Gość: ja IP: 212.244.126.* 31.10.05, 08:24 Takiego gnoja na dożywocie z prawem do przedterminowego zwolnienia po odsiedzeniu co najmniej 50 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: Okrutnik przed sądem IP: *.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:42 zabić typa, i to tak by cierpiał przed śmiercią. Ale swoją drogą nigdy nie zostawiłabym swoich dzieci obcemu facetowi. NIGDY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi ...do więzienia???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:42 Do więzienia??!! A dlaczego mamy z naszych podatków utrzymywać takiego śmiecia przez 50 lat? Dawać mu darmowy (solidny!) wikt i opierunek?... Do kamieniołomów takiego łacha, niech przez resztę życia zapieprza tak ciężko, żeby mu kręgosłup, odciski i rany na rękach nie pozwalały spać i żreć. A żreć to co najwyżej ziemniak z wodą, a nie kaloryczne śniadanka, obiadki i kolacyjki podawane regularnie z kompocikiem! Trudno mi zrozumieć jak może być głupio zorganizowany ten świat. W imię rozwiniętej cywilizacji i praw człowieka jest tak, że mordercy, zwyrodnialcy i... no nie wiem jak jeszcze można takich nazwać, robią co chcą i niczego się nie boją, bo w najgorszym przypadku grozi im długoletnie więzienie, które często jest dla nich sto razy wygodniejsze niż ich dotychczasowe podłe życie w różnego rodzaju slumsach. Dla niektórych pseudoludzi powinny jednak nadal istnieć gułagi i obozy pracy (ale takie z latrynami na dworze i drewnianymi pryczami, a nie materacykiem, biblioteką i centralnym ogrzewaniem!). Pozdrawiam normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś