Dodaj do ulubionych

Miejska telewizja polityczna

IP: 213.25.164.* 21.09.05, 07:05
hahahahaha, wywiad bezbłędny! Najlepsze są: "niech widz będzie zaskoczony"
i "no tak".
Obserwuj wątek
    • Gość: em. hahahahahaha - niezła siksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:28
      No ja sie przy tym wywiadzie usmiałem do łez :-))))))))))))
      Laska nic nie umie ale ktoś ją tam wepchnał

NO TAK...
      heheheheheheh

Ona z czasów szkolnych jak pamiętam nie była ani zdolna ani tym bardziej ładna.
      I oba te współczynniki pozostały konstans.Więc raczej widz nie będzie zaskoczony
    • Gość: max Panie Kawałko coś pan głupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:38
      pierwsze słyszę taką definicję ekonomisty:
      "Ona nie jest dziennikarką, jak wszyscy dobrze wiemy, tylko ekonomistką, czyli
      specjalistką od pozyskiwania klientów."

Pani Dortoto niech Pani napisze jaką uczelnię skończyła ta niesamowita osoba -
      Anna Mołodecka. Mam nadzieję, że nie przesławną opolską "wszę".
      • Gość: nn Re: Panie Kawałko coś pan głupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:58
        Skandal, po prostu skandal.
    • Gość: tja22 Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 08:53
      Miła pani Dorotko... Swego czasu kiedy zadano pytanie pani koleżance
      redakcyjnej dlaczego w GW wciąż tylko pisze się o SLD, ta odpowiedziała: Jeśli
      będziecie partią rządzącą to będzie się pisało i o was.... aż tu nagle
      proszę....Borowski ma kilka procent w sondażach ale wg pani powinien być
      traktowany przez MTO dokladnie tak samo jak jeden z liderów partii, której
      kandydat ma blisko 50% poparcie...GRATULUJĘ BEZSTRONNOŚCI!!!!!!!!!
    • Gość: tja22 Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 08:54
      Czy członek Rady Nadzorczej powinien informować Prezydenta również o tym ile
      kiedy i z kim piw wypił i ile razy z tego powodu udał się do toalety? Panie
      Smagała....odkryj pan raczej kulisy swojego wyboru a potem będziesz pan
      pieprzył o moralności!!!!!!
    • Gość: lolo Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:04
      ale dno
    • Gość: opolanka Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:09
      Generalnie szkoda panienki. Jeśli będzie musiała się dalej tak odwdzięczać za
      robotę to pewnego dnia stwierdzi, że ma dość. Lepiej jednak nikomu nic nie
      zawdzięczać.
    • Gość: Yao Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:19
      Gość portalu: Lord Vader napisał(a):

> hahahahaha, wywiad bezbłędny! Najlepsze są: "niech widz będzie zaskoczony"
      > i "no tak".

BMW - Bierna i Mierna ale Wierna:) TKM pełną gębą się już przed wyborami
      zaczyna. Rokita i Kowalski nie raz już udowodnili, jak "kolosalna" jest ich
      wiedza ekonomiczna - no i do tego ten superradny Kowalski, który "tymy ręcamy"
      korupcję sam tu zwalczył. Myślę, że trzeba by jeszcze swoim doświadczonym
      25-letnim współtowarzyszom dać stanowiska na pływalni, w wodociągach i tak
      dalej.. Stop korupcji - start nepotyzmowi:))))
      • Gość: Komarek Miejska TV IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 09:46
        Na Prezesa MTV Opole wybrano mloda, zdolna i pracowita osobe. Wybrano w
        otwartym konkursie, w ktorym brali udzial miedzy innymi politycy PO jak Ciona
        (Przepadl z kretesem).
        Doszukiwanie sie tu nepotyzmu itp. jest po prostu zwykla polska zawiscia. Komus
        sie udalo a mi nie to mu przywale! Stad tez wszystkie niespelnione
        dziennikareczki z GW w Opolu ziona nienawiscia do nowej Pani Prezes.
        Warto jej dac szanse. Jak i TV, ktora ma naprawde duzy potencjal.
        Zreszta pomietajac dokonania poprzedniej Prezes Weber (tu dopiero by wynalezc
        koligacje rodzinne!), to spieprzyc ju nic nie mozna.
        Pani Prezes zycze dobrych wynikow i twardej skory-zeby nie przejmowac sie ta
        sfora zawistnych.
        • Gość: Lord Vader Re: Miejska TV IP: 213.25.164.* 21.09.05, 10:20
          właśnie to jest sedno całego zagadnienia: tej telewizji w ogóle nie powinno
          być. Chyba, że oglądalność potwierdzi sens jej istnienia, ale na to się nie
          zanosi w tym wieku, nawet pomimo pełnego zaskoczenia, jakie szykuje nam, a
          raczej widzom (bo ja do nich nie należę), pani prezes. Z ekonomicznego punktu
          widzenia MTO jest nieporozumieniem. Problem w tym, że tutaj jedynie
          obowiązującym jest podejście polityczne.
          • Gość: Horyzont Re: Miejska TV IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 10:24
            W setkach gmin dzialaja lokalne kanaly TV i jest ok. W Opolu gdzie jest
            potencjal 100 tys. odbiorcow, jak slysze MTV nie ma bytu. Bzdura, albo brak
            wyobrazni! Trzeba po prostu chciec i miec pomysl na program. No i troche
            popracowac, a nie plotkowac z kolezankami.
            • Gość: Lord Vader Re: Miejska TV IP: 213.25.164.* 21.09.05, 10:40
              tak,tak, w setkach, a nawet tysiącach, a być może "na całym świecie". Słabią
              mnie takie argumenty. Jak coś nie przynosi zysku to jest do bani. Potencjał 100
              tys. odbiorców? Opole ma coś chyba koło 150 tys. mieszkańców, gospodarstw
              domowych będzie więc mniej więcej 1/3 z tego, z których i tak część jest
              odbiorcami kablówki... Skąd wziąłeś ten potencjał??
            • Gość: DS Re: Miejska TV IP: 212.244.126.* 21.09.05, 11:48
              prosze o wymiane chocby 10 ty buraku !
            • Gość: MIeszaniec Re: Miejska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:56
              To zrób badania telemetryczne barania głowa. Wtedy okaże się, że MTO ogląda
              jednocześnie ok. 30 osób. 100 tys. to liczy sobie całe Opole. Przecież to
              kaszan ratuszowy i nic tam nie ma. .
              Wiadomości regionalne Opole mamy na TVP, program II i III.
              Po cholerę prywatna telewizja mgr inż. pana Prezydenta i propagandówka jednego
              radnego.
              Facet, odpowiedz nam na proste pytanie. Oglądasz to?
              Pewnie nie. To po co wygłaszasz takie durnowate opinie?
        • Gość: Bzyk Re: Miejska TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:40
          Kochany Komarku,
          lubię Cię czytać na forum, ale teraz "przegłes" (jak mówią małolaty). To nie jest polska zawiść, ale realne spojrzenie na nieopierzoną gąskę, której się wydaje, że jak obiecali jej pomoc, to nic nie trzeba umieć. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że jest tak na pewno. Nie potrafi kompletnie nic i sama się do tego (oczywiście nie publicznie) przyznaje. Rada nadzorcza czuwa nad nią prawie codziennie. Jednak i oni też zapominają, że o pracy w tv nie mają pojęcia. No i wychodzą buble, jak z Rokitą.
    • Gość: WieloZwierz Kawał Kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:43
      Jak ludzie mogą się tak wypowiadać.............. smierdzi od tych
      wywiadów...... kolejny wstyd ! Rozwiążcie wreszcie to głupie do cna
      województwo, bo mi wstyd !!!
      • Gość: Ulek Re: Kawał Kupy IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 09:47
        Sam sie rozwiaz baranie!
        • Gość: hehe baranie Re: Kawał Kupy z KOMARKA I ULKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25
          Komarek i Ulek - ci przed chwilą życzyli tu jak najlepiej niedouczonej siksie
          która po plecach dostała prace.

W gruncie rzeczy to te same osoby. To jest ich IP oraz adres dostawcy netu
          Pozdrawiam:
          62.148.87.180
          netname: ATOL-NET
          descr: Atol s.c.
          descr: Oleska 70
          descr: 45-222 Opole
          country: PL
          admin-c: AU1087-RIPE
          tech-c: KO180-RIPE
          status: ASSIGNED PA

person: Krzysztof Oglaza
          address: Intermik s.c.
          address: ul. Armii Krajowej 7
          address: 45-071 Opole
          address: POLAND
          phone: +48 77 530346
          • Gość: Juzia Cwioki na czacie IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 10:40
            No to mnie obnazyles :) baranie!!! Podpisz sie jeszcze Anita Weber i wszystko
            bedzie jasne.
            • Gość: belfer Re: Cwioki na czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:55
              to kolejny skandal dyr. Moku działacz PO MATEMATYK "wygrał" konkurs

lewica dała p. Weber prawica drugą koryfeuszke dziennikarstwa

a co było w Estradzie tyż kobitki! To jest Opole nepotyzm tumaneska
              kompromitacja! a ile ta dziewoja zarabia myśle że wiecej od profesora, lekarza
              itd. ca. 4.500 zł dno demokracji w wydaniu tzw. prawicy!
    • Gość: ciekawy Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 10:58
      Oddam roczne wynagrodzenie, jeśli w Opolu nie będzie całego tygodnia bez afery
      korupcyjnej
    • Gość: DS Re: Miejska telewizja polityczna IP: 212.244.126.* 21.09.05, 11:56
      Zajefajny wywiad cyt.:" choć nie jest, jak Pan powiedział, dziennikarką,
      przygotowuje rozmowę z Janem Marią Rokitą. Czy uważa Pan, że to był obiektywny
      wybór? - Ja nie jestem od oceny programu, od tego jest rada programowa. Ja
      oceniam finanse. A kto jest w radzie programowej? - Nie ma rady programowej,
      nie ma w statucie takiego zapisu." to po jaką cholerę mówisz, że od oceniania
      jest rada programowa ???
      A po drugie to okazuje się już po wywiadzie z Panem Rokitą /w którym tez jest
      Pan Kowalski/ ze telewizja zaczyna działać na korzyść już jednego z radnych :)
      Pana Januszka K od STOP KORUPCJI !!!
      Życzę powodzenia w dalszym takim sposobie prowadzenia "uczciwej" polityki.
    • Gość: Łopolanin Na miłość boską... IP: *.airnet.opole.pl 21.09.05, 13:02
      ... zlitujcie się wszyscy:

"25-letnia Anna Mołodecka została na prezesem jedynej w Polsce telewizji
      należącej do samorządu w połowie sierpnia."

co to za dziwoląg !!! Wywalcie wreszcie korektora na zbitą buzię.

"Prezydent Ryszard Zembaczyński (PO) powiedział nam, że nie widzi żadnej
      niezręczności przy wyborze z powodu znajomości Chodora i Mołodeckiej."

Naprawdę tak powiedział ? Rysiu ? Ja wiem, że to pikuś w porównaniu z wyczynami
      poprzedniej ekipy ale chyba trzeba mu będzie przywrócić kręgosłup moralny przy
      okazji następnych wyborów. A szanowną GW proszę o przypomnienie tego
      stwierdzenia w stosownym czasie.
      Nawet mało wyrobiony obywatel wie doskonale, że na prezesa czegokolwiek nie
      wybiera się osoby bez doświadczenia i osiągnięć więc proszę panie Zembaczyński
      nie wciskać nam kitu, że białe jest czarne.
    • Gość: MIeszaniec Macie próbkę IP: *.pl / 217.173.202.* 21.09.05, 16:14
      TKM w wykonaniu liberałów.
      Głosujcie na nich, to nam dopiero nam urządzą aferowo. Z obecnych wyczynów
      należy wnosić, że dość szybko prześcigną i AWS i SLD.

Po pierwsze primo - takie coś jak MTO, nie ma racji bytu. Nikt nie ogląda
      ratuszowej tuby propagandowej, bo i po co. Mamy opolski program regionalny w
      TVP. Samo istnienie tego potworka to nic innego jak zaspokojenie próżności i
      megalomanii kolejnych prezydentów naszej powiatowej mieściny, której całkowita
      cyfra dusz niebawem obniży się poniżej 100 tys. Ratuszowa telewizja? W 100 tys.
      miasteczku? Kpina!

Po drugie primo - nie zatrudnia się dziewuchy bez doświadczenia zawodowego, na
      stonowisko menedżerskie, z odpowiednią gażą. W Opolu może trudno o kafelkarza,
      ale ludzi na podobne stołki ci u nas dostatek.
      Po trzecie primo - walczący z nepotyzmem i korupcją zarząd i rada miasta nie
      powinny dopuszczać do obsadzania stołków po znajomości, ale o tym chyba już
      dawno zapomnieli, obsadzają ratusz kolesiami pewnego radnego, nazwisko którego
      pomijamy milczeniem.
      Po czwarte primo - wywalić należy kierownictwo tej firmy, skoro za społeczne
      pieniądze urządza kampanię wyborczą jednemu tylko kandydatowi, nazwisko którego
      pominiemy milczeniem, należącemu do tej samej partii politycznej, co pan
      prezydent.
      Przy okazji nie mogę za cholerę zrozumieć, czemu taka solidna firma jak poseł
      Jarmuziewicz jeszcze z nimi trzyma. Za cenę mandatu w Sejmie?
      Panie Tadeuszu! Nie warto!
    • Gość: RUM Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.09.05, 16:52
      Kryteria naboru na stanowisko prezesa zostały tak przygotowane aby wyautować
      niewygodną politycznie Weber. W zamian za jej profersjonalizm postawiono na
      dyletanctwo i miernotę. Mama ksiegowa posteruje dzieckiem aby jakoś sobie
      radziło a ratuszowy rzecznik posteruje dzieckiem aby jaoś robiło program. To
      jest tragiczne. Ogladam produkcje tej panny i wstyd mi, że właściciel MTO
      (miasto) oraz rada nadzorcza godzą się na to. A wystarczyło przychylnie
      popatrzeć na Weber kiedy robiła tv, dać pieniądze tak jak teraz, okazać pomocną
      dłoń i byłaby TV, którą możnaby się szczycić. Ciekawe czy KRRiTV widzi co się
      tu wyrabia? Kto wytłumaczy mi dlaczego prawicowi radni stosują najgorsze z
      metod jakimi posługiwali się lewicowi złodzieje? Mam nadzieję, że są
      instytucje, które potrafią zająć w sprawie stanowisko i potrafią dać po uszach
      komu trzeba. Rozbestwiliście się panowie. Ale przyjdzie na was czas. Znacie
      przysłowie o rychliwi\ości i sprawiedliwości.
      • Gość: lelo Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:26

Pamiętajcie te misie to psudo prawica za czasów komuny gdzie byli?

Nepotyzm , kolesiostwo,układziki zero kompetencji..

ROZLICZYMY FARBOWANĄ WATACHE!
    • Gość: Kazik Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:04
      Nie wiem czy sięśmiać czy płakać. Żałosne - brak kompetencji i układy
      układziki, kolesie. Wstyd mi za PO - to wartościowa Partia, a w Opolu włodarze
      miasta zrobili z Platformy ... trampolinę do załatwiania prywaty. A Region
      gaśnie i wcale nie trzeba go likwidować!
      • Gość: JIMMY Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 20:15
        PO OPOLU KRĄŻY ANEGDOTA JAK TO EKONOMISTKA 8 WRZEŚNIA POWIEDZIAŁA JAKIEJŚ
        RADNEJ ŻE CENNIKI WYBORCZE BĘDĄ GOTOWE ZA DWA TYGODNIE...
        • Gość: O TYLE WRZASKU. A JAKIE KWALIFIKACJE MIAŁA A.WEBER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:55
          JAKIE PROGRAMY I KOMU SŁUZYŁY?
    • Gość: ktoś bez kablówki Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:44
      to paranoja żeby miasto utrzymywało telewizyjkę która oglądac mogą tylko
      abonenci prywatnej sieci kablowej.
      • Gość: sylwek Re: Miejska telewizja polityczna IP: *.orange.pl 22.09.05, 00:21
        jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to zadna inna gmina w Polsce nie ma wlasnej
        telewizji, BO TO SIE NIE OPLACA.
        jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to zadna powazna Rada Nadzorcza nie
        powierzylaby firmy osobie bez jakiegokolwiek doswiadczenia i jeszcze wpompowala
        jej kase.
        jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to byli chetni na kupno telewizji, ale
        kategorycznie odmawiali uzaleznienia politycznego wiec wrocili skad przyszli.
        jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to kazdy dzien trwania tej telewizji to
        okradanie Opolan na kwote rowna dziennemu kosztowi utrzymania tego biznesowego
        Frankensteina.
        jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to ta firma zdechnie zaraz po wyborach, bo juz
        nie bedzie potrzebna pazernemu jauszkowi do promocji wlasnej osoby
        • Gość: opol ale dała dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:51
          • Gość: katon Re: ale dała dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:58
            KOMU?
            • Gość: kat Re: ale dała dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:15
              Czyżby to co mówili o Rysiu jak załatwiał panienki w urzędzie wojewódzkim było
              prawdą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka