sien 11.01.05, 20:07 Buziaki, uściski,zdróweczka w nowum roku. Uśmiechu na Twojej radosnej twarzyczce. Czekam, gdzie jesteś. Jestem zaniepokojona bardzo:) Asiu,pozdrawiam Cię słoneczko, daj znać. Sms doszedł. Bardzo dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażynka Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:32 Witam !!! znalazłam ;-)) pozdrawiam gorąco i ściskam serdecznie. Powodzenia w pracy, miejmy D!!! w dupie ;-)) To na lody jestesmy umowione ;-)) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejee Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:30 Jak o milo, ze nas dziewczyn w parach jest wiecej . Pozdrawiam Was !!!! Nie tylko faceci sie licza. Liczy sie tez prawdziwa milosc )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia cześc słonko!!!!!!!!! IP: *.ttknet.ru 16.02.05, 01:34 Jestem w moskwie niedługo wracał, śle całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:37 :-) pozdrawiam, ściskam, buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
sien Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz 17.02.05, 07:23 Cieszę się Słoneczko, że znalazłysmy się. To wszystko dzięki Tobie Kochanie. Pozdrawiam . Buziaczki. trzymaj się Kochanie . Dbaj o zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:14 miłego dnia życzę, ciesze sie ze znowu sobie popiszemy ;) jak było w pracy ?? pozdrawiam, ściskam, buziaczki pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:03 ;-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R O M A N T Y K Re: Asiu kochanie, odezwij się - martwię się cisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:24 W takiej ... ciszy ... wszystkie gwiazdki dla Ciebie policze ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś