Gość: aik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:07 Może tak właściciele zrobią porządek z pijakami przed Lidlem w Opolu ? Dość że cuchną to jeszcze wyłudzają natrętnie pieniądze z koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:02 Przenieśli się spod Reala? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzzann5 Re: Menele przed Lidlem ! 08.09.05, 07:04 Pijaczkowe stanowia od pewnego czasu integralna czesc naszego życia. Nikt sie nimi nie interesuje. Piją sikają gdzie sie da. Smród moczu unosi sie wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:13 Gość portalu: aik napisał(a): > ... to jeszcze wyłudzają natrętnie pieniądze z koszyka. Ciekawe, tam się kupuje pieniądze i wkłada do koszyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:56 Jak nie bywasz w miescie - to sie nie odzywaj SROKA bo sie osmieszasz, jesli nie wiesz o co biega ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marmullo Re: Menele przed Lidlem ! 08.09.05, 01:05 Czy może sznowny pan dać dwadzieścia groszy,bo strasznie mi się chce siusiu,a nie mam czym. I jak tu nie dać za taką błyskotliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Menele przed Lidlem ! IP: 217.197.78.* 08.09.05, 08:52 A w Lidlu to kto?Elity,inteligencja,arystokracja? Potencjalni menele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycham Re: Menele przed Lidlem ! IP: 217.197.73.* 08.09.05, 10:03 I ogromna ilosc chamow ze wsi.Mysla, ze lidl to "memeckie" najlepsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Menele przed Lidlem ! IP: 217.197.78.* 08.09.05, 17:00 A chlają, szczają , rzygają i wyłudzają nie tylko pod Lidlem. A tak zwana "ochrona" nie jest od tego żeby pilnować sklepu i porządku w jego otoczeniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmx Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:13 Głupi aik-u, zuzanno, sroko i pozostali menele wypowiadający się w tym wątku. Czy nie widzicie, że Ci biedni, bezdomni, bezrobotni, schorowani żebrzący o ..(litość !)ludzie są chodzącym oskarżeniem ślepych - na ich biedę - waszych nieludzkich sumień ? Czy nie widzicie, że Oni samym swym istnieniem - was o s k a r ż a j ą ? Nie wstyd wam ? Zamiast im pomóc, wipisujecie tu przeciwko nim - całkiem bezrozumne pierdoły. p.s. "Nie kopie się leżącego !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtrotuar Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 08.09.05, 20:26 ciekawa rzecz w niemczech też są menele ale różni ich od naszych to ,że stoją z boku i nie próbują dominować U nas pojawia się trzech meneli w publicznym m-cu i natychmiast zakażają okolicę bo rządzą. Wejdzie np do ogródka piwnego włoży Ci palec do piwa i co i nic , no bo on rzadzi. Trudna ,żeby obywatelemdawali mu odpór w pojedynkę skoro za nimi nie stoi państwo czy ochrona Z drugiej strony jest tolerancja dla meneli, pod pewnym sklepem na ZWM-ie zwasze stalo kilku a pani mi mówila, że to porządni ludzie i co ja chcę pod nichh. Dziś sklep tej pani nie istnieje - nie zorientowala się biedna, że sklep zyje z klientow a nie z 4-ch meneli którzy blokują wejście ] Tego samego życze Lidlowi i Realowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:45 Aik masz rację - won z menelami sprzed Lidla i Reala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyna Menele przed Lidlem i na tym Forum np.esteta, aik IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:08 Nie WSTYD ci ? esteto - bezmózgowcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tukan Re: Menele przed Lidlem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:14 tu trzeba być stanowczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTO POD CAREFOUREM TEŻ SĄ IP: 80.50.168.* 09.09.05, 09:37 W TYCH ZAROŚLACH PIJĄ RZYGAJA I ...., TO DOPIERO WYLĘGARNIA, TRZEBA WYBUDOWAĆ CAREFOURA TO BEZIE BEZPIECZNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś