adamio 04.10.04, 00:10 przez tę Francję czy tą Francję? Ma tę samą wartość czy tą samą wartość? oto jest pytanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja22ek Re: tę, a może tą... 04.10.04, 08:37 A wyszukiwarki na forum używac potrafi? Oto jest pytanie! J22 Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: tę, a może tą... 04.10.04, 09:48 ja22ek napisał: > A wyszukiwarki na forum używac potrafi? Nieważne, czy potrafi; ważne, że zdania na ten temat i tak są (i będą) podzielone. Tzw. reguła (tyłoria) swoje, a życie (drzewo wiecznie zielone) - swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
adamio Re: tę, a może tą... 04.10.04, 11:07 ja22ek napisał: > A wyszukiwarki na forum używac potrafi? > > Oto jest pytanie! > > J22 Potrafi. Własnie takiej odpowiedzi oczekiwałem agencie. Bardzo mi pomogłeś. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: tę, a może tą... 04.10.04, 11:12 adamio napisał: > Własnie takiej odpowiedzi oczekiwałem agencie. AGENCIE???? Yesssssssoooooo... Gdzie ja wpadłem, w co ja wpadłem??? AGENCIE??? Bez adwokata już tu nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna PS 04.10.04, 11:24 Panie Jacku... Jeśli Pan masz na drugie Bond, to ja wymiękam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: PS 04.10.04, 13:37 ardjuna napisał: > Panie Jacku... Jeśli Pan masz na drugie Bond, to ja wymiękam... :))) Jerzy Bondov, do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: PS 05.10.04, 10:15 ja22ek napisał: > Jerzy Bondov, do usług :) I licencja na zet też pewnie jest... Spadam z tego foruma. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: tę, a może tą... 04.10.04, 12:57 adamio napisał: > Potrafi. To dobrze. Bo wszystko co najciekawsze na temat ,tę'/,tą' zostało juź na tym forum napisane, i chyba nie można oczekiwać nic więcej niż sucha odpowiedź pani Teresy. > Bardzo mi pomogłeś. Dzięki. Nie ma za co. J22 Odpowiedz Link Zgłoś
adamio Re: tę, a może tą... 04.10.04, 15:47 ja22ek napisał: > adamio napisał: > > > Potrafi. > > To dobrze. Bo wszystko co najciekawsze na temat ,tę'/,tą' zostało juź na tym > forum napisane, i chyba nie można oczekiwać nic więcej niż sucha odpowiedź pani Teresy. > Hmm, chyba jednak nie potrafie korzystać z wyszukiwarki, bo za każdym razem wynik wyszukiwania równa sie zero. Bardzo mozliwe, ze robie cos wyjatkowo źle. Może poprowadzisz mnie w tych zawiłościach. Aha, czyzby pani Teresa juz odpowiedziała, czy może widze cos innego niż Ty. > > > Bardzo mi pomogłeś. Dzięki. > > Nie ma za co. > J22 > Dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: tę, a może tą... 04.10.04, 16:28 No faktycznie niestety wyszukiwarka nie działa jak trzeba. Pani Teresa odpowiadała np. w wątku 1645. Inny wątek o numerze powyżej 2000 to sam znajdziesz, jeszcze ciekawy może być 1930, a z archiwum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=374&w=1476020&a=3255013 Spróbuj też zadać to pytanie na pl.hum.polszczyzna. Hehe. J22 Odpowiedz Link Zgłoś
adamio Re: tę, a może tą... 04.10.04, 16:41 No i nareszcie zrobiła sie normalna atmosfera :) Duże dzieki J22 za te informacje ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: tę, a może tą... 04.10.04, 12:52 adamio napisał: > przez tę Francję czy tą Francję? Ma tę samą wartość czy tą samą wartość? 1. Przez Francję. 2. Ma identyczną wartość. Ma taką samą wartość. Na ogół można tak wymanewrować, żeby nie używać. J22 Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: tę, a może tą... 04.10.04, 12:58 ja22ek napisał: > Na ogół można tak wymanewrować, żeby nie używać. Mój święty Boże... Pewnie że można... Bez używania zresztą znacznie przyjemniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna PS 04.10.04, 13:00 Przepraszam, jestem dziś w seksualnym nastroju i wszystko mnie siem kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: tę, a może tą... 04.10.04, 22:00 Moja znajoma nie skręca nigdy w lewo, też można... Wszystko można ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: tę, a może tą... 04.10.04, 22:37 empeka napisała: > Moja znajoma nie skręca nigdy w lewo, też można... > Wszystko można ;-) > Oj, to chyba mamy te sama znajoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
ardjuna Re: tę, a może tą... 05.10.04, 10:17 empeka napisała: > Moja znajoma nie skręca nigdy w lewo, Z tego wnoszę, że nie mieszka na Wyspach Brytyjskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: tę, a może tą... 04.10.04, 14:39 ja22ek napisał: > adamio napisał: > > > przez tę Francję czy tą Francję? Ma tę samą wartość czy tą samą wartość? > > 1. Przez Francję. > 2. Ma identyczną wartość. Ma taką samą wartość. > > Na ogół można tak wymanewrować, żeby nie używać. > > J22 Bardzo slusznie. Zwlaszcza w przypadku Francji, ktora - jak wiadomo - mamy tylko jedna (a z ogonkiem). pzdr. e. Odpowiedz Link Zgłoś