Gość: orszi2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 14:32 czy ktoś wie na jakis stronach internetowych można znleźć firmy na Majorce ubiegam sie o grant z programu Leonardo Da Vinci za info dziękuję i pozdrawiam kirke2@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: firmy na Majorce IP: *.user.ono.com 26.11.04, 18:23 Wybacz moja niewiedze ale nie wiem co to za program a jestem tu juz 6 lat moze cos pomoge ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orszi2 Re: firmy na Majorce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 13:56 jest to program unii europejskiej dla absolwentów wyższych uczelni, który umozliwia odbycie praktyki bądź stażu w firmie sprawa jest taka, że jezeli znajde firmę która zechce mnie przyjąć na praktyke to od uczelni otrzymuję na to kasę i mozliwość legalnej pracy, liczy się kreatywność studenta, więc jeżeli znajdę jakąś ciekawą firmę to uczelnia zagwaratuje mi to jeżeli mógłbyś coś pomóc byłabym wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: firmy na Majorce IP: *.user.ono.com 27.11.04, 23:31 Nic ta firma mi nie mowi ? Natomiast ten plan co opisalas moge sie spytac ludzi tych co w tym siedza podaj emaila to bedzie lepszy kontakt tu na forum rzadko wpadam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orszi2 Re: firmy na Majorce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.04, 18:06 kirke2@interia.pl za wszelkie info dziękiuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orszi2 Re: firmy na Majorce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.04, 14:00 znalazłam już jedną firmę na necie to jest RUSH CATAMARANS ltd. w palma de mallorca może coś wiesz o niej, wiem że oferują jakieś praktyki Odpowiedz Link Zgłoś