Gość: Zibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:45 Skandal, w sobotę połowa kas zamkinęta, a do kas po 30 osób. Nam nie trzeba więcej hipermarketów Prezydencie miasta??? Może wreszcie by cos tam na plus zmienili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi REAL,- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:03 Moje rozżalenie co do firmy REAL,- jest tym większe że musiałem czekać prawie 0,5 godziny z małym półrocznym dzieckiem w kolejce, zmieńcie coś, zatrudnijcie więcej kasjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:15 Jesli Media Markt jest : "nie dla idiotow" to dla kogo jest w takim razie jest Real ,- np. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatuś prawdziwy Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 20:33 kto chodzi z takimi małolatami na zakupy? masz za swoje "rodzicu" Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Re: REAL,- 14.05.05, 22:21 "Moje rozżalenie co do firmy REAL,- jest tym większe że musiałem czekać prawie 0,5 godziny z małym półrocznym dzieckiem w kolejce, zmieńcie coś, zatrudnijcie więcej kasjerów." Ciesz się, że nie było w tym czasie potrzeby ewakuacji - np.pożar, bo wtedy miałbyś się z pyszna. Masz za swoje, kto chodzi po takie badziewiate produkty realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: REAL,- IP: 80.50.168.* 16.05.05, 09:49 ""Ciesz się, że nie było w tym czasie potrzeby ewakuacji - np.pożar, bo wtedy miałbyś się z pyszna. Masz za swoje, kto chodzi po takie badziewiate produkty realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć?????"" a czy koszzulką spodniamy, telewizorem i garnkami można sie opolaku zatruć?? Pomyśl że to sklep nie tylko spożywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: REAL,- IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:14 kto chodzi po takie badziewiate produkty > realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć?????"" Właśnie dokładnie takie same produkty widuje w małych sklepikach, tylko tyle ,że droższe! To gdzie mam kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewek Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 21:09 Gość portalu: Zibi napisał(a): > Skandal, w sobotę połowa kas zamkinęta, a do kas po 30 osób. Nam nie trzeba > więcej hipermarketów Prezydencie miasta??? Może wreszcie by cos tam na plus > zmienili Kasy sa nieczynne bo real nie szanuje pracownikow. Kiedy w regionie jest takie duze bezrobocie jak juz bezrobotni nie chca isc tam do roboty to oczyms to swiadczy. Nikogo nie znajda do pracy jezeli nie zmienia podejscia do bialego murzyna. Murzyni nie straca bo nie maja co stracia, stracil i straci sam real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądry W kolejkach stoją debile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:32 Normalni kupują w innych sklepach. Choćby discountowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdgdhtfdhf Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:46 z tego co wiem to kasjerki nie pracują bezpośrednio dla reala ... byłam w tą sobotę w realu i muszę przyznać, stałam 25 minut w kolejce żeby kupić 5 rzeczy. Prawie co druga kasa była nieczynna. Ja mam tylko pytanie. PO CO W REALU TYLE KAS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 23:00 wiewiórki mówiły do poliszynela że firma ktora zatrudnia kasjerów za 100 zł na tydzień ma kłopoty z pozyskaniem niewolników do tej pracy , stąd kłopoty bedzie tylko gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:13 Chyba sobie jaja robisz ! 100 pln / tydzien ??? Przeciez za to nie mozna wyzyc !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq...wiony Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marketom ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 12:23 I nie psioczcie na monopolistę, gdyż on robi to na co może sobie we wsi Opole pozwolić. Pajac-kowal patronuje temu real,-nemu monopolowi. Na pohybel pajacowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.05.05, 18:42 zatrudnij sie to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzka Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.05.05, 12:32 Gość portalu: zewek napisał(a): > Kasy sa nieczynne bo real nie szanuje pracownikow. Kasy sa nieczynne bo rela oszczedz na zatrudnieniu kasierek. A ze ludzi stoja w kolejce do kasy to co to ich obchodzi. Wazny jest zysk firmy a nie klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq...wiony Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marketom ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 18:43 I nie psioczcie na monopolistę, gdyż on robi to na co może sobie we wsi Opole pozwolić. Pajac-kowal patronuje temu real,-nemu monopolowi. Na pohybel pajacowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajac&Palant Re: Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marke IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:38 markety nie przejda - won do wroclawia my zas walniemy... w realu pawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oplanin trzeba do reala?tylu małych sklepikarzy bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:11 tyle jest przyjemnych małych sklepów w opolu do których można chodzić na sobotnie zakupy!!! no tak ale jak ktoś woli stać w kolejkach to prosze bardzo. a pozatym weto dalszym hiper marketom niech sie budują w stolicy i innych gownianych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: trzeba do reala?tylu małych sklepikarzy bankr IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:25 W małych sklepikach też się stoi, bo stare tuty przebieraja, wybierają, same niewiedzą co chcą kupić i blokują kolejke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazarewicz Zburzyć reala i zaorać teren, a w jego miejsce... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:30 ...przenieść z centrum Cytruska, Centrusia i inne targowiska. Jakie miasto, jacy mieszkańcy - taki i model handlu. Odpowiedz Link Zgłoś