Gość: Lord Vader IP: 213.25.164.* 21.09.05, 07:05 hahahahaha, wywiad bezbłędny! Najlepsze są: "niech widz będzie zaskoczony" i "no tak". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em. hahahahahaha - niezła siksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:28 No ja sie przy tym wywiadzie usmiałem do łez :-)))))))))))) Laska nic nie umie ale ktoś ją tam wepchnał NO TAK... heheheheheheh Ona z czasów szkolnych jak pamiętam nie była ani zdolna ani tym bardziej ładna. I oba te współczynniki pozostały konstans.Więc raczej widz nie będzie zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Panie Kawałko coś pan głupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:38 pierwsze słyszę taką definicję ekonomisty: "Ona nie jest dziennikarką, jak wszyscy dobrze wiemy, tylko ekonomistką, czyli specjalistką od pozyskiwania klientów." Pani Dortoto niech Pani napisze jaką uczelnię skończyła ta niesamowita osoba - Anna Mołodecka. Mam nadzieję, że nie przesławną opolską "wszę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Panie Kawałko coś pan głupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:58 Skandal, po prostu skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja22 Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 08:53 Miła pani Dorotko... Swego czasu kiedy zadano pytanie pani koleżance redakcyjnej dlaczego w GW wciąż tylko pisze się o SLD, ta odpowiedziała: Jeśli będziecie partią rządzącą to będzie się pisało i o was.... aż tu nagle proszę....Borowski ma kilka procent w sondażach ale wg pani powinien być traktowany przez MTO dokladnie tak samo jak jeden z liderów partii, której kandydat ma blisko 50% poparcie...GRATULUJĘ BEZSTRONNOŚCI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja22 Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 08:54 Czy członek Rady Nadzorczej powinien informować Prezydenta również o tym ile kiedy i z kim piw wypił i ile razy z tego powodu udał się do toalety? Panie Smagała....odkryj pan raczej kulisy swojego wyboru a potem będziesz pan pieprzył o moralności!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:04 ale dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:09 Generalnie szkoda panienki. Jeśli będzie musiała się dalej tak odwdzięczać za robotę to pewnego dnia stwierdzi, że ma dość. Lepiej jednak nikomu nic nie zawdzięczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:19 Gość portalu: Lord Vader napisał(a): > hahahahaha, wywiad bezbłędny! Najlepsze są: "niech widz będzie zaskoczony" > i "no tak". BMW - Bierna i Mierna ale Wierna:) TKM pełną gębą się już przed wyborami zaczyna. Rokita i Kowalski nie raz już udowodnili, jak "kolosalna" jest ich wiedza ekonomiczna - no i do tego ten superradny Kowalski, który "tymy ręcamy" korupcję sam tu zwalczył. Myślę, że trzeba by jeszcze swoim doświadczonym 25-letnim współtowarzyszom dać stanowiska na pływalni, w wodociągach i tak dalej.. Stop korupcji - start nepotyzmowi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komarek Miejska TV IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 09:46 Na Prezesa MTV Opole wybrano mloda, zdolna i pracowita osobe. Wybrano w otwartym konkursie, w ktorym brali udzial miedzy innymi politycy PO jak Ciona (Przepadl z kretesem). Doszukiwanie sie tu nepotyzmu itp. jest po prostu zwykla polska zawiscia. Komus sie udalo a mi nie to mu przywale! Stad tez wszystkie niespelnione dziennikareczki z GW w Opolu ziona nienawiscia do nowej Pani Prezes. Warto jej dac szanse. Jak i TV, ktora ma naprawde duzy potencjal. Zreszta pomietajac dokonania poprzedniej Prezes Weber (tu dopiero by wynalezc koligacje rodzinne!), to spieprzyc ju nic nie mozna. Pani Prezes zycze dobrych wynikow i twardej skory-zeby nie przejmowac sie ta sfora zawistnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Miejska TV IP: 213.25.164.* 21.09.05, 10:20 właśnie to jest sedno całego zagadnienia: tej telewizji w ogóle nie powinno być. Chyba, że oglądalność potwierdzi sens jej istnienia, ale na to się nie zanosi w tym wieku, nawet pomimo pełnego zaskoczenia, jakie szykuje nam, a raczej widzom (bo ja do nich nie należę), pani prezes. Z ekonomicznego punktu widzenia MTO jest nieporozumieniem. Problem w tym, że tutaj jedynie obowiązującym jest podejście polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horyzont Re: Miejska TV IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 10:24 W setkach gmin dzialaja lokalne kanaly TV i jest ok. W Opolu gdzie jest potencjal 100 tys. odbiorcow, jak slysze MTV nie ma bytu. Bzdura, albo brak wyobrazni! Trzeba po prostu chciec i miec pomysl na program. No i troche popracowac, a nie plotkowac z kolezankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Miejska TV IP: 213.25.164.* 21.09.05, 10:40 tak,tak, w setkach, a nawet tysiącach, a być może "na całym świecie". Słabią mnie takie argumenty. Jak coś nie przynosi zysku to jest do bani. Potencjał 100 tys. odbiorców? Opole ma coś chyba koło 150 tys. mieszkańców, gospodarstw domowych będzie więc mniej więcej 1/3 z tego, z których i tak część jest odbiorcami kablówki... Skąd wziąłeś ten potencjał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Miejska TV IP: 212.244.126.* 21.09.05, 11:48 prosze o wymiane chocby 10 ty buraku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Miejska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:56 To zrób badania telemetryczne barania głowa. Wtedy okaże się, że MTO ogląda jednocześnie ok. 30 osób. 100 tys. to liczy sobie całe Opole. Przecież to kaszan ratuszowy i nic tam nie ma. . Wiadomości regionalne Opole mamy na TVP, program II i III. Po cholerę prywatna telewizja mgr inż. pana Prezydenta i propagandówka jednego radnego. Facet, odpowiedz nam na proste pytanie. Oglądasz to? Pewnie nie. To po co wygłaszasz takie durnowate opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Miejska TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:40 Kochany Komarku, lubię Cię czytać na forum, ale teraz "przegłes" (jak mówią małolaty). To nie jest polska zawiść, ale realne spojrzenie na nieopierzoną gąskę, której się wydaje, że jak obiecali jej pomoc, to nic nie trzeba umieć. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że jest tak na pewno. Nie potrafi kompletnie nic i sama się do tego (oczywiście nie publicznie) przyznaje. Rada nadzorcza czuwa nad nią prawie codziennie. Jednak i oni też zapominają, że o pracy w tv nie mają pojęcia. No i wychodzą buble, jak z Rokitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WieloZwierz Kawał Kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:43 Jak ludzie mogą się tak wypowiadać.............. smierdzi od tych wywiadów...... kolejny wstyd ! Rozwiążcie wreszcie to głupie do cna województwo, bo mi wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulek Re: Kawał Kupy IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 09:47 Sam sie rozwiaz baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe baranie Re: Kawał Kupy z KOMARKA I ULKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25 Komarek i Ulek - ci przed chwilą życzyli tu jak najlepiej niedouczonej siksie która po plecach dostała prace. W gruncie rzeczy to te same osoby. To jest ich IP oraz adres dostawcy netu Pozdrawiam: 62.148.87.180 netname: ATOL-NET descr: Atol s.c. descr: Oleska 70 descr: 45-222 Opole country: PL admin-c: AU1087-RIPE tech-c: KO180-RIPE status: ASSIGNED PA person: Krzysztof Oglaza address: Intermik s.c. address: ul. Armii Krajowej 7 address: 45-071 Opole address: POLAND phone: +48 77 530346 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzia Cwioki na czacie IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 10:40 No to mnie obnazyles :) baranie!!! Podpisz sie jeszcze Anita Weber i wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Cwioki na czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:55 to kolejny skandal dyr. Moku działacz PO MATEMATYK "wygrał" konkurs lewica dała p. Weber prawica drugą koryfeuszke dziennikarstwa a co było w Estradzie tyż kobitki! To jest Opole nepotyzm tumaneska kompromitacja! a ile ta dziewoja zarabia myśle że wiecej od profesora, lekarza itd. ca. 4.500 zł dno demokracji w wydaniu tzw. prawicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 10:58 Oddam roczne wynagrodzenie, jeśli w Opolu nie będzie całego tygodnia bez afery korupcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 11:56 Zajefajny wywiad cyt.:" choć nie jest, jak Pan powiedział, dziennikarką, przygotowuje rozmowę z Janem Marią Rokitą. Czy uważa Pan, że to był obiektywny wybór? - Ja nie jestem od oceny programu, od tego jest rada programowa. Ja oceniam finanse. A kto jest w radzie programowej? - Nie ma rady programowej, nie ma w statucie takiego zapisu." to po jaką cholerę mówisz, że od oceniania jest rada programowa ??? A po drugie to okazuje się już po wywiadzie z Panem Rokitą /w którym tez jest Pan Kowalski/ ze telewizja zaczyna działać na korzyść już jednego z radnych :) Pana Januszka K od STOP KORUPCJI !!! Życzę powodzenia w dalszym takim sposobie prowadzenia "uczciwej" polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łopolanin Na miłość boską... IP: *.airnet.opole.pl 21.09.05, 13:02 ... zlitujcie się wszyscy: "25-letnia Anna Mołodecka została na prezesem jedynej w Polsce telewizji należącej do samorządu w połowie sierpnia." co to za dziwoląg !!! Wywalcie wreszcie korektora na zbitą buzię. "Prezydent Ryszard Zembaczyński (PO) powiedział nam, że nie widzi żadnej niezręczności przy wyborze z powodu znajomości Chodora i Mołodeckiej." Naprawdę tak powiedział ? Rysiu ? Ja wiem, że to pikuś w porównaniu z wyczynami poprzedniej ekipy ale chyba trzeba mu będzie przywrócić kręgosłup moralny przy okazji następnych wyborów. A szanowną GW proszę o przypomnienie tego stwierdzenia w stosownym czasie. Nawet mało wyrobiony obywatel wie doskonale, że na prezesa czegokolwiek nie wybiera się osoby bez doświadczenia i osiągnięć więc proszę panie Zembaczyński nie wciskać nam kitu, że białe jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Macie próbkę IP: *.pl / 217.173.202.* 21.09.05, 16:14 TKM w wykonaniu liberałów. Głosujcie na nich, to nam dopiero nam urządzą aferowo. Z obecnych wyczynów należy wnosić, że dość szybko prześcigną i AWS i SLD. Po pierwsze primo - takie coś jak MTO, nie ma racji bytu. Nikt nie ogląda ratuszowej tuby propagandowej, bo i po co. Mamy opolski program regionalny w TVP. Samo istnienie tego potworka to nic innego jak zaspokojenie próżności i megalomanii kolejnych prezydentów naszej powiatowej mieściny, której całkowita cyfra dusz niebawem obniży się poniżej 100 tys. Ratuszowa telewizja? W 100 tys. miasteczku? Kpina! Po drugie primo - nie zatrudnia się dziewuchy bez doświadczenia zawodowego, na stonowisko menedżerskie, z odpowiednią gażą. W Opolu może trudno o kafelkarza, ale ludzi na podobne stołki ci u nas dostatek. Po trzecie primo - walczący z nepotyzmem i korupcją zarząd i rada miasta nie powinny dopuszczać do obsadzania stołków po znajomości, ale o tym chyba już dawno zapomnieli, obsadzają ratusz kolesiami pewnego radnego, nazwisko którego pomijamy milczeniem. Po czwarte primo - wywalić należy kierownictwo tej firmy, skoro za społeczne pieniądze urządza kampanię wyborczą jednemu tylko kandydatowi, nazwisko którego pominiemy milczeniem, należącemu do tej samej partii politycznej, co pan prezydent. Przy okazji nie mogę za cholerę zrozumieć, czemu taka solidna firma jak poseł Jarmuziewicz jeszcze z nimi trzyma. Za cenę mandatu w Sejmie? Panie Tadeuszu! Nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.09.05, 16:52 Kryteria naboru na stanowisko prezesa zostały tak przygotowane aby wyautować niewygodną politycznie Weber. W zamian za jej profersjonalizm postawiono na dyletanctwo i miernotę. Mama ksiegowa posteruje dzieckiem aby jakoś sobie radziło a ratuszowy rzecznik posteruje dzieckiem aby jaoś robiło program. To jest tragiczne. Ogladam produkcje tej panny i wstyd mi, że właściciel MTO (miasto) oraz rada nadzorcza godzą się na to. A wystarczyło przychylnie popatrzeć na Weber kiedy robiła tv, dać pieniądze tak jak teraz, okazać pomocną dłoń i byłaby TV, którą możnaby się szczycić. Ciekawe czy KRRiTV widzi co się tu wyrabia? Kto wytłumaczy mi dlaczego prawicowi radni stosują najgorsze z metod jakimi posługiwali się lewicowi złodzieje? Mam nadzieję, że są instytucje, które potrafią zająć w sprawie stanowisko i potrafią dać po uszach komu trzeba. Rozbestwiliście się panowie. Ale przyjdzie na was czas. Znacie przysłowie o rychliwi\ości i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:26 Pamiętajcie te misie to psudo prawica za czasów komuny gdzie byli? Nepotyzm , kolesiostwo,układziki zero kompetencji.. ROZLICZYMY FARBOWANĄ WATACHE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:04 Nie wiem czy sięśmiać czy płakać. Żałosne - brak kompetencji i układy układziki, kolesie. Wstyd mi za PO - to wartościowa Partia, a w Opolu włodarze miasta zrobili z Platformy ... trampolinę do załatwiania prywaty. A Region gaśnie i wcale nie trzeba go likwidować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIMMY Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 20:15 PO OPOLU KRĄŻY ANEGDOTA JAK TO EKONOMISTKA 8 WRZEŚNIA POWIEDZIAŁA JAKIEJŚ RADNEJ ŻE CENNIKI WYBORCZE BĘDĄ GOTOWE ZA DWA TYGODNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O TYLE WRZASKU. A JAKIE KWALIFIKACJE MIAŁA A.WEBER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:55 JAKIE PROGRAMY I KOMU SŁUZYŁY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś bez kablówki Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:44 to paranoja żeby miasto utrzymywało telewizyjkę która oglądac mogą tylko abonenci prywatnej sieci kablowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.orange.pl 22.09.05, 00:21 jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to zadna inna gmina w Polsce nie ma wlasnej telewizji, BO TO SIE NIE OPLACA. jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to zadna powazna Rada Nadzorcza nie powierzylaby firmy osobie bez jakiegokolwiek doswiadczenia i jeszcze wpompowala jej kase. jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to byli chetni na kupno telewizji, ale kategorycznie odmawiali uzaleznienia politycznego wiec wrocili skad przyszli. jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to kazdy dzien trwania tej telewizji to okradanie Opolan na kwote rowna dziennemu kosztowi utrzymania tego biznesowego Frankensteina. jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to ta firma zdechnie zaraz po wyborach, bo juz nie bedzie potrzebna pazernemu jauszkowi do promocji wlasnej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: ale dała dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:58 KOMU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: ale dała dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:15 Czyżby to co mówili o Rysiu jak załatwiał panienki w urzędzie wojewódzkim było prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś