o.tisk 12.09.05, 20:34 Biedny Januszek. A tu jeszcze trzeba skads wziac na oplacenie kosztow sadowych. No i w dodatku co to w tej Warszawce (albo i Krakowie) powiedza. Taki wstyd i to tuz przed wyborami. Oj nieladnie, nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farys_stop Kowalski przegrał proces z NTO 12.09.05, 20:40 "...Sąd dał mi siedem dni, bym go zidentyfikował - powiedział nam Pabisiak. - Myślałem, że zleci to prokuraturze, bo to ona ma takie uprawnienia, a nie ja." Niezłe kwiatki - teraz samemu trzeba robić śledztwo i łapać podejrzanych i doprowadzać sądowi a dopiero wówczas sąd zastanowi się czy rozpatrzyć pozew. Co za kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: 213.25.164.* 13.09.05, 10:04 bo to chyba był pozew w sprawie cywilnej o naruszenie dóbr osobistych. Tutaj prokuratura nie ma nic do roboty, a Pabisiak niech sam sobie szuka pozwanego. Co innego, gdyby chodziło o sprawę karną... Ciekawe czy Pabisiak tego nie wie, czy struga tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:57 No to chyba czas juz na klamcow, co ??? A przy wyborach powiedziec im - WYPAD !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Biedny Janusz populista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:10 Oj jej jaka determinacja. 10 tys na Oderke. Moze liczysz Januszku na glosy kibicow. Tak nisko ich cenisz i takim dennym gestem chcesz ich przekupic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeflik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 22:46 nareście kto bedzie na tego d.... glosował PO jest za likwidacja województwa z Kowalskim na czele ,przy pomocy rokitki 8 wojewodztw do likwidacji na kogo wy glosujecie- bedziecie myslec tego wam brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmowiec Kto widzial "Buffy postrach wampirow" ? IP: *.idea.pl 12.09.05, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Kto widzial "Buffy postrach wampirow" ? IP: *.idea.pl 12.09.05, 23:21 podobno nowa Prezes Miejskiej Telewizji Opole chce nakrecic wlasny serial oparty na kanwie tamtego, pod tytulem "Pabisiak postrach internautow" za pieniadze uzyskane z procesow o znieslawienie Kowalskiego, ktore zostana przepompowane z OKS'u za transmisje meczykow na zywo ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 13.09.05, 02:39 Chodzi Ten Człow(nek)iek ulicami m. Opola, i uważa się za niewiadomo kogo. A jak to powiedział jeden (albo dwóch - nie pamiętam), " jak człowiek nie umie znależć sobie miejaca w życiu, albo jest całkowitym beztaleciem, to niech weźmzie się za politykę, albo za bandytkę ". Chłopie chwyć się za tzw. "cochones" i weź się do normalnej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumpuc Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 03:29 Kowalski i Mandaryna mają wiele wspólnego. Są wytworem mediów i techniki. Obydwoje lecą z playbacku - w rzeczywistości niewiele umiejąc. Plastikowe kukiełki zawsze można podrasować na komputerach do rozmiarów idoli. Jak widać po sklepach muzycznych i polityce, taka tandeta nawet nieźle się sprzedaje. Kto w takim razie chce słuchać "przebojów" J.Kowalskiego przez najbliższe 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Odry Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:12 Dzieki Janusz za pamiec.Napewno masz moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.pl / 217.173.202.* 13.09.05, 09:44 Przecież to NTO powinna udowodnić że pisała prawdę, a nie Kowalski! Mam nadzieję że apelacja wyprostuje sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.atol.com.pl 13.09.05, 11:03 Coś ci sie pomyliło, przecież to nie NTO pozwała radnego K. tylko przeciwnie. Poza tym odcinanie się radnego od spotu z wyjaśnieniem, że "Jan Rokita wyraża w nim własne opinie", jest zwalaniem odpowiedzialności na lidera partii. Ciekawe, czy tak samo by powiedział, gdyby w spocie był tekst, że jest sam jeden największym bufonem w Opolu? Czyżby radny K. miał nas za idiotów? Wystarczyło powiedzieć: no nie to przesada - nie byłem sam jeden. Wcześniej opozycyjni radni zgłosili aferę do prokuratury, a ta po artykułach Zyzika dostała zielone światło i wzięła się do roboty. Ja sam byłem tylko gęgaczem i to spoźnionym". Nie byłoby sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.umwo.opole.pl 13.09.05, 11:39 Wystarczyło tak powiedzieć, ale trzeba do tego poczucia elementarnej uczciwości a że radny K. nie miał szans się jej nauczyć, "robiąc" w polityce, która w założeniach jest kłamliwa, należy mu współczuć. Dodatkowo dołożył liderowi partii, że ten foruje nieodpowiedzialne opinie o kandydatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolrex Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:58 To naturalne, że przegrał. Prawda nas wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:04 no i po lapkach sie dostalo na wlasne zyczenie, ojojoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolrex Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:52 Powinni zakazać emisji reklamowki Kowalskiego. Dość tych kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokita Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 03:57 Kto na takiego bufona bedzie glosowal myslec ludziska - toz to tluk ze az strach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:56 a wiecie co jest najgorsze,ze ten typek nadal publicznie pozwala sobie na kłamstwa i zupełnie sie tym nie przejmuje.wczoraj powiedział,ze to nie on kłamał tylko inny kandydat i wskazał na P.Alojzego Drewniaka-który(wraz z panem W.Dropem) tak naprawdę odkrył cała aferę dobrych domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:25 Proszę nie podszywać się na tym forum pod moje nazwisko. Ja bym nie nazwał radnego Janusza Kowalskiego "typkiem", mimo jego ostatnich dziwacznych poczynań. Pozdrawiam wszystkich, Krzysztof Zyzik Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: Kowalski przegrał proces z NTO 15.09.05, 09:45 Do Pana Zyzika ! Proponuje sie zalogowac u konkurencji - wowczas nie bedzie osoby, ktora bedzie probowala sie podszyc pod Panska osobe, tym samym bedzie "bezpieczniej" dla Panskich wypowiedzi. A swoja droga, rzeczywiscie, wiele klamliwego "szlamu" przelewa sie przez to forum. Moze czas, aby wszyscy wypowiadajacy sie na takim publicznym forum byli zalogowani na odpowiednich serwerach ? Uniknie sie falszywek i setek wpisow (np. wyborczych) przez jedna osobe pod roznymi nickami. Pzdr.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-zyzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:33 przepraszm Panie Krzysztofie,było to zupełnie niezamierzone.Proszę mi wybaczyć,to się więcej nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzik Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:37 a poza tym miało byc zuzik,więc to tylko taki błąd.mimo wszystko przepraszam,pisząc to wcala nie miałam na myśli Pana.Proszę mi wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kowalski przegrał proces z NTO IP: *.uni.opole.pl 15.09.05, 10:32 NTO i jej redaktorów zaczynam darzyć coraz większym szcunkiem.Bardzo dobrze że otworzyli oczy wyborcom na poczynania Pana Kowalskiego i Rokity.Obrzydzenie bierze człowieka jak widzi te reklamy w TVP, znając prawdę ujawnioną w NTO.Mam tylko nadzieję że wyborcy popierający tych zakłamanych karierowiczów, odpowiednio go ocenią i nie będą na niego głosować. Aż strach bierze, co się będzie działo nA ARENIE POLITYCZNEJ w naszym biednym kraju, jak wygrają wybory kłamcy. Znowu korupcja będzie goniła korupcję w majestacie PRAWA -STOP KORUPCJI.Jestem przekonany,że Sąd Odwoławczy podtrzyma wyrok przeciwko Kowalskiemu. Nagłaśniajcie tą sprawę może wyborcy się opamiętają i nie zagłosują na tą miernotę żądną władzy dla siebie a nie dla kraju i dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś