Gość: zawiedziony IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.06.05, 13:20 kablowa po tym jak pierun gdzieś na Batalionu walnął po dachu minęło tyle godzin i dalej ćmica, zero info na stronie UPC czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: zniknęła mi telewizja IP: *.54.79.174.tisdip.tiscali.de 26.06.05, 13:37 A zaplaciles abonament :)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Re: zniknęła mi telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:51 Mozliwe tez jest, ze sasiedzi zaslonili okna i dlatego masz te cmice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: zniknęła mi telewizja IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.06.05, 13:59 Jak zaplacisz abonament to bedzie obraz i dzwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: zniknęła mi telewizja-ciesz się IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 26.06.05, 16:36 moja żona trzyma pilota od telewizora .musze oglądać wszystkie seriale .rękoczyny nie pomagają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka klozetowa Re: zniknęła mi telewizja-ciesz się IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.06.05, 16:47 A ja mam sposób.Jak moja się dorwie idę wyrzucić śmieci i na korytarzu wylączam kablówkę.Po czym wracam jak gdyby nigdy nic o zepsuł się.Zona by nie uronić nic z treści 2567 odcinka leci do sąsiadki,a ja ponownie wychodzę wyrzucić śmieci i mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś