Dodaj do ulubionych

DEMOKRACI SLD!!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 08:46
Wyszomirska Kurdej w SLDowskiej Filharmonii
Drewniak doradza Rutkowskiej
Iszczuk wicekuratorem z nadania SLD
Smagała popierany przez SLD na szefa Rady Miasta
Lista Demokratow otwarta na byłych radnych SLD
słowem: nie wciskajcie kitu ze to prawica.od zawsze zwiazani z komunistami
gdy panoszył sie pogan i synowiec nic nie robili,
Obserwuj wątek
    • Gość: chce byc demokrata Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: 217.197.68.* 05.08.05, 23:18
      Jak masz krótką pamięć to rób sobie notatki. To właśnie Drewniak jako radny Unii
      Wolności pierwszy zgłosił do Prokuratury w Opolu nadużycia Pogana i Synowca.
      Jakoś nikt inny nawet Ci którzy teraz uważają się za jedynych sprawiedliwych (po
      prawicy)nie miał odwagi o tym pisać czy mówić. Twoj post to jedna wielka lipa,
      nie wiesz co pisac to zmyslasz i plotkujesz. A moze napiszesz co Ty robiles jak
      Pogan i Synowiec sie panoszyli. Ani meee ani beee ani kukuryku, spadaj miernoto.
      • Gość: dziadek Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.08.05, 11:29
        To fakt,że Drewniak wraz z innymi radnymi zgłosił do prokuratury nadużycia
        Pogana i Synowca.Ale jeżeli jest prawdą,że teraz doradza Rutkowskiej to oznacza
        zwrot w lewo.
    • Gość: nifi Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:39
      Tak zwane towarzycho
    • Gość: oli Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:35
      I co w tym dziwnego.
      Kplega Drewniaka Iszczuk od roku jest wicekuratorem wojewódzkim więc co się
      dziwisz.
    • Gość: post Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:32
      skad oni sie wieli? nie spadli z nieba, nie, to to samo co sld (czyli partia
      postKOMUNISTYCZNA) , tyle ze w innej sukience.
      szczytem byly ich reklamy na ulicach - na kazdej inna usmiechnieta, anonimowa
      twarz.
      demokracja to modne slowo, szkoda tylko ze wytarte i nic nieznaczace, przez
      takich jak oni.
      • kumys Re: DEMOKRACI SLD!!!!! 12.08.05, 13:21
        demokraci.pl
        to post pzpr-owcy, post SLD-owcy i post UW0ole,
        wszystko spod okraglego stolu,
        a zatem antypolskie
        • o.tisk Re: DEMOKRACI SLD!!!!! 12.08.05, 17:47
          Tez tak samo uwazam !
          Kiedys wielu ludzi ( w tym ja ) zaufalo kolejnym mutacjom ROAD-u (ktos pamieta
          jeszcze taka strukturke ?) przez UD, UW, czy demokratow (jesli cos pominalem, a
          latwo - to przepraszam ). Ale kolejne mutacje tej samej kolesiowskiej ekipy
          tylko coraz bardziej oddalaly mnie od poczatkowego zaufania, jakim ich
          obdarzalem. Nie wierzylem w te wszystkie "magdalenki" czy inne "podstolowe"
          uklady z czerwonymi. Do czasu.
          Ale jak sie okazalo, ze to partia bez kregoslupa - (vide brak swojego kandytata
          w wyborach 2000 r.) stwierdzilem - na cholere mi takie (...), albo gorzej.
          A teraz, jak sie okazalo, ze w jedym rzedzie i pod pache wystepuje - Frasyniuk
          z Belka, a "Gruba Kreska " z Hausnerem zebralo mi sie na wymioty. w dodatku na
          naszym podworku Drewniak zostal ponoc doradca Rutkowskiej ?!?!?

Powiedzialem - KONIEC !!!!

Moje drogi rozchodza sie definitywnie .
          • Gość: polityka Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:14
            Polityka polega m.in. na poszukiwaniu kompromisów i elastyczności w poglądach.
            Człowiek który nie potrafi negocjować, ustąpić jeżeli nie ma racji lub szans na
            wygraną, nie może być liderem kraju, partii, miasta i podwórka. Z takim nawet w
            domu jest ciężko! Tylko krowa nie zmienia poglądów, chociaż i to do końca nie
            jest prawdziwe.
            • Gość: Ja Re: DEMOKRACI SLD!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 00:13
              Dlatego ustalmy ze czerwone jest CZERWONE, biale jest BIALE , a czarne jest
              CZARNE . I juz. Ludzie prosci beda mieli latwiej w swoich weryfikacjach przy
              urnach.

Niech NIKT mi nie pie (...), ze to jest tylko polityka , bo ja taka kur(...)
              mam gdzies !!!

Zadam szacunku dla siebie i innych wyborcow !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka