IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:45
Skandal, w sobotę połowa kas zamkinęta, a do kas po 30 osób. Nam nie trzeba
więcej hipermarketów Prezydencie miasta??? Może wreszcie by cos tam na plus
zmienili
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi REAL,- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:03
      Moje rozżalenie co do firmy REAL,- jest tym większe że musiałem czekać prawie
      0,5 godziny z małym półrocznym dzieckiem w kolejce, zmieńcie coś, zatrudnijcie
      więcej kasjerów.
      • Gość: ;-) Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:15
        Jesli Media Markt jest : "nie dla idiotow" to dla kogo jest w takim razie jest
        Real ,- np.

;-)
        • Gość: Tatuś prawdziwy Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 20:33
          kto chodzi z takimi małolatami na zakupy? masz za swoje "rodzicu"
      • opolak Re: REAL,- 14.05.05, 22:21
        "Moje rozżalenie co do firmy REAL,- jest tym większe że musiałem czekać prawie
        0,5 godziny z małym półrocznym dzieckiem w kolejce, zmieńcie coś, zatrudnijcie
        więcej kasjerów."
        Ciesz się, że nie było w tym czasie potrzeby ewakuacji - np.pożar, bo wtedy
        miałbyś się z pyszna. Masz za swoje, kto chodzi po takie badziewiate produkty
        realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć?????
        • Gość: Zibi Re: REAL,- IP: 80.50.168.* 16.05.05, 09:49
          ""Ciesz się, że nie było w tym czasie potrzeby ewakuacji - np.pożar, bo wtedy
          miałbyś się z pyszna. Masz za swoje, kto chodzi po takie badziewiate produkty
          realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć?????""
          a czy koszzulką spodniamy, telewizorem i garnkami można sie opolaku zatruć??
          Pomyśl że to sklep nie tylko spożywczy.
          • Gość: mieszkaniec Re: REAL,- IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:14
            kto chodzi po takie badziewiate produkty
            > realowskie - masz małe dziecko i już chcesz je truć?????""

Właśnie dokładnie takie same produkty widuje w małych sklepikach, tylko
            tyle ,że droższe! To gdzie mam kupować?
            • Gość: mar Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:44
              bull shit
    • Gość: zewek Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 21:09
      Gość portalu: Zibi napisał(a):

> Skandal, w sobotę połowa kas zamkinęta, a do kas po 30 osób. Nam nie trzeba
      > więcej hipermarketów Prezydencie miasta??? Może wreszcie by cos tam na plus
      > zmienili

Kasy sa nieczynne bo real nie szanuje pracownikow. Kiedy w regionie jest takie
      duze bezrobocie jak juz bezrobotni nie chca isc tam do roboty to oczyms to
      swiadczy. Nikogo nie znajda do pracy jezeli nie zmienia podejscia do bialego
      murzyna. Murzyni nie straca bo nie maja co stracia, stracil i straci sam real.
      • Gość: Mądry W kolejkach stoją debile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:32
        Normalni kupują w innych sklepach. Choćby discountowych.
        • saltimbocca Re: W kolejkach stoją debile 16.05.05, 09:59
          np w Biedronce?:)...
      • Gość: gdgdhtfdhf Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:46
        z tego co wiem to kasjerki nie pracują bezpośrednio dla reala ...
        byłam w tą sobotę w realu i muszę przyznać, stałam 25 minut w kolejce żeby kupić
        5 rzeczy. Prawie co druga kasa była nieczynna.
        Ja mam tylko pytanie.
        PO CO W REALU TYLE KAS ?
        • Gość: mobber Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 23:00
          wiewiórki mówiły do poliszynela że firma ktora zatrudnia kasjerów za 100 zł na
          tydzień ma kłopoty z pozyskaniem niewolników do tej pracy , stąd kłopoty
          bedzie tylko gorzej
          • Gość: ??????? Re: REAL,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:13
            Chyba sobie jaja robisz ! 100 pln / tydzien ???
            Przeciez za to nie mozna wyzyc !!!!!!!!!!!
            • Gość: wq...wiony Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marketom ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 12:23
              I nie psioczcie na monopolistę, gdyż on robi to na co może sobie we wsi Opole
              pozwolić. Pajac-kowal patronuje temu real,-nemu monopolowi. Na pohybel pajacowi!
            • Gość: mobber Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.05.05, 18:42
              zatrudnij sie to zobaczysz
      • Gość: buzka Re: REAL,- IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.05.05, 12:32
        Gość portalu: zewek napisał(a):
        > Kasy sa nieczynne bo real nie szanuje pracownikow.

Kasy sa nieczynne bo rela oszczedz na zatrudnieniu kasierek. A ze ludzi stoja w
        kolejce do kasy to co to ich obchodzi. Wazny jest zysk firmy a nie klienta.

• Gość: wq...wiony Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marketom ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 18:43
          I nie psioczcie na monopolistę, gdyż on robi to na co może sobie we wsi Opole
          pozwolić. Pajac-kowal patronuje temu real,-nemu monopolowi. Na pohybel pajacowi!
          • Gość: Pajac&Palant Re: Palanty, protestujcie przeciwko nowym h-marke IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:38
            markety nie przejda - won do wroclawia
            my zas walniemy... w realu pawia
    • Gość: oplanin trzeba do reala?tylu małych sklepikarzy bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:11
      tyle jest przyjemnych małych sklepów w opolu do których można chodzić na sobotnie zakupy!!! no tak ale jak ktoś woli stać w kolejkach to prosze bardzo. a pozatym weto dalszym hiper marketom niech sie budują w stolicy i innych gownianych miastach
      • Gość: mieszkaniec Re: trzeba do reala?tylu małych sklepikarzy bankr IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:25
        W małych sklepikach też się stoi, bo stare tuty przebieraja, wybierają, same
        niewiedzą co chcą kupić i blokują kolejke!
      • Gość: Bazarewicz Zburzyć reala i zaorać teren, a w jego miejsce... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:30
        ...przenieść z centrum Cytruska, Centrusia i inne targowiska.
        Jakie miasto, jacy mieszkańcy - taki i model handlu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka