Dodaj do ulubionych

Malwina jest załamana

• Gość: widz Re: Malwina jest załamana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 20:28
      Czy znowu chodzi o wyciagniecie kasy za glupie sms-y?
    • Gość: Gość Re: Malwina jest załamana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 21:11
      Jakie to polskie....
    • master_zybex Re: Malwina jest załamana 07.12.05, 21:15
      w normalnym kraju laska zapodaje do sądu dzięciołów z TV i żyje sobie spokojnie
      z odszkodowania
    • razan Abonament 07.12.05, 22:42
      Tia telewizja polska , bez komentarza aha niezapomnijcie ze jescze nie wiadomo
      czy zobaczymy reprezentacje na mundialu w TVP , ale na pocieszenie dodam ze
      sciagalnosc abonamentu powinna w niedlugim czasie wzrosnac , ponoc komornicy
      maja sie tym zajmowac........[;]!!
    • Gość: tangerine Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:00
      wiec po tym kiedy przeczytalem, natychmiast wyslalem sms. ciekawe. tvp sciga emerytow o abonament a nie potrafi biura miss polonia scignac o kilka dokumentow :P ?
    • Gość: . Malwinko wracaj do garów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:08
      .
    • Gość: kol Takim pasztetom mówimy stanowcze nie !!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.12.05, 23:26
    • piotrgiedrowicz Re: Malwina jest załamana 07.12.05, 23:46
      telewizja ripostuje? ze za malo im dokumentow??
      bez sadu przecw..ic odpowiedzialnych -
      a papierem zatkac im usta: raz na zawsze :o)
    • Gość: Gorzkie żale I co Dworaki? Miało być lepiej! IP: *.aster.pl 08.12.05, 00:19
      To SLD: 1.Walczyło jak lew o większe wpływy z abonamentu dla TVP. I wywalczyło
      (razem z Wańkową) 48,70 zł. z góry za kwartał za radio i TV w 2006 r. (190 zł
      za rok). Nawiasem mówiąc ta że TVP wali jak w kaczy kuper w to że SLD i jej
      prezia. (głupcy).
      2.To SLD zabrało samotnym matkom wypłatę alimentów (tak się martwili o
      budżet PiS-u). (głupcy).
      3.To SLD zlikwidowało ulgę remontową (tak się martwili o budżet PiS-u).
      (głupcy).
      4.Zdradzili swoich wyborców.(zdrajcy)
      5.Zdradzili swojego byłego sojusznika-koalicjanta PSL. A mogli godnie i
      spokojnie rządzić do końca kadencji. (głupcy).
      6.Dali się prowadzić do samozagłady przez prezia. Jeszcze przed
      wyborami (po rządach AWS-u) dali sobie narzucić Belkę, który w sławnym
      wywiadzie przed ciszą wyborczą zaprzepaścił możliwość samodzielnego rządzenia.
      (głupcy).
      7.Gardzili Lepperem i jego partią, a lizali du.ę PO. (głupcy).Itp, Itd.
      8.Ja na tych szmaciarzy głosowałem.(głupiec).
    • Gość: STASZEK Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 01:36
      fatalna systuacja i kompletna kompromitacja Polski na arenie miedzynarodowaej !!
      szkoda ,bo dziewcze jest naprawde urosze :))

siekierka na jej czesc //
    • Gość: Urzad Nie zaplacila lapowki... IP: 62.121.136.* 08.12.05, 01:54
    • Gość: xzcvm Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:48
    • Gość: Ala Re: Malwina jest załamana IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.12.05, 11:00
      Szkoda, bo jest naprawde piekna dziewczyna i miala duze szanse aby wygrac ten
      konkurs. :(((((((
    • Gość: sylwia Re: Malwina jest załamana IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 09.12.05, 10:40
      zamiast pomagac polakom to oczywiscie telewizja dala dupy!!
    • Gość: zdenerwowana Re: Malwina jest załamana IP: *.tvgawex.pl 09.12.05, 13:59
      Dziewczyna wkłada tyle pracy w to by nas godnie reprezentować a potem nikt nie
      może nawet na nią głosować, to straszne, ale dla mnie i tak jest najleprza.
      • Gość: Pracownik Tesko Re: Malwina jest załamana IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.12.05, 17:28
        tyyyyyyllllllleeee pracy
        aż sie przepracuje dziewczę
        • Gość: hihi Re: Malwina jest załamana IP: *.chello.pl 09.12.05, 22:34
          hehe wlasciciel planety (jej byly mezczyzna;) to tak izwykly pakerek z siankiem
          ,a ona podobniez strasznie puściutka;) a na pamiec kazda sie umie wyuczyc jak
          idzie do tv;) weeezcie...straszne sa te miss w wiekszosci. ja tylko moge
          powiedziec ze full szacunek dla miss z Indii sprzed paru lat ktora zostala miss
          world czy universe wybrana. to byla MĄDRA, WYKSZTAŁCONA, INTELIGENTNA -KOBIETA-
          a nie dziewczątko uczące się pewnie w zawodówce 5 rok:/
          • Gość: pakierek Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:07
            troszke mnie zalamales , osilek -pakierek ,fujjjjjjjjjj!!!
    • Gość: Leszek Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 08:45
      BARANY, Wstyt aby tak załatwic naszą Miss, jaja sobie robią , faktycznie kasa
      im w telewizji uderza do głowy i niczym z własnej inicjatywy nikt tam nie umie
      sie zająć
      • Gość: MaLWIN Re: Malwina jest załamana IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.12.05, 16:06
        Tytuł Miednicy i tak się należy Oli Jakubowskiej, ona ma sexi kształty.
    • Gość: Karolina ZNAMY MISS ŚWIATA! IP: *.ramtel.pl 10.12.05, 16:11
      MISS ŚWIATA ZOSTAŁA MISS ISLANDII!!!!! Ja wolałabym bardziej Tanzanię, Włochy
      lub Meksyk za to ta z Portoryko nie była zbyt ładna....a Koreanka chyba
      najgorsza!
    • Gość: rzymianin Nie z takimi włosami na Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:51
      Dziewczyno, nie masz co być załamana , z takimi włosami to lepiej zostań w
      domu, moja sasiadka ma ładniejsze włosy od ciebie - przykro mi kobieta musi
      wyglądać - !!!
    • Gość: SSSS ZA TYMI KONKURSAMI STOJĄ DUŻE PIENIĄDZE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 10:28
      nIGDY NIE WYGRA NA PRAWDE ŁADNA DZIEWCZYNA, PONIEWAŻ WSZYSTKO TO SĄ UKŁADY. NOWO
      WYBRANA MISS WORLD WCALE NIE JEST TAKA PIĘKNA, TYLE PIĘKNYCH KOBIET NA ULICACH.
      A CZĘŚC Z FINALISTEK NAWET W PROFESJONALNYM MAKIJAŻU, FRYZURZE, KREACJACH SĄ
      PRZECIĘTNE. NIECH ZMYJĄ Z SIEBIE TONY MAKIJAŻU I UJRZYCIE ICH PIĘKNO.
    • Gość: Radek Re: Malwina jest załamana IP: 213.76.140.* 11.12.05, 10:49
      No proponuje 17 raz powtwrzac M jak miłość dalej nic nie pokazywac losowanie
      Mistrzostw świata, Wybory MISS WORLD itd a i jeszcze podwyższyć
      abonament...Moze 3 krotnie na poczatek.
      Przypominam ze nawet Trinidad i Tobago transmitowało losowanie (chociaż prawie
      nikt nie wie gdzie to jest) Nie Zdziwie sie jak na Białorus bede musiał jeździć
      aby obejrzec Mistrzostwa Świata w telewizji
    • Gość: ania Re: Malwina jest załamana IP: *.swiebodzin.net / *.zgora.dialog.net.pl 11.12.05, 19:28
      zle zrobili powinnas wygrac trzymałam za ciebie kciuki
    • Gość: mundek Re: Malwina jest załamana IP: *.is.net.pl 11.12.05, 20:13
      jJa wiem kto jest winny .Jak zwykle nasza telewizja ktora chce sie nachapać bo
      to nasza bubliczna telewizja wstyd mi za tąnaszą telewizje
    • Gość: limka Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:10
      Taka ładna dziewczyna która mogłaby reprezentowac Swiat..a tutaj takie
      obrzydliwe hamstwo..szkoda bo miała duuze szanse
    • Gość: Dobek Re: Malwina jest załamana IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 13.12.05, 15:26
      Nie martw sie Malwinka. Bedzie dobrze. Pamietaj o swojej urodzi.
      • Gość: Maria Re: Malwina jest załamana IP: 83.8.246.* 14.12.05, 10:15
        Pani Malwino! Jest Pani naprawdę piękną, a do tego skromną dziewczyną. Głowa do
        góry!. Piszącym złośliwie o Pani proponuję: spójrzcie w lustro- może
        zrozumiecie, dlaczego jej zazdrościcie.
        • Gość: Fiodor Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:40
          Współczuję Malwinie bo załamał jej się cały system wartości budowany przez lata
          przez jej otoczenie w postaci: "malwinko nie martw się o nic przecież jesteś
          ładna"
          Teraz kobita będzie miała zrytą psychę i już nigdy nie będzie taka sama.
          Teraz Krapkowice mają swoją aferę stulecia pt: "Na pewno ktoś z TVP wziął
          łapówkę żeby wygrała ta brzydula z Islandii"
          Malwina do tej pory myślała że tam żyją wyłacznie śmierdzący tranem rybacy
          uprawiający sodomię z fokami a tu taka siurpyza.

buahahhaahhahhahaaaa
    • Gość: Rada Re: Malwina jest załamana IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 14.12.05, 17:09
      Malwina da rade

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka