Dodaj do ulubionych

Opolskie eter

IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 11.07.01, 14:06
No i stało się. Radio ProKolor zmieniło swoją formułę. Ich nowe hasło to "pop
non stop". Super! Po co nam wszystkim kolejna beznadziejna stacja, których
takich \samych w Opolu możemy słuchać naprawdę sporo. Bez jaj. Czekam na
rozgłośnię, która nie będzie grała cały czas jakiejś papki
A tak poza tym to ostatnio ESKA Opole wieczorami wypuszcza w eter niskiego
poziomu sygnał. Coś im się tam pokręciło...
Obserwuj wątek
    • Gość: Yao Re: Opolskie eter IP: 213.25.164.* 12.07.01, 13:20
      No Prokolor to już od dłuższego czasu stacza się po równi pochyłej - szkoda
      gadać, ani tam żadnych audycji nie ma ciekawych (w ogóle żadnych), ani muzyki -
      podajcie się ludzie do dymisji!!!!! Zresztą kto by miał tam jakieś programy
      robić - wszyscy, którzy cokolwiek potrafili dawno sobie z tej genialnej
      rozgłośni poszli.
      • Gość: dor Re: Opolskie eter IP: *.punkt.pl 19.07.01, 14:41
        gdyby im płacili tak jak na samym poczatku to pewnie by zostali. a tak - siedza
        tam teraz matoły po zawodówce.jedyna rada- nie słuchać. ESKA jest OK ...raczej

• Gość: lub Re: Opolskie eter IP: *.pl 19.07.01, 18:54
          prokolor kupiła spółka team fm należąca do rmfu
          nieprzeskoczą koemercji na żadnym odcinku towarzysze
          • Gość: Yao Re: Opolskie eter IP: 213.25.164.* 20.07.01, 07:24
            Choćby i Bill Gates ich kupił, nie ma raczej szans na poprawę tej miernej
            stacyjki....
            • Gość: dor Re: Opolskie eter IP: *.punkt.pl 20.07.01, 13:26
              szansa jest- muszą tylko wyrzucić Małpę i Wojtasa - tak zwanych DJ-ów.
              A jeszcze ta babeczka o piskliwym głosie i intelekcie amerykańskiej blondynki.
              Wiecie co ostatnio zrobiła . oto cytat- "a teraz James Bon Jovi" . Kurde!!!
              Czy naprawdę nie ma żadnej fajnej babeczki , potrafiącej popluć do mikrofonu.
              Kiedyś były...
              • Gość: aa Re: Opolskie eter IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:50
                są fajne babeczki ...ale w agencjach lepeij płacą :-)) sam znam taką jedną co
                kiedyś w radiu robiła... a teraz ....
                • Gość: dor Re: Opolskie eter IP: *.punkt.pl 20.07.01, 14:12
                  a teraz ---co?
                  • Gość: Borsuck Re: Opolskie eter IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 13:09
                    Sprzydałoby się żeby w Opolu zainstalowano nadajnik Radiostacji. A nie takiego
                    głupiego klaksonu czy innych
                    • Gość: Shadow Re: Opolskie eter IP: *.radio.opole.pl 03.09.01, 14:28
                      Gość portalu: Borsuck napisał(a):

&#62 Sprzydałoby się żeby w Opolu zainstalowano nadajnik Radiostacji. A nie takiego
                      &#62 głupiego klaksonu czy innych

A może tak zamiast nie najlepszej RADIOSTACJI emitować radio KLASYKA FM? Muzyka
                      poważna i filmowa non stop - przynajmniej miło się słucha, a ile ciekawych rzeczy
                      można się dowiedzieć - tak a propos, czy ktoś wie, kto jest kompozytorem muzyki
                      filmowej do "Plutonu" (Platoon)?

• Gość: Malkon Re: Opolskie eter IP: *.opola.pl 03.09.01, 19:17
                        Nie oszukumy się - muzyki klasycznej mało kto słucha (tak mi się wydaje w
                        każdym razie). Muzyka filmowa - całą dobę - dzięki. Zanudziłoby mnie to na
                        śmierć. Radiostacja to coś, a nie te głupie klaksonopodobne...
                        • Gość: EL-TON Re: Opolskie eter IP: 10.1.22.* 04.09.01, 21:01
                          Przyzwyczaiłem się do stacji klasycznej. Słucha się jej wspaniale (kiedy bywam w warszawie albo
                          poznaniu) a żaden tam ze mnie Bogusław Kaczyński... Im bardziej napięty i szybki dzień - tym lepiej
                          takie radio działa! I wiecie co, mam jeszcze jedno odjazdowe wrażenie (podobne jak po słuchaniu
                          O!LE w Opolu): kiedy POTEM włączam jakąś INNĄ stację, to czuję, że powróciłem do jakiegoś
                          strasznego świata wariatów... Próbowałem w Opolu słuchać Polskiego Radia II (88.3FM - to taka
                          publiczna namiastka stacji klasycznej), ale nie da rady: natchnione głosy, suity operowe lub
                          fortepianowe, słowem: nędzne rzępolenie... No i te CHOLERNE WIADOMOŚCI... nie da rady...
                          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka