Dodaj do ulubionych

Apel do GW [mzk]

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.11.05, 10:46
Gazeto! Zrób coś w kwestii tloku w autobusach linii 15, 17, i 20 w godzinach
14-17. Już pod tesco często nie można wsiąć jadąc w kierunku na zwm i malinke.
Musi sie znalezc jakis bat na to!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rad Pamiętajcie o szczerym uśmiechu \/ IP: *.tvk.torun.pl 29.11.05, 18:57
      Oto mój:
      masaze.net.pl/fag/smiesznezdjeciajakiejpastyonuzywal.html

najśmieszniejsze filmiki :):):)
      masaze.net.pl/smiesznefilmy.html

_Pozdro ;)
    • Gość: ;-) Wchodźmy do autobusów w letniej odzieży to wtedy - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:01
      będzie statystycznie więcej miejsca na każdego obywatela ...
      a ci spod Tesco za zakupy ponad normę kupują drugi bilet. I po sprawie !!!

;-)
    • Gość: taki jeden Re: Apel do GW [mzk] IP: *.atol.com.pl 29.11.05, 20:20
      A co niby gazeta ma zrobić? Kupić autobus i puścić dla rozładowania tłoku?
      Jeśli Ci ciasno, zamiast narzekać, przesiądź się w taksówkę - za samo
      trzaśnięcie drzwiczek zapłacisz kilka zeta! A tak przy okazji, kupujesz bilet,
      czy może aktywnie zasilasz notorycznych gapowiczów?
      • Gość: J24 Re: Apel do GW [mzk] IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.11.05, 20:24
        Mam miesięczny i denerwuje mnie, że nie mogę wejść pomimo, że za takąmożłiwość
        już zapłaciłem z góry.
        • Gość: taki jeden Re: Apel do GW [mzk] IP: *.atol.com.pl 29.11.05, 21:37
          wierzę, że możesz być zdenerwowany tłokiem, jednak ani gazeta, ani mzk nie
          rozwiążą tego problemu. Jeśli opolscy decydenci nie obudzą się w porę niedługo
          po Opolu będzie jeździło tylko tych osiem nowych jelczy, na które miasto z
          wielkim bólem się szarpnęło. A póki co obowiązywać będzie zasada przykrótkiej
          kołderki - jakkolwiek nie naciągniesz, zawsze będzie coś odkryte, jeśli brak
          inwestycji w tabor, to mzk będzie ratowało się kupnem używanych autobusów i
          okrajaniem linii :(((
          • Gość: ggg widzisz "taki jeden" ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.11.05, 00:55
            są TACY gospodarze
            którym ile byś nie dał
            to i tak im mało i nie tak...
            i zawsze mają syndrom "przykrótkiej kołderki"

to się K###a zła organizacja nazywa!!!!

no ale u nas jest jak jest....
            • Gość: koncept Re: widzisz "taki jeden" ... IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.05, 19:32
              Bo widzisz ggg, nowy prezes mzk musi spijać piwo, które przez dwadzieścia lat
              warzył jego poprzednik :( Tabor nie zestarzał się w ciągu roku! Te trupy, które
              jeżdżą po ulicach są podrzutkami, z którymi niewiele da się już zrobić.
              Chciałbyś zostać gospodarzem takiej ruiny w służbie tak krytycznego i
              wymagającego społeczeństwa jak Opolanie??? Bo ja nie. Za żadne skarby świata!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka