Dodaj do ulubionych

Kowalski przegrał proces z NTO

12.09.05, 20:34
Biedny Januszek.
A tu jeszcze trzeba skads wziac na oplacenie kosztow sadowych. No i w dodatku
co to w tej Warszawce (albo i Krakowie) powiedza.
Taki wstyd i to tuz przed wyborami.

Oj nieladnie, nieladnie.
Obserwuj wątek
    • farys_stop Kowalski przegrał proces z NTO 12.09.05, 20:40
      "...Sąd dał mi siedem dni, bym go zidentyfikował - powiedział nam Pabisiak. -
      Myślałem, że zleci to prokuraturze, bo to ona ma takie uprawnienia, a nie ja."

Niezłe kwiatki - teraz samemu trzeba robić śledztwo i łapać podejrzanych i
      doprowadzać sądowi a dopiero wówczas sąd zastanowi się czy rozpatrzyć pozew.
      Co za kraj..

• Gość: Lord Vader Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: 213.25.164.* 13.09.05, 10:04
        bo to chyba był pozew w sprawie cywilnej o naruszenie dóbr osobistych. Tutaj
        prokuratura nie ma nic do roboty, a Pabisiak niech sam sobie szuka pozwanego.
        Co innego, gdyby chodziło o sprawę karną... Ciekawe czy Pabisiak tego nie wie,
        czy struga tylko...
    • Gość: ;-) Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:57
      No to chyba czas juz na klamcow, co ???
      A przy wyborach powiedziec im - WYPAD !!!

;-)
      • Gość: Kibic Biedny Janusz populista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:10
        Oj jej jaka determinacja. 10 tys na Oderke. Moze liczysz Januszku na glosy
        kibicow. Tak nisko ich cenisz i takim dennym gestem chcesz ich przekupic ?
    • Gość: zeflik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 22:46
      nareście kto bedzie na tego d.... glosował PO jest za likwidacja województwa z
      Kowalskim na czele ,przy pomocy rokitki 8 wojewodztw do likwidacji na kogo wy
      glosujecie- bedziecie myslec tego wam brakuje
      • Gość: filmowiec Kto widzial "Buffy postrach wampirow" ? IP: *.idea.pl 12.09.05, 23:18
      • Gość: fantasta Kto widzial "Buffy postrach wampirow" ? IP: *.idea.pl 12.09.05, 23:21
        podobno nowa Prezes Miejskiej Telewizji Opole chce nakrecic wlasny serial
        oparty na kanwie tamtego, pod tytulem "Pabisiak postrach internautow"
        za pieniadze uzyskane z procesow o znieslawienie Kowalskiego, ktore zostana
        przepompowane z OKS'u za transmisje meczykow na zywo ;-p
    • Gość: Krecik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 13.09.05, 02:39
      Chodzi Ten Człow(nek)iek ulicami m. Opola, i uważa się za niewiadomo kogo. A jak
      to powiedział jeden (albo dwóch - nie pamiętam), " jak człowiek nie umie znależć
      sobie miejaca w życiu, albo jest całkowitym beztaleciem, to niech weźmzie się za
      politykę, albo za bandytkę ".

Chłopie chwyć się za tzw. "cochones" i weź się do normalnej pracy!
    • Gość: rumpuc Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 03:29
      Kowalski i Mandaryna mają wiele wspólnego. Są wytworem mediów i techniki.
      Obydwoje lecą z playbacku - w rzeczywistości niewiele umiejąc. Plastikowe
      kukiełki zawsze można podrasować na komputerach do rozmiarów idoli. Jak widać
      po sklepach muzycznych i polityce, taka tandeta nawet nieźle się sprzedaje. Kto
      w takim razie chce słuchać "przebojów" J.Kowalskiego przez najbliższe 4 lata?
    • Gość: kibic Odry Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:12
      Dzieki Janusz za pamiec.Napewno masz moj glos
      • Gość: Marcin Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.pl / 217.173.202.* 13.09.05, 09:44
        Przecież to NTO powinna udowodnić że pisała prawdę, a nie Kowalski! Mam nadzieję
        że apelacja wyprostuje sprawę!
        • Gość: b Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.atol.com.pl 13.09.05, 11:03
          Coś ci sie pomyliło, przecież to nie NTO pozwała radnego K. tylko przeciwnie.
          Poza tym odcinanie się radnego od spotu z wyjaśnieniem, że "Jan Rokita wyraża w
          nim własne opinie", jest zwalaniem odpowiedzialności na lidera partii. Ciekawe,
          czy tak samo by powiedział, gdyby w spocie był tekst, że jest sam jeden
          największym bufonem w Opolu? Czyżby radny K. miał nas za idiotów?
          Wystarczyło powiedzieć: no nie to przesada - nie byłem sam jeden. Wcześniej
          opozycyjni radni zgłosili aferę do prokuratury, a ta po artykułach Zyzika
          dostała zielone światło i wzięła się do roboty. Ja sam byłem tylko gęgaczem i to
          spoźnionym". Nie byłoby sprawy!
          • Gość: wyborca Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.umwo.opole.pl 13.09.05, 11:39
            Wystarczyło tak powiedzieć, ale trzeba do tego poczucia elementarnej uczciwości
            a że radny K. nie miał szans się jej nauczyć, "robiąc" w polityce, która w
            założeniach jest kłamliwa, należy mu współczuć. Dodatkowo dołożył liderowi
            partii, że ten foruje nieodpowiedzialne opinie o kandydatach.
            • Gość: Opolrex Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:58
              To naturalne, że przegrał. Prawda nas wyzwoli.
              • Gość: tequila Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:04
                no i po lapkach sie dostalo na wlasne zyczenie, ojojoj!
                • Gość: Opolrex Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:52
                  Powinni zakazać emisji reklamowki Kowalskiego. Dość tych kłamstw.
    • Gość: rokita Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 03:57
      Kto na takiego bufona bedzie glosowal myslec ludziska - toz to tluk ze az
      strach
      • Gość: zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:56
        a wiecie co jest najgorsze,ze ten typek nadal publicznie pozwala sobie na
        kłamstwa i zupełnie sie tym nie przejmuje.wczoraj powiedział,ze to nie on
        kłamał tylko inny kandydat i wskazał na P.Alojzego Drewniaka-który(wraz z panem
        W.Dropem) tak naprawdę odkrył cała aferę dobrych domów.
        • Gość: Krzysztof Zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:25
          Proszę nie podszywać się na tym forum pod moje nazwisko. Ja bym nie nazwał radnego Janusza Kowalskiego "typkiem", mimo jego ostatnich dziwacznych poczynań.
          Pozdrawiam wszystkich,
          Krzysztof Zyzik
          • o.tisk Re: Kowalski przegrał proces z NTO 15.09.05, 09:45
            Do Pana Zyzika !
            Proponuje sie zalogowac u konkurencji - wowczas nie bedzie osoby, ktora bedzie
            probowala sie podszyc pod Panska osobe, tym samym bedzie "bezpieczniej" dla
            Panskich wypowiedzi.
            A swoja droga, rzeczywiscie, wiele klamliwego "szlamu" przelewa sie przez to
            forum. Moze czas, aby wszyscy wypowiadajacy sie na takim publicznym forum byli
            zalogowani na odpowiednich serwerach ?
            Uniknie sie falszywek i setek wpisow (np. wyborczych) przez jedna osobe pod
            roznymi nickami.

Pzdr.:-)
          • Gość: ex-zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:33
            przepraszm Panie Krzysztofie,było to zupełnie niezamierzone.Proszę mi
            wybaczyć,to się więcej nie powtórzy.
            • Gość: zuzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:37
              a poza tym miało byc zuzik,więc to tylko taki błąd.mimo wszystko
              przepraszam,pisząc to wcala nie miałam na myśli Pana.Proszę mi wybaczyć.
    • Gość: gość Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.uni.opole.pl 15.09.05, 10:32
      NTO i jej redaktorów zaczynam darzyć coraz większym szcunkiem.Bardzo dobrze że
      otworzyli oczy wyborcom na poczynania Pana Kowalskiego i Rokity.Obrzydzenie
      bierze człowieka jak widzi te reklamy w TVP, znając prawdę ujawnioną w NTO.Mam
      tylko nadzieję że wyborcy popierający tych zakłamanych karierowiczów,
      odpowiednio go ocenią i nie będą na niego głosować. Aż strach bierze, co się
      będzie działo nA ARENIE POLITYCZNEJ w naszym biednym kraju, jak wygrają wybory
      kłamcy. Znowu korupcja będzie goniła korupcję w majestacie PRAWA -STOP
      KORUPCJI.Jestem przekonany,że Sąd Odwoławczy podtrzyma wyrok przeciwko
      Kowalskiemu. Nagłaśniajcie tą sprawę może wyborcy się opamiętają i nie
      zagłosują na tą miernotę żądną władzy dla siebie a nie dla kraju i dla nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka