Gość: Wielbicielka IP: *.eranet.pl 06.11.05, 12:43 Co sadzicie o rysunkach tego Pana? Ja jestem nimi zauroczona i bardzo bym chciala poznac wasze opinie. Jola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 06.11.05, 14:34 A mnie się też podobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 16:58 Też chciałabym napisać o nich coś dobrego, ale się nie da ! Po prostu - nie da. Widzę same słabości i wady, więc lepiej zamilknę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neron Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:02 Karykaturzysta z niego słaby dobrze, że podpisuje kogo kartkatura przedstawia.. rysunek-anegdota przegadana, paradoks słaby a liternictwo mało klarowne ocena ostateczna 3 plus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 00:36 Rysuje tak sobie, za to nawija - po mistrzowsku. Barwny człowiek, dusza towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piczek Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: 62.233.176.* 07.11.05, 10:31 Tak, bardzo barwny, zwlaszcza jak golnie. Supergosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Gusto Re: Andrzej Czyczyllo - rysownik NTO IP: *.pl 08.11.05, 03:51 Rysunki nawet nawet nawet.raz lepszy raz gorszy.Ale ogólnie obleci.Bez rewelacji, ale też na pewnym dobrym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś