Dodaj do ulubionych

CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE

23.08.05, 11:54
Witajcie opolanie!
Rozpoczęłam ten wątek,ponieważ jest lato-czas wielu remontów w
naszych "gniazdkach", a uczciwych wykonawców jak na lekarstwo!!!
Oszustów dostatek, piękne słowa,zwodzenie umowami, pseudo- kosztorysy itp
a cenią się bardzo wysoko...
jeśli traficie na wizytówki osób:
Jarosław Ryx- Żerkowice
Dariusz Rosół- Opole, ul. Katowicka
Katarzyna Jaworska- Opole (22 letnie dziecko)
Ryszard Szefler- Opole z ul.1-go Maja
nie dajcie się zwieść ich umiejętnosciom i pięknym słowom. BĄDZCIE OSTROZNI,
JEŚLI NI CHCECIE BYC ROZCZAROWANI ICH PSEUDO SZACUNKIEM DO KLIENTA.
Dołączajcie swoich do tej listy...powodzenia
opolanka
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 16:58
      dziękujemy, też jestesmy po przejściach różnego typu i spotkalismy już paru
      magików. Pana Dariusza, co to w Irlandii nabył niby doświadczenie również. Ceni
      się wysoko i faktycznie ma gadane..Jednak nie idzie to w parze z jego ofertą w
      praktyce. Niestety większość ekip remontowych to naciągacze bez
      wykształcenia,żerujących na zapracowanych i uczciwych którym zawsze zależy na
      czasie..ZGROZA!!! trzeba im dac popalić. Jednak mam dwóch fachmanów za których
      z rodziną ręczymy, robią jedno np kafelkowanie lub drugu tylko hydraulika ale
      mają rozsądne ceny, są pokorni, uczynni. Dajce znaka jeśli chce któs nazwiska!!!
      Wogóle to trzeba założyć ZŁOTĄ LISTĘ- mam nadzieję, ze będzie tam kogo wpisać i
      dęki temu lepiej uchronimy się przed oszustami!!!
      pozdrawiam
      na szczecie już po remoncie, ale poprawki nadal w toku..:(
      • Gość: ryba2 Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 13:18
        Dzięki. zastanawiam się dlaczego ludzie nie wpisują tutuaj takich "
        wynalazków". a jest faktycznie ich sporo.
        Jedną z takich osób jest pseudo hydraulik, który jest od wszystkiego i do
        niczego..Kreacja na piątkę, prakytyka i usługa mierna kompletnie. Pan Jarek Ryx-
        bądzcie uważni!
    • apriori1 Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE 08.09.05, 15:02
      Szukam kogoś rzetelnego do wymiany grzejników na panelowe (5 punkty). Może
      pomożecie z namiarami? Najlepiej jakby miał umowy dealerskie z producentami
      grzejników (zawsze trochę taniej).
      • Gość: RaFa Re: do Czarny IP: *.versanet.de 08.09.05, 16:41
        Czy mozesz dac namiar na tych dwoch Twoich
        fachmanow. Dzieki.

Rafal e-mail: lairlymen@hotmail.com

• Gość: klientka Warci polecenia!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.05, 11:14
          Być może ktos zechce sprawdzonych fachowców. A z wieloma sie zetknęlismy przy
          okazji budowy i 2 remontów!
          Głupio tylko, że na tylu z czystym sumieniem mogę podac namiary na 3 fachowców:

Elektryk-TOMASZ Szymecki tel. 511 18 77 01 młody i rzetelny, zna się na swojej
          pracy, uważny, nie pazerny,do tego sympatyczny i zawsze służy radą, nawet po
          remoncie.
          Malarz, murarz, tynkarz- Dariusz KAROLUK tel.880059524, również słowny, nie
          pazerny, pracujący z głową i umiejętnosciami.

Wystrzgajcie się natomiast populistów z pięknymi wizytówkami i piekną mowa:
          DARIUSZA ROSOŁA Z KOLEGĄ JACKIEM Z UL. KATOWICKIEJ ( reklamuje się, ze
          wcześniej pracował w Irlandii i jest mistrzem we wszystkim )
          JAROSŁAWA RYXA Z ŻERKOWIC- któy twierdzi, ze ma ekipę, a podczas remontu
          wydzwania z ogłoszeń i próbuje dopiero kogoś zwerbować
          RYSZARDA SZEFERA z ul. 1-go maja, który nie ma najmniejszych skrupułów by
          oszukać nawet na materiałach.
          Jeśli chcielibyście szczegółw napiszcie, a odpowiem!
          Jedno jest pewne powinniśmy się wspierac, aby oszuści nie żerowali na naszej
          niewiedzy i nas oszukiwali śmiejąc się w twarz.
          pozdrawiam wszystkich remontujących

• Gość: niki Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:38
      To nie rynek tylko wiocha.
    • Gość: MIeszaniec Uważaj kobieto! IP: *.pl / 217.173.202.* 26.09.05, 13:57
      Jeśli nie pisałaś tego z kawiarenki internetowej, to mogą cię namierzyć i
      pozwać. Radzę uważać - Internet wcale nie jest anonimowy!
      • Gość: pic Re: Uważaj kobieto! IP: *.uni.opole.pl 03.10.05, 12:00
        za co mają pozywać, to ich należałoby pozwać za fuszerki jakie robią.
        • Gość: Stach REMONTY I PRZEBUDOWY - BEZ KOSZTORYSU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:33
          Niestety, jesli ktos rozpoczyna remont, przebudowe, czy nawet budowe i nie ma
          swojego kosztorysu, to trudno, sa potem tego efekty, ze nie wiadomo ile i za co
          sie placi. Wykonawca ma mozliwosc wyciagniecia takiej kwoty, jaka mu sie podoba.
          /www.kosztorysy.pl /
          • Gość: kop Re: REMONTY I PRZEBUDOWY - BEZ KOSZTORYSU? IP: *.uni.opole.pl 06.10.05, 13:35
            i cio już wszyscy pozostali to tacy dobrzy wykonawcy? Ciekawe.
    • Gość: Piotrek Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.atol.com.pl 06.10.05, 20:38
      ja nie polecam Pana Krzysia z Ozimka.
      Pieknie gada i na tym sie konczy, nie trzyma sie zadnych terminów a robote
      psuje, do dzis jescze mi spadaja tynki ktore ten spec ponakladal, nie wspomne
      juz ze jest specem od okien, ktore sie nie zamykaja.
      Jezeli potrzebujecie speca od bjerki to on jest pierwsza klasa ale co do pracyy
      odradzam.
      • Gość: lop Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.uni.opole.pl 10.10.05, 14:58
        prosimy o jeszcze, im więcej tym lepiej, bo nie "natniesz" się na "fachofca"
        • Gość: ziółko Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.10.05, 21:20
          hmm.... troche sie to dziwie niektorym wypowiedziom. wlasnie skonczylam remont,
          który przeszedł bardzo sprawnie , panowie byli kulturalni służyli dobrą radą i
          wcale drodzy nie byli. a wykonawcami byli wymienieni powyzej pan Darek i Jacek.
          jestem z nich strasznie zadowolona i goraco polecam. szybcy i dobrzy.
          • Gość: poto Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.uni.opole.pl 23.11.05, 08:46
            widać pani była nieliczną szczęściarą
            • Gość: poto Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.uni.opole.pl 23.11.05, 13:48
              i teraz zostali sami bardzo dobrzy wykonawcy
              • Gość: kop Re: CZARNA LISTA EKIP REMONTOWYCH-OPOLE IP: *.uni.opole.pl 24.11.05, 08:52
                nie wierzę że zostali tylko ci dobrzy
    • Gość: Xbox Re: CZARNA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.14, 13:23
      Pan Marek Brzezina z Opola- to jest dopiero artysta nie z tej ziemi. Robił mi łazienkę 6m2, przez pół roku i nie skończył, w pracy zawsze po alkoholu.Jego wymówki: dziecko chore, żona chora, on chory, zresztą wszyscy też byli w szpitalu, miał włamanie, miał wezwanie na policję, wezwanie do prokuratury, telefon się zepuł, zgubił, ukradli mu... I na wszystko zaliczki, ciągle brakowało materiału i paragony na nie moj towar.
      Polecam szczerze wszystkim wrogom
      • Gość: Gina Re: Marek Brzezina partanina IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.14, 20:24
        widzę, że ten patałach znów kogoś naciągnął.
        u mnie w połowie roboty m3 45 m zwiał na inną fuchę, nawet po sprzęt się nie zgłosił. do dziś nie odebrał drabiny i wiertarek.
        na szczęście mu nie zapłaciłam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka