Dodaj do ulubionych

Kto na szefa opolskiego NFZ?

IP: 80.51.170.* 24.11.05, 07:19
"Wszystko już było!Rzekł Ben Akiba.A co nie było śniło się chyba.."
Był tragik teraz będzie komedyjant z twarzą tatarską.A z gabinetu będzie
widział ponownie stadion żużlowy.Byle kasa!Byle jak!Byle by byla!
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.uni.opole.pl 24.11.05, 07:29
      Ja jestem Łągiewka, zawod wyuczony prezes, zawod wykonywany - prezes, i wara
      od mojej kariery
      • Gość: PiS Łągiewka -WONNN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:58
        Mało już nabrałeś kasy?
        Co zrobiłeś, jak rządziłeś?
        Do tej pory stajni po tobie nie można wysprzątać
        Wielki prezes od walki z kalectwem (żeby się choć nażreć za darmo!)
        A co zrobiłes dla ludzi?
      • Gość: Nemo Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.11.05, 19:55
        Lagiewka z zawodu jest mgr inz. mechanikiem, a nie prezesem!
        Lubial imprezowac w czasie studiow, ale zeby sie nadawal na tak powazne
        stanowiska..........ha, ha......oj biedne jest to Opole!!!!!!
    • Gość: ja Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: 212.244.126.* 24.11.05, 08:03
      BMW na topie.....BIERNY, MIERNY ale WIERNY!!!!! Tak trzymać kochany PiS-ie.....
      • Gość: uważny Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:33
        Noooo, jeśli Gudaniec podpisuje sie obiema rękami pod kandydaturą Piwowarczyka,
        to raczej Piwowarczyk nie ma szans. Już raz Gudaniec się podpisał pod
        kandydaturą Macierzyńskiego...
        • Gość: Pawel Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:45
          Piwowarczyk to najlepsza kandydatura. On jest super.
          • Gość: Kuba Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:11
            Mamy super wykształconego "radiowca"(Semak), niech on zostanie szefem NFZ
            • Gość: A Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: 217.197.77.* 26.11.05, 19:44
              A ja tesz za Semakiem
              • Gość: okulista Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 08:52
                Ja z kolei jestem za pozostawieniem obecnego dyrektora. No i co z tego , że
                jest politycznie niepoprawny ? Pilnować tylko , zeby nie uprawiał polityki w
                robocie i tyle. Jestem świadczeniodawcą i współpraca z opolskim NFZ-etem układa
                się dobrze ( nie do uwierzenia , co ? . Kasą , którą zarzadzają, dzielą w miarę
                sprawiedliwie, nikt nikogo nie przyłapał na jakichś przekrętach , których w
                całej Polsce pełno. Kontrole są i owszem upierdliwe ale to raczej dobrze , że
                pilnują społecznych pieniędzy jak ojciec cnoty swych córek. Po co to wszystko
                zmieniać ? Nie rozumiem. Pozdrawiam.
                • Gość: Arek Re: Kto na szefa opolskiego NFZ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:40
                  Może Kłos w układzie z SLD zostawi obecnego na vicka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka