naj_duch 16.05.02, 06:58 WITAM WSZYSTKICH! POSZUKUJE HURTOWNII Z ODZIEŻĄ INDYJSKĄ-ORIENTALNA NA TERENIE OPOLA LUB OKOLIC. CZY KTOŚ MOŻE MI UDZIELIC MI INFORMACJI INFORMACJE PROSZĘ KIEROWAĆ POD ADRES: naj_duch@poczta.gazeta.pl dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem Re: KTO WIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 21:13 jest albo było coś takiego w sklepiko-hurtowniach, dawny OZNS Odpowiedz Link Zgłoś
naj_duch Re: KTO WIE 17.05.02, 10:55 Gość portalu: wiem napisał(a): > jest albo było coś takiego w sklepiko-hurtowniach, dawny OZNS Witam prosze o więcej informacji. Nie znam Opola, mieszkam w Polkowicach-dawne legnickie. Na jakiej ulicy jest ten OZNS i co oznacza skrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietduch Re: KTO WIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:46 Oblecz sie w worek, to bedzie to samo,a znajdziesz takowyj go we Agromie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: KTO WIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 20:59 wyjazd z Opola w kierunku na Katowice. ul Strzelecka za stacja benzynową OZNS to Opolskie Z-dy Naprawy Samochodów albo jakaś resztka z tego co pozostało a teraz zbiorowisko sklepików i hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
naj_duch Re: KTO WIE 20.05.02, 13:30 Gość portalu: wiem napisał(a): > wyjazd z Opola w kierunku na Katowice. ul Strzelecka za stacja benzynową OZNS > to Opolskie Z-dy Naprawy Samochodów albo jakaś resztka z tego co pozostało a > teraz zbiorowisko sklepików i hurtowni. serdeczne dzięki! naj_duch :) Odpowiedz Link Zgłoś