Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!!!!!!!

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 21:47
Kiedy NTO przeprosi Kowalskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: KKK Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:51
      Napewno nieprędko. I z wielkim bólem. A wcześniej redaktorek J. będzie jeszcze
      w stylu małomiasteczkowego nieutalentowanego ale za to
      złośliwego "dziennikarza" próbował kąsać pana Janusza, ku aprobacie kilku
      ukrytych komuszków z NTO.
      • Gość: SYMPATYK GŁOSUJEMY NA KOWALSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:26
        GRATULUJĘ. SAM JEDEN DOKOPAŁ SZCZURKOWI!
        • Gość: vivat Re: GŁOSUJEMY NA KOWALSKIEGO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 22:41
          Czekałem na tę chwilę przez 15 lat. Cieszę się. Trybuna Odrzańska kiedyś organ
          KW PZPR przegrała z politykiem prawicy. Dzinnikarze nie powinni uprawiać
          polityki. Tylko żal Zyzika to był naprawdę dobry dziennikarz.
          • Gość: b Re: NIE GŁOSUJEMY NA KOWALSKIEGO IP: *.atol.com.pl 15.09.05, 23:37
            W trybie sprostowania: PO nie jest partią prawicową, tylko liberalną, lokującą
            sie w centrum, więc polityk prawicy albo wkrótce zmieni poglądy albo partię.
            Skąd czas przeszły co do red. Zyzika? Ot, bolszewicka moralność. W PRL dobry
            dziennikarz przestawał nim byc, jeśli naraził się władzy.
            Pozostaje się tylko modlic, żeby politykowi prawicy-dzielnemu szeryfowi, który
            sam jeden wirtualnie zwalczył mafię w Opolu, wyborcy pokazali gest Kozakiewicza.
            • Gość: bmx GŁOSUJEMY tylko na Janusza KOWALSKIEGO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:10

Brawo. Gratuluję panu, panie pośle - Januszu Kowalski.
              Wygrać w sądzie z gezetą, to nie byle jakie osiągnięcie.

I jeszcze raz - szkoda pana politycznego talentu dla
              oszołomów typu Donalda z Tuska
              i jego przefarbowańca - Rokity - daw. w UD i UW.
              Tworzą żenujący zgrany PO-wski duet. Są raczej bez szans
              w przyszłej, sprawiedliwej, odliberalizowanej i zdekomunizowanej - IV RP.

Niech pan w to uwierzy.
              Oni mieli już swoje - 5 min.

Pozdr.

• Gość: Uuuuuaaaaaaaa !!!! Re: GŁOSUJEMY tylko na Janusza KOWALSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:12
                Czy jest na sali lekarz ??????
                • Gość: . Re: GŁOSUJEMY tylko na Janusza KOWALSKIEGO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:17
                  Zgłoś się z tym - na pogotowie. Pewnie ci pomogą.
                  • marcin32 CO TO JEST NTO? 16.09.05, 21:34
              • Gość: john Re: GŁOSUJEMY tylko na Janusza KOWALSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:19
                Zgadzam sie w 100%.Panom Tuskowi i Rokicie dziekujemy.
                Ale pan, panie Kowalski ma moje pelne popracie.Wiecej takich politykow by sie
                przydalo.
    • Gość: jj23 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.atol.com.pl 16.09.05, 07:02
      to nto kłamała braow Kowalski
      dobrze ze nie dałeś dziennikarzom pola wciskania nam kitu!
      • Gość: Antyk Owalski Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:20
        Panie Zyzik,
        Głowa do góry!
        Ruszył Pan gó.., to niech się Pan nie dziwi że śmierdzi.
        Jestem z Panem.
        Ja tego krętacza, karierowicza i kabotyna rozgryzłem już 3 lata temu.
        Miej go Pan tam gdzie i ja.
        • Gość: gogo Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: 80.55.199.* 16.09.05, 10:13
          a ja chciałbym teraz w sobotniej "nto" zobaczyć na pierwszej stronie zdjęcie
          tryumfującego pana Janusza Kowalskiego, a w tle, gdzieś tak na wysokości jego
          kolan odszczekującego pod stołem swoje kłamstwa redaktora naczelnego: hau, hau
    • Gość: prawnik Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.05, 14:42
      kompletnie nie rozumiem jak mozna zakładac wątek na forum NTO i dyskutowac nad
      prawomocnym wyrokiem niezawisłego sądu.Chyba NTO coś się popsuło w głowie.
      Rozumiem, że dziennik przegrał z radnym Kowalskim ale to juz uraga wszelkim
      zasadom.
      • Gość: Odp. Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:08
        Bo to cyrk był. I opolskiego cyrkowca wybielił.
    • Gość: ! Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:22
      ale miło
      • Gość: kika Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:02
        gratulacje wiedziałam że to kłamstwa glosuje za Kowalskim, wierzę że niedługo
        przeczytam w NTO że został pan posłem a gryzipiórką będzie sie ręka trzęsła że
        im się nie udało pana zniszczyć czy pozostali z platformy są czyści jak łza ,
        bez zadnej skazy że o nich sie nie pisze
    • Gość: nana Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.atol.com.pl 17.09.05, 12:49
      Janusz Kowalski jest najtwarszym politykiem jakiego znam.Nie ugiął się przed
      oszczerstwami NTO.Wygrał z nimi proces.Ojkazało się ze to NTO KŁAMAŁA. Już
      nigdy nie kupię tej gazety bo kłamią.
    • Gość: denys Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOWALSKI WYGRAŁ Z NTO!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.05, 14:40
      i dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka