnie tatuś wychowywał. Sam widzisz jaki jest efekt.
          • Gość: pingwin Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:44
            jakubowska i chudzikiewicz to skromne osoby ,szczególnie dało się to
            zauważyć na imorezkach opolskich komuchów, przecież baby nawet ubrać
            przyzwoicie się nie potrafią, a co dopiero żyć przyzwoicie. mąż
            chudzikiewicz policjant? to pałą jej powinien nakładać.
      • Gość: J Niesmak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.04, 23:02
        Wspolczuje niepelnosprawnemu dziecku pani Jakubowskiej. Byloby mi bardzo
        przykro, gdyby mamusia starala sie na moje konto wzbudzac litosc dla ratowania
        swojej kariery. To po prostu przykre i niesmaczne.
        Nie wiem ile pani Jakubowska ma pieniedzy na kontach, oficjalnych kontach.
        Zawsze mozna zalozyc jeszcze jakies konto w zagranicznym banku, albo nawet w
        polskim liczac na to, ze w gaszczu miliardow transakcji sprawa sie nie wyda.
        Zreszta nie bardzo wierze w to, ze Jakubowska zrobila jakies wielkie przekrety
        i zarobila miliony. Ona zdaje sie gleboko wierzyc w to co robila, jest jak to
        sie mowilo kiedys "zaangazowana". Zdaje sie, ze smietanke, ktora bila spijali
        inni. Jej co najwyzej skapnelo na kampanie wyborcza, bo byly to
        pieniadze "operacyjne", by zapewnic towarzyszce poselski fotel.
        W sumie wspolczuje Olce, choc jej nie zaluje. W koncu sama zgotowala sobie (i
        swojemu dziecku) ten los.
    • Gość: Piotrek Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.04, 23:16
      Czy należy wieżyć Pani Jakubowskiej, popleczniczce Pana SZteligi? SZteliga
      wiedział co jest grane i nie reagował. Bo po co?
    • Gość: Sztelga Jak Olszewska i Kumiec pokaż się ludziom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:59
      Nie mam pojęcia i im współczuję jak Olszewska czy Kumiec będą chodzili po
      Opolu, komu spojrzą w oczy, przecież SLDuchy zgotują im rewanż gwarantowany.
      Nie chciałbym być w ich skórze. Niech wyjadą na Sybir
      • Gość: pingwin Re: Jak Olszewska i Kumiec pokaż się ludziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:36
        po takich kreaturach jak olszewska czy kumiec to spływa,oni nie mają
        honoru.
      • Gość: mieszkanka Opola Re: Jak Olszewska i Kumiec pokaż się ludziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:43
        Po Olszewskiej starej k...ie to spływa, ona nie ma za grosz przyzwoitości a tym
        bardziej honoru. Do niej nie można stosować żadnych reguł, które obowiązują w
        stosunku do normalnego uczciwego człowieka.
    • Gość: poko Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 03:40
      ..a skąd kasa na kaucje skoro ta pani jest na debecie??!!! czyżby znów z Jasnej
      Góry??......
    • Gość: Yao Ola - zawsze piękna i prawdomówna IP: 213.25.164.* 08.12.04, 07:25
      Kłamstwa naszej Oli kochaniutkiej mi się coraz bardziej podobają - ma debet,
      ale wpłaci kaucję. Stasia się przyznała, ale jest niewinna. Ola odwołała
      konferencję prasową, bo piesek jej zachorował. Przyjedzie wpłacić kaucję za
      męża - i wtedy nie będzie się już musiała zastanawiać, że piesek chory, że
      dziecko... I tak można by wyliczać i wyliczać - pewnie się gubi w zeznaniach,
      bo tak naprawdę to ma jedną wersję wydarzeń i jest niewinna, ale jak sama mówi
      w stresowych sytuacjach ludzie robią różne rzeczy:))
    • Gość: Lord Vader kaucja a debet na koncie IP: 213.25.164.* 08.12.04, 08:12
      no to jak to jest: mówi, że jest na debecie, ale kaucję wpłaci... Pewnie
      pożyczy, podobnie jak rodzina Jamrożego nagle znalazła na kaucję milion
      złotych. Podobno od przyjaciół. Też bym tak zrobił - wszyscy moi przyjaciele
      noszą przy sobie po 100 tys., wiadomo papierosy drogie, itd. Taki jeden kolega
      z Bolesławca to nawet miał 200 tys. przy sobie.
      • Gość: Anna Re: kaucja a debet na koncie IP: *.gress.com.pl / 80.55.200.* 08.12.04, 08:22
        Kazdy mowi, ze jest na debecie, bo pieniadze na kaucje sie pozycza,bo w razie udowodnienia winy pieniadze pozyczone na kaucje sa zwracane, a gdyby byly to pieniadze wlasne to by przepadly na konto kar. I tu jest pies pogrzebany, dlatego wszyscy pozyczaja, a moga w ten sposob wplacac nawet wlasne pod plaszczykiem pozyczonych i je ochronic przed utrata.
        Wytlumaczono mi to jak pojawila sie informacja o pozyczce paulinow z Jasnej Gory, przeciez ci ludzie maja pieniadze nie po to sie tyle "meczyli" zeby ich nie miec.
      • Gość: andy Re: kaucja a debet na koncie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:33
        A skad zes wyczytal ze podobno od przyjaciol? Z tego co wszedzie podawali
        rodzina sama wplacila, kilka osob a to pewnie bogata rodzina. W koncu nikt z
        biedy-meliniarzy nie dochodzi na takie pozycje.
        • Gość: pingwin Re: kaucja a debet na koncie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:39
    • Gość: widz jaka kaucje skoro w tv powiedzila ze ma debet na k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:43
      jaka kaucje skoro w tv powiedzila ze ma debet na kacie.
    • aghmiro Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę 08.12.04, 09:23
      Wspaniale Aleksandro! Trzymaj się dzielnie a jak trzeba będzie, to przecież
      kasę da ... Pan Obywatel Przeor Klasztoru z Jasnej Góry, gdy się dowie, iż
      krzywda się dziej opiekunowi niepełnosprawnej Istoty. Zatem będą wnioski, by
      nie aresztować mężusia, bo syn cierpi psychichcznie a przez to fizycznie bez
      osoby, z która jest tak blisko związany emocjonalnie; ciekaw jestem, jak długo
      teraz Aleksandra będzie rżnąć durnia Matki-Katolickopolskiej, troskliwie
      zajmującej się niepełnosprawnych dzieckiem - gdzie była wcześniej? Problem w
      tym, że gdy zajmowała się swą "D..." i lizaniem "D.." Pierwszych (teraz już w
      dniach Ostatnich), traciła bezpowrotnie możliwość budowania więzi z synem a
      teraz to rozumie i sumienie ją zżera. SZKODA MI NIE JEJ I JEJ MĘŻUSIA. ALE
      DZIECKA.
    • Gość: Opolanin Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:35
      Biedna Jakubowska z debetem na koncie już jedzie wpłacić kaucję, pewnie to ona
      ma łapówki od Chudzikiewicz. Nikt nie sądzi żer ta tupeciara jest skończoną
      kretynką i łapówki wpłaca na konto. Ciekawe czy ktoś ukara dyspozycyjnych
      kacyków z PZU któży mianowali Chudzikiewicz
    • Gość: mike ciekawe czy debet wystarczy na kaucje IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 08.12.04, 10:31
    • wien10 Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę 08.12.04, 11:23
      Cóż - nie mnie osądzać, czy Jakubowska we wszystkich tych sprawach, w których
      wygląda bardzo podejrzanie, jest winna, czy też nie. Może to wszystko wynika ze
      zmowy jej wrogów? Niszczą przyzwoitego człowieka? Jedno jednak wiem na pewno:
      pani Jakubowska jest mi winna pieniądze, dla niej to kwota bez znaczenia, dla
      mnie to duża kwota. Kiedy dzwoniłem do niej - mogłem rozmawiać tylko z jakąś
      pracownicą jej biura poselskiego - nigdy nie oddzwoniła... a teraz kiedy ta
      wszelkich cnót kobieta musi zebrać "kasę" na kaucję dla męża, to już chyba nie
      wypada się upominać?
    • kavon Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę 08.12.04, 11:35
      "Ja się trzymam dobrze i żałuję, że nie jestem na miejscu mojego męża, bo boję
      się o niego." Należy Oli umożliwić bycie na miejscu swojego męża ! On się
      lepiej zajmie dzieckiem, jak dotąd.
    • Gość: Heros Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:35
      Następny pseudo broker do aresztu to Czesiu Berkowski.
    • Gość: baba Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 08.12.04, 11:37
      Pani Jakubowska, skad Pani wezmie pieniadze na kaucje, skoro ma Pani debet na
      koncie? Bardzo ciekawe, tez skorzystalbym z takiego zrodelka!
    • Gość: Smart Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:41
      Ostatnie oświadczenie majatkowe

orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/04FBA0B6D6990E45C1256ADA003918D5/$file/127-III.pdf
    • Gość: pytanie Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.fbx.proxad.net 08.12.04, 13:48
      Ciekawe tu na debecie, a na wpłacenie kaucji to pieniązki się znajdą.
      • Gość: Miska Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.softpro2.pl 08.12.04, 15:17
        biedna ola, a ten swiat taki niedobry - ciagle sie jej czepia a ona przeciez
        krysztalowa jak zla

ma baba tupet - wygadywac takie bzdury z taka pewnoscia siebie, i zalosnie
        ciagle zaslania sie swoim synem
    • Gość: s "Jestem na debecie","Przyjadę wpłacic kaucję" haha IP: 217.98.64.* 08.12.04, 15:58
      Czerwone ścierwo
      • Gość: O.tisk Re: "Jestem na debecie","Przyjadę wpłacic kaucję" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:09
        Czerwoną sitwę powinno się wypalać rozgrzanym do czerwoności żelazem !!!
        Aby szedł przykład.

Konfiskata CAŁEGO majątku w przypadku dowiedzenia przez sąd winy (w tym tego,
        który ostatnimi czasy zmienił w dziwny sposób właściciela)
        • Gość: aniqa Re: "Jestem na debecie","Przyjadę wpłacic kaucję" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:52
          Ta czerwona idiotka teraz mówi o synu.Dlaczego do tej pory o tym nie
          mówiła.Może bierze kogoś na litość.W jaki debet ktoś uwierzy.Jej zachowanie to
          klejny cynizm arogancja i buta.W momencie kiedy grunt jej się pali zchowuje się
          jak debilka.A nie tak dawno wszystkich i wszystko obrażała.Mam nadzieję .ze
          doczekam czasów kiedo ona tak pójdzie w asyście policji jak jej głupia
          Stasia.Należy jej się to za całokształt.Jej grzeszki to jeszcze większe niż jej
          męża i Stachy.Dosyć tego chama w Polsce.Niech nam zejdzie z oczu,szczególnie po
          aferze Rywina.Ma czelność kłamać,że to nie ona i obwiniać niwinnych ludzi.Teraz
          mówi że jej mąż jest pomówiony.Niech ta banda spróbuje jak to dobrze być chame
          icynikiem
    • Gość: k bolszewicka banda IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.12.04, 18:46
      Ta bolszewicka banda miala za 'malo' musieli robic bokami. Malo bylo
      wykorzystywac narod przez 55 lat. Teraz niech ludzie wiedza co oni wyrabiali
      jak nie bylo opozycji i przeciwnika.
      Zero wspolczucia dla bolszewickich cwaniakow i szubrawcow.
    • Gość: kora Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.atlsfl.adelphia.net 08.12.04, 20:07
      "Kobieta zmienna jest,Panie Posle"
      Zadnych innych tlumaczen z jej strony nie nalezy sie spodziewac.
      • Gość: gosc Re: co za prymitywna kreatura IP: *.hrl.com 08.12.04, 21:49
      • Gość: Mx Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.12.04, 22:05
        Jakby dziennikarze się nie czepiali i prokuratorzy nie byli tacy namolni ...

A teraz niech wszyscy ci którzy na ugrupowania postkomunistyczne we wszelakich
        wyborach swoje głosy oddawali uświadomią sobie, że za czasów realsocjalizmu i
        demoludów takie postępowanie partyjnych kacyków było normą. Teraz po prostu nie
        potrafią się przestawić. Nie dociera do nich, że ich postępowanie jest naganne,
        bo przecież towarzysze zawsze tak robili i było OK.
        Gorszą sprawą jest to, że podobne postępowania zdarzają się też u
        przedstawicieli prawicy. Dlaczego ? Powód ten sam - ci u władzy przecież zawsze
        tak robili ! Może trzeba będzie dopiero następnego pokolenia żeby zmienić
        mentalność "trzymających władzę" wszelkiej maści.
        A na razie: WSZYSCY TRZYMAĆ KCIUKI ZA PROKURATORÓW I CBŚ !!!
    • Gość: buba Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.toya.net.pl 08.12.04, 22:38
      A skąd jakubowska weźmiepieniądze na kaucję kiedy na kncie ma debet? biedaczka
    • Gość: ciekawski Re: Jakubowska: Nie wierzę w ich winę IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 09.12.04, 00:11
      ponoć p.Ola jest na debecie, a do Opola ptzyjedzie wykupić męża, pewno pomoże
      jej Rywin, amoże zacna jej opiekuncza partia
    • Gość: Wlodzimierz S. Rzeczywiscie kreatura. IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.04, 09:39
      Ciekawe z czego chce zaplacic kaucje,z tej skromnej pensji?
      Konta niech ujawni te nielegalne-w Szwajcarii.
      • Gość: monika Re: Rzeczywiscie kreatura. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:10
        Teb cham jeszcze sie pokazał w Telewizji chwaląc się że najgorsze bydlaki ją
        wspierają.Po ostatnim orzeczeniu sadu nie dziwię się.Miejscs Włodka,Leszka i
        Lwicy wiadomo gdzie być powinno.Moze się tam kiedyś razem spotkają - wierzę w
        to bardzo.Brak wstydu,pokory i wielki tupet to powód aby nigdy wiecej nie
        pchała się do polityki i występowała w imieniu Polaków.A swoją drogą gratuluję
        Opolaninom.Mieli dobrą rękę wybierając tylu złodziei.Ciekawe kto jej udzieli
        pożyczki na wpłacenie ewentualnej akucji.Niech się zwróci do Leszka.On jest
        dobry w pożyczkach/ruscy komuniści/.Czas Oleńko żebyś wszyskim zeszła z oczu i
        nigdy już się nie pokazała.Z trudem zniosłam Twoje występy przed komisją
        śledczą.Pokazałaś się jak zwykła agresywna zażarta baba.Wiesz zauważyłam że
        rosną Ci wąsy.Może ty nie jesteś kobietą?Kobieta kojarzy mi się z ciepłem,od
        ciebie bije chłód arogancja buta i chamstwo.Zgubiła cię pewność siebie.A swoją
        drogą to mi żal tego macieja,ładnie go wpuściłaś w kanał.Ty nie masz litości
        nawet wobec swojego męża - jak mogłaś go tak pognębić.A twoje dziecko-teraz
        dopiero o tym myślisz.Sama powiedziałaś że mąż się nim opiekował.No tak ty
        bywałaś na salonach.dużo straciłaś,bo wychowanie dziecka to piękna sprawa.Ty
        wolałaś w tym czasie spotykać się z
        obleśnymi/Nikolski,Miller,Czarzasty,Dyduch,Janik i im podobni/spotykać i
        pieprzyć? o głupotach.To wszystko cie dyskwalifikuje jako kobietę matkę żonę no
        może nie jako kochankę.Ale lepiej już spadaj i wynoś się z tego kraju/o tm
        wspomniałas podczas przeszukania twojego mieszkania/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka