Dodaj do ulubionych

Naczelnik od prewencji w spódnicy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:37
Jeśli w policji to tylko 15 lat a nie 20 panie Lodziński. Poza tym, jeżeli
pracowała w wydziale / nie oddziale / paszportów, to była funkcjonariuszem
SB. Tam wszyscy byli na etatach esbeckich! I o tym trzeba było napisać panie
redaktorze!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:12
      no tak, policja nie ma 20 lat. Wcześniej była milicja i UBOLE, czyli SB, do
      których zaliczał się także wydział paszportów. Ale logika dziennikarzom
      szwankuje... za młode chłopaki są
    • Gość: wara Do antyesbeka: "ciebie trzeba leczyć bo tojuż jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:46
      ...choroba. Wszędzie widzisz esbeków. Kup sobie lustro może jeszcze jednego
      zobaczysz. Do Ani : szczere gratulacje!!!!zapracowałaś na to a tzw antyesbekami
      się nie przejmuj .
    • Gość: fasada Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.3vnet.pl 25.06.05, 13:56
      a kim był tatuś pani naczelnik ,jaką profesję wykonywał , coś mi świta ,że tez
      był mundurowy w kolorze niebieskim , czy ona nie ma dwóch nazwisk ?, jeżli ma
      winna posługiwać się dwoma !!!!, co za dużo byśmy pokojarzyli !!!!
      • Gość: opolak OCZYWIŚCIE SB IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.06.05, 14:47
        Paszporty to było SB i nie zmieni tego zacietrzewienie.Jednym ze sposobów
        gnębienia ludzi były sprawy paszportowe.To że przeszło się do Policji to
        niczego nie zmieni-policjanci są dołowani a sbecja w mundurach awansuje.
        Mogłem wybrać fachowca a wybrałem Anię-Panie Komendancie Wojewódzki -czy pan
        rzeczywiście tak powiedział? ZGROZA!!!
        • Gość: zdziwiony Re: OCZYWIŚCIE SB IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.06.05, 14:51
          Pewnie,przecież nawet mieli legitymacj służbowe SB.Czy w mundurach nie ma już
          wieloletnich fachowców?Trzeba sięgać do tych licznych sbeków?Rzecznik prasowy
          ma doświadczenie w pracy z dzielnicowymi?Ludzie co wy p.....cie
    • Gość: 4.5% Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:10
      Ach te placki po węgiersku - zwłaszcza robione swego czasu z działaczy
      podziemia i KOR.
      • Gość: opolak Pan Dereń IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.06.05, 16:24
        Panie Dereń.Jasne że ślinisz się pan,bo Gazda będzie pana kontrolować a
        prewencja pod pana kierunkiem zdycha.Ale nie masz pan prawa komentować decyzji
        komendanta wojewodzkiego.Pan oceniasz decyzje kadrowe?Zajmij sie pan robotą bo
        pod pana kierownictwem policjanci nie umieją już przekręcić klucza w kłodce
        (buahahaha)
        • Gość: wit Re: Pan Dereń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:42
          A poza tym to ładna babka.
          • Gość: fakt Re: Pan Dereń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:56
            O i to jest argument za. Miejmy nadzieję, że nie jedyny
    • Gość: rr Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 26.06.05, 18:25
      Rozumiem, że ta Pani ma jeszcze jakieś zalety ( a może i umiejetności
      merytoryczne)i jej jedą zaletą nie jest to, że "jest pierwszą kobietą" gdzieś
      tam... (Pierwsza była Walentyna Tiereszkowa!)A swoją droga rozśmieszło mnie do
      łez, że na stanowisku rzecznika można posiąść kwalifikacje do zarządzania
      wydziałem prewencji. A ta Pani i Pani A. Wawrzczak- Gazda to te same Panie
      są???
      • Gość: policjant Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:24
        Tak, Pani Anna Gazda i Pani Anna Wawrzczak- Gazda to ta sama Pani.

• Gość: olo Re: Naczelnik od prewencji w spódnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:35
      Jak by moj synek powiedzial..Ale bidka tzn brzydka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka