hasty 13.06.07, 16:51 Muszę wprawić dwójkę.Sąsiednie zęby mam zdrowe,bardzo ciasno ułożone.Jaką metodą można to załatwić i jaki koszt?Jeśli ktoś może mi pomóc z góry dziękuję.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie2 Re: dwójka do wprawienia 15.06.07, 12:43 witaj. Ja równiez bede miala wstawianą dwojkę (gorną). Wczoraj byłam u implantologa i powiedzial mi jak wygląda to cenowo akurat w tej klinice (Gdansk). Impant, to koszt od 4.000 do 6.000 tys w zaleznosci od materiału. Ja bede miala przyklejony mostek poniewaz na razie nie ma mozliwosci wstawienia implantu (mam ubytek w kosci i implant nie trzymałby sie tak jak powinien) koszt takiego mostka to 600 zł. Nic wiecej nie potrafie Ci powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: dwójka do wprawienia 15.06.07, 16:35 Dzięki za informację,u mnie też chodzi o górną dwójkę .Myślę ,ze koszt będzie zbliżony(Częstochowa).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anias85 Re: dwójka do wprawienia 18.06.07, 13:01 chyba 600 za kazdy ząb - w przyp braku dwójki opracowuje się pod korony sasiednie 1 i 3 wiec razem 1800 możesz to sprawdzić? bo jesli 600zł za cały most to byłoby b. tanio Odpowiedz Link Zgłoś