Dodaj do ulubionych

Prezydent Zembaczyński sądzony

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:43
Zembaczyński musi iść do pie.. - bez dwóch zdań!!! Jest winny i sąd to
dowiedzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:00
      I ten facet wręczał KOMBATANTOM odznaczenia! HAŃBA!!!
      • Gość: Qkiss no nareszcie IP: *.idea.pl 11.06.05, 01:19
        koniec ery swietych krow i to po obu stronach barykady. ciekawe czy kukiz w
        przylym roku bedzie rownie zdecydowanie wyklinal platforme i jej barona orza
        jego nastepce januszka ?
    • antyzembaty Re: Prezydent Zembaczyński sądzony 11.06.05, 08:28
      Gdzie jest Tusk wyrzucić Zembaczyńskiego na zbity pysk a Opole tylko na braku
      tego nieudacznika skorzysta. Zyta dużo mniej przeskrobała a miała honor i
      odeszła. Ten nieudacznik składający zeznania za pancerną szybą jak największy
      przestępca nie ma honoru i moralności a przypomnijcie sobie co podpowiadał w
      tym temacie Poganowi i jego bandzie. Na koniec Opole ma wyjątkowego pecha do
      przestępców.
      • Gość: A Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: 212.244.117.* 11.06.05, 08:48
        Tak to jest, że jak braknie przestepcow, to probuje sie wrabiac uczciwych.
        Prezydent Zembaczyński jest O.K., a że go przestępcy oszukali, to oni powinni
        ponieść karę. W naszym kraju jest nienormalnie!!!. Sąd zamiast skupić się na
        przestępch, to znęca się na poszkodowanych.
        • Gość: timmon Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:58
          jak się szefem Banku to niestety pilnuje się wszystkiego.To nie pożyczka na sto słotych tylko na grubą kasę.
          • Gość: Sprawiedliwy Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:00
            To może Balcerowicza skarzemy na dożywocie.Też był szefem Banku Centralnego.
            • Gość: ;-) Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:10
              Ciebie trzeba skazac na przymusowe dyby w szkole za takie zenujace byki :-(

• Gość: Prawnik Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:38
          To nie sąd się skupia tylko prokuratura! Sąd robi swoje i widać wcale nie to co
          chce prokuratura! Sprawa Zembaczynskiego to odprysk przekrętu z wyłudzaniem
          pieniędzy!
          Również jak wynika z artykułów prasowych, które czytałem teraz i kiedyś
          faktycznie za całą sprawę odpowiada wicedyrektor, który podpisywał umowę i
          bezpośrednio udzielał tym ludziom kredytu, więc ja bym na skazanie
          Zembaczyńskiego specjalnie nie liczył! Ale może w prokuraturze w B-B są
          złotouści a sąd się na to złapie! Czas pokaże!
      • o.tisk Re: Prezydent Zembaczyński sądzony 11.06.05, 09:26
        Jakem obywatel tego miasta - to zadam (jesli nie relacjonowania codziennego w
        wiekszych, wazniejszych fragmentach procesu Zebacza), to przynajmniej relacji
        reporterskich z KAZDEGO dnia jego procesu w BB. Wszak mamy nareszcie swoja,
        wlasna TV regionalna, nieprawdaz ??
        Niech wszyscy wiedza, jakiego mamy prezydenta !!

A propos Zyty G. - bardzo dobry przyklad, tylko, ze do takiego postepowania to
        potrzeba jeszcze przynajmniej troszke tego, co inni nazywaja honorem. A jak
        widac, nie wszystkim tego staje ...

Donald ! Wez sie wreszcie za ten opolski folwark.
    • Gość: kumpel ryska Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:28
      prezydent zembaty jest winny i on o tym wie, ciekawe teraz co zrobi J.Kowalski, i jego Stowarzyszenie
      Stop Korupcji. przeciez powinni raz-dwa zadzialac i "odstrzelic" od stolka Pana Prezydenta. Ciekawa
      sprawa z tym naszym opolem. Wyglada na to ze jestesmy skazani na zlodziei i kryminalistow. jak nie z
      lewa to z prawa jakis bandyta proboje nami rzadzic. po co ja wracalem tutaj? :) Normalnie sam nie
      wiem....
    • Gość: Prawnik Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:29
      To nie sąd dowiedzie czy Zembaczyński jest winny! On to tylko osądzi!
      Dowieść ma tego działająca w interesie publicznym prokuratura!
      Choć chyba jej to nie najlepiej idzie skoro wszystkie środki zabezpieczenia
      padły! I coś czuje że żadnej kary tu nie będzie bo nie było winy!
    • Gość: MIeszaniec Zembaczyński powinien zostać skazany IP: *.pl / 217.173.202.* 11.06.05, 15:29
      Nie miał żadnych kwalifikacji bankowych i doświadczenia w bankowości,
      kiedy obejmował stanowisko w zarządzie BOŚ. Stanowisko dostał tylko dzięki
      znajomościom, skoro nie miał kwalifikacji. O ile dobrze sobie przypominam, to
      prasa twierdziła, że stanowisko utworzono specjalnie dla niego i wcześniej w
      tym banku nie istniało i twierdzono też, że zważając na wielkość oddziału - nie
      powinno było istnieć.
      Nie posiadając odpowiednich kwalifikacji i przede wszystkim doświadczenia w
      bankowości pan Zembaczyński mógł popełniać błędy. Ale niekompetencja nie jest
      czynnikiem usprawiedliwiającym. Nikt mu nie kazał podejmować pracy, do której
      nie był przygotowany.
      Wyobraźcie sobie taką sytuację.
      Po znajomości zostajecie pilotem samolotu pasażerskiego, umiejąc ledwie
      prowadzić zdalnie sterowany model. Rozwalacie samolot przy pierwszym starcie
      lub lądowaniu. Ginie połowa pasażerów, a pilot wychodzi cało.
      I co - mamy go uniewinnić, bo nie umiał latać?
    • Gość: jasiek Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 05:32
      I niech tam, bez względu na wyrok - zamieszka!!
      Podziekujmy wszysvy temu panu.
      • Gość: ola Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:27
        Nasz kraj jest chory.Są osoby,które muszą pełnić "jakieś" funkcje.Nie
        spełniając wymogów trafiają na odpowiedzialne stołki mocno opłacane.Nie płaci
        im się za pracę,tylko za układy.Efekty widać gołym okiem.Skarb państwa traci
        miliony za wpadki takich wysoko postawionych nieudaczniaków.Co ciekawe,za
        nietrafne decyzje mogą jedynie odejść z firmy otrzymując olbrzymie
        odprawy.Ludziom bez układów trudno jest się przebić.Mając dobre
        wykształcenie,przygotowanie- nie spełnią jednego warunku - poparcia
        kolesi.Przykład - córka szefa policji dużego miasta/zaplątany w paliwo/- mając
        29lat jest sędzią SR i prowadzi sprawę afery paliwowej.Ciekawe jak przebiegała
        jej aplikacja sędziowska.W tym wieku zostać sędzią/nie wiem dokładnie od
        jakiego czasu już sadzi/to ewenement.I kto tu uwierzy,że to dzięki
        talentowi.Taji to już nasz kraj.Ciekawe ile pokoleń musi umrzeć,żeby stało się
        choć trochę normalnie.
    • Gość: kiper Re: Prezydent Zembaczyński sądzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:19
      nie wiem jak wy ale ja mam ich wszystkich serdecznie dość,banda
      nieudaczników,kłamców,malwersantów.odpowiedzialności mniej niż przeciętny
      pracownik nie wspominając o kasjerkach czy księgowych nawet w małych
      firmach,takie to mamy elyty a już się szykują następne sępy,ja ich olewam jadę
      na.... ryby !
      • Gość: OPOLANIN NAWET POGODY NA FESTIWAL NIE ZAŁATWILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:38
        KOCHANY kiper -ku masz rację. Zmarzłem na festiwalu i zanudziłem się okrutnie!!
        Mam dość elyty też jadę na ryby. Do zobaczenia bracie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka