Gość: yh5ry IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.06.05, 18:42 po co mi zawrotne predkosci skoro sa limity sciagnietych danych <rotfl> to bez sensu to tak jakby kupowac samochod ktory potrafi jezdzic 500 km/h a moc jezdzic nim ledwie 110 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nauta Re: Chello w Opolu IP: *.idea.pl 29.06.05, 21:53 Z takimi cenami to nie wroze im sukcesu, tym bardziej przy zastosowaniu limitow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Chello w Opolu IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:00 Tak, OK, tylko to są ceny bez promocji,z możliwością jednego miesiąca okresu wypowiedzenia, gdzie wielu operatorów dyktuje co najmniej 3 miesiące, i więcej! Prędkości: No fakt, tak faktycznie będzie z naszymi autami, ale nie z internetem! W internecie powoli są dostępne multimedia (co w niedalekiej przyszłości będzie standardem! Tylko szerokopasmowy internet pozwoli na korzystanie z nich! Za 5 lat prędkość 20Mbps to bedzie norma i nic dziwnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: Chello w Opolu 30.06.05, 09:55 jestem posiadaczem neo 640, place 139 netto - jak zapomne umowy przedluzyc to 189 netto!!! wlasnie zmieniam na chello 1mb za 94 bo nie mam kablowki, z kablowka 84, o czym rozmawiac tu?? Odpowiedz Link Zgłoś