Gość: Alcatraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:43 Zembaczyński musi iść do pie.. - bez dwóch zdań!!! Jest winny i sąd to dowiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:00 I ten facet wręczał KOMBATANTOM odznaczenia! HAŃBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qkiss no nareszcie IP: *.idea.pl 11.06.05, 01:19 koniec ery swietych krow i to po obu stronach barykady. ciekawe czy kukiz w przylym roku bedzie rownie zdecydowanie wyklinal platforme i jej barona orza jego nastepce januszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyzembaty Re: Prezydent Zembaczyński sądzony 11.06.05, 08:28 Gdzie jest Tusk wyrzucić Zembaczyńskiego na zbity pysk a Opole tylko na braku tego nieudacznika skorzysta. Zyta dużo mniej przeskrobała a miała honor i odeszła. Ten nieudacznik składający zeznania za pancerną szybą jak największy przestępca nie ma honoru i moralności a przypomnijcie sobie co podpowiadał w tym temacie Poganowi i jego bandzie. Na koniec Opole ma wyjątkowego pecha do przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: 212.244.117.* 11.06.05, 08:48 Tak to jest, że jak braknie przestepcow, to probuje sie wrabiac uczciwych. Prezydent Zembaczyński jest O.K., a że go przestępcy oszukali, to oni powinni ponieść karę. W naszym kraju jest nienormalnie!!!. Sąd zamiast skupić się na przestępch, to znęca się na poszkodowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timmon Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:58 jak się szefem Banku to niestety pilnuje się wszystkiego.To nie pożyczka na sto słotych tylko na grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:00 To może Balcerowicza skarzemy na dożywocie.Też był szefem Banku Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:10 Ciebie trzeba skazac na przymusowe dyby w szkole za takie zenujace byki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:38 To nie sąd się skupia tylko prokuratura! Sąd robi swoje i widać wcale nie to co chce prokuratura! Sprawa Zembaczynskiego to odprysk przekrętu z wyłudzaniem pieniędzy! Również jak wynika z artykułów prasowych, które czytałem teraz i kiedyś faktycznie za całą sprawę odpowiada wicedyrektor, który podpisywał umowę i bezpośrednio udzielał tym ludziom kredytu, więc ja bym na skazanie Zembaczyńskiego specjalnie nie liczył! Ale może w prokuraturze w B-B są złotouści a sąd się na to złapie! Czas pokaże! Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: Prezydent Zembaczyński sądzony 11.06.05, 09:26 Jakem obywatel tego miasta - to zadam (jesli nie relacjonowania codziennego w wiekszych, wazniejszych fragmentach procesu Zebacza), to przynajmniej relacji reporterskich z KAZDEGO dnia jego procesu w BB. Wszak mamy nareszcie swoja, wlasna TV regionalna, nieprawdaz ?? Niech wszyscy wiedza, jakiego mamy prezydenta !! A propos Zyty G. - bardzo dobry przyklad, tylko, ze do takiego postepowania to potrzeba jeszcze przynajmniej troszke tego, co inni nazywaja honorem. A jak widac, nie wszystkim tego staje ... Donald ! Wez sie wreszcie za ten opolski folwark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel ryska Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:28 prezydent zembaty jest winny i on o tym wie, ciekawe teraz co zrobi J.Kowalski, i jego Stowarzyszenie Stop Korupcji. przeciez powinni raz-dwa zadzialac i "odstrzelic" od stolka Pana Prezydenta. Ciekawa sprawa z tym naszym opolem. Wyglada na to ze jestesmy skazani na zlodziei i kryminalistow. jak nie z lewa to z prawa jakis bandyta proboje nami rzadzic. po co ja wracalem tutaj? :) Normalnie sam nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:29 To nie sąd dowiedzie czy Zembaczyński jest winny! On to tylko osądzi! Dowieść ma tego działająca w interesie publicznym prokuratura! Choć chyba jej to nie najlepiej idzie skoro wszystkie środki zabezpieczenia padły! I coś czuje że żadnej kary tu nie będzie bo nie było winy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Zembaczyński powinien zostać skazany IP: *.pl / 217.173.202.* 11.06.05, 15:29 Nie miał żadnych kwalifikacji bankowych i doświadczenia w bankowości, kiedy obejmował stanowisko w zarządzie BOŚ. Stanowisko dostał tylko dzięki znajomościom, skoro nie miał kwalifikacji. O ile dobrze sobie przypominam, to prasa twierdziła, że stanowisko utworzono specjalnie dla niego i wcześniej w tym banku nie istniało i twierdzono też, że zważając na wielkość oddziału - nie powinno było istnieć. Nie posiadając odpowiednich kwalifikacji i przede wszystkim doświadczenia w bankowości pan Zembaczyński mógł popełniać błędy. Ale niekompetencja nie jest czynnikiem usprawiedliwiającym. Nikt mu nie kazał podejmować pracy, do której nie był przygotowany. Wyobraźcie sobie taką sytuację. Po znajomości zostajecie pilotem samolotu pasażerskiego, umiejąc ledwie prowadzić zdalnie sterowany model. Rozwalacie samolot przy pierwszym starcie lub lądowaniu. Ginie połowa pasażerów, a pilot wychodzi cało. I co - mamy go uniewinnić, bo nie umiał latać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 05:32 I niech tam, bez względu na wyrok - zamieszka!! Podziekujmy wszysvy temu panu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:27 Nasz kraj jest chory.Są osoby,które muszą pełnić "jakieś" funkcje.Nie spełniając wymogów trafiają na odpowiedzialne stołki mocno opłacane.Nie płaci im się za pracę,tylko za układy.Efekty widać gołym okiem.Skarb państwa traci miliony za wpadki takich wysoko postawionych nieudaczniaków.Co ciekawe,za nietrafne decyzje mogą jedynie odejść z firmy otrzymując olbrzymie odprawy.Ludziom bez układów trudno jest się przebić.Mając dobre wykształcenie,przygotowanie- nie spełnią jednego warunku - poparcia kolesi.Przykład - córka szefa policji dużego miasta/zaplątany w paliwo/- mając 29lat jest sędzią SR i prowadzi sprawę afery paliwowej.Ciekawe jak przebiegała jej aplikacja sędziowska.W tym wieku zostać sędzią/nie wiem dokładnie od jakiego czasu już sadzi/to ewenement.I kto tu uwierzy,że to dzięki talentowi.Taji to już nasz kraj.Ciekawe ile pokoleń musi umrzeć,żeby stało się choć trochę normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiper Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:19 nie wiem jak wy ale ja mam ich wszystkich serdecznie dość,banda nieudaczników,kłamców,malwersantów.odpowiedzialności mniej niż przeciętny pracownik nie wspominając o kasjerkach czy księgowych nawet w małych firmach,takie to mamy elyty a już się szykują następne sępy,ja ich olewam jadę na.... ryby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPOLANIN NAWET POGODY NA FESTIWAL NIE ZAŁATWILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:38 KOCHANY kiper -ku masz rację. Zmarzłem na festiwalu i zanudziłem się okrutnie!! Mam dość elyty też jadę na ryby. Do zobaczenia bracie. Odpowiedz Link Zgłoś