Gość: widz Re: Malwina jest załamana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 20:28 Czy znowu chodzi o wyciagniecie kasy za glupie sms-y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Malwina jest załamana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 21:11 Jakie to polskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
master_zybex Re: Malwina jest załamana 07.12.05, 21:15 w normalnym kraju laska zapodaje do sądu dzięciołów z TV i żyje sobie spokojnie z odszkodowania Odpowiedz Link Zgłoś
razan Abonament 07.12.05, 22:42 Tia telewizja polska , bez komentarza aha niezapomnijcie ze jescze nie wiadomo czy zobaczymy reprezentacje na mundialu w TVP , ale na pocieszenie dodam ze sciagalnosc abonamentu powinna w niedlugim czasie wzrosnac , ponoc komornicy maja sie tym zajmowac........[;]!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerine Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:00 wiec po tym kiedy przeczytalem, natychmiast wyslalem sms. ciekawe. tvp sciga emerytow o abonament a nie potrafi biura miss polonia scignac o kilka dokumentow :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Takim pasztetom mówimy stanowcze nie !!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.12.05, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: Malwina jest załamana 07.12.05, 23:46 telewizja ripostuje? ze za malo im dokumentow?? bez sadu przecw..ic odpowiedzialnych - a papierem zatkac im usta: raz na zawsze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzkie żale I co Dworaki? Miało być lepiej! IP: *.aster.pl 08.12.05, 00:19 To SLD: 1.Walczyło jak lew o większe wpływy z abonamentu dla TVP. I wywalczyło (razem z Wańkową) 48,70 zł. z góry za kwartał za radio i TV w 2006 r. (190 zł za rok). Nawiasem mówiąc ta że TVP wali jak w kaczy kuper w to że SLD i jej prezia. (głupcy). 2.To SLD zabrało samotnym matkom wypłatę alimentów (tak się martwili o budżet PiS-u). (głupcy). 3.To SLD zlikwidowało ulgę remontową (tak się martwili o budżet PiS-u). (głupcy). 4.Zdradzili swoich wyborców.(zdrajcy) 5.Zdradzili swojego byłego sojusznika-koalicjanta PSL. A mogli godnie i spokojnie rządzić do końca kadencji. (głupcy). 6.Dali się prowadzić do samozagłady przez prezia. Jeszcze przed wyborami (po rządach AWS-u) dali sobie narzucić Belkę, który w sławnym wywiadzie przed ciszą wyborczą zaprzepaścił możliwość samodzielnego rządzenia. (głupcy). 7.Gardzili Lepperem i jego partią, a lizali du.ę PO. (głupcy).Itp, Itd. 8.Ja na tych szmaciarzy głosowałem.(głupiec). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STASZEK Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 01:36 fatalna systuacja i kompletna kompromitacja Polski na arenie miedzynarodowaej !! szkoda ,bo dziewcze jest naprawde urosze :)) siekierka na jej czesc // Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzcvm Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Malwina jest załamana IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.12.05, 11:00 Szkoda, bo jest naprawde piekna dziewczyna i miala duze szanse aby wygrac ten konkurs. :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Malwina jest załamana IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 09.12.05, 10:40 zamiast pomagac polakom to oczywiscie telewizja dala dupy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerwowana Re: Malwina jest załamana IP: *.tvgawex.pl 09.12.05, 13:59 Dziewczyna wkłada tyle pracy w to by nas godnie reprezentować a potem nikt nie może nawet na nią głosować, to straszne, ale dla mnie i tak jest najleprza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Tesko Re: Malwina jest załamana IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.12.05, 17:28 tyyyyyyllllllleeee pracy aż sie przepracuje dziewczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Malwina jest załamana IP: *.chello.pl 09.12.05, 22:34 hehe wlasciciel planety (jej byly mezczyzna;) to tak izwykly pakerek z siankiem ,a ona podobniez strasznie puściutka;) a na pamiec kazda sie umie wyuczyc jak idzie do tv;) weeezcie...straszne sa te miss w wiekszosci. ja tylko moge powiedziec ze full szacunek dla miss z Indii sprzed paru lat ktora zostala miss world czy universe wybrana. to byla MĄDRA, WYKSZTAŁCONA, INTELIGENTNA -KOBIETA- a nie dziewczątko uczące się pewnie w zawodówce 5 rok:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakierek Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:07 troszke mnie zalamales , osilek -pakierek ,fujjjjjjjjjj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 08:45 BARANY, Wstyt aby tak załatwic naszą Miss, jaja sobie robią , faktycznie kasa im w telewizji uderza do głowy i niczym z własnej inicjatywy nikt tam nie umie sie zająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaLWIN Re: Malwina jest załamana IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.12.05, 16:06 Tytuł Miednicy i tak się należy Oli Jakubowskiej, ona ma sexi kształty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina ZNAMY MISS ŚWIATA! IP: *.ramtel.pl 10.12.05, 16:11 MISS ŚWIATA ZOSTAŁA MISS ISLANDII!!!!! Ja wolałabym bardziej Tanzanię, Włochy lub Meksyk za to ta z Portoryko nie była zbyt ładna....a Koreanka chyba najgorsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzymianin Nie z takimi włosami na Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:51 Dziewczyno, nie masz co być załamana , z takimi włosami to lepiej zostań w domu, moja sasiadka ma ładniejsze włosy od ciebie - przykro mi kobieta musi wyglądać - !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSSS ZA TYMI KONKURSAMI STOJĄ DUŻE PIENIĄDZE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 10:28 nIGDY NIE WYGRA NA PRAWDE ŁADNA DZIEWCZYNA, PONIEWAŻ WSZYSTKO TO SĄ UKŁADY. NOWO WYBRANA MISS WORLD WCALE NIE JEST TAKA PIĘKNA, TYLE PIĘKNYCH KOBIET NA ULICACH. A CZĘŚC Z FINALISTEK NAWET W PROFESJONALNYM MAKIJAŻU, FRYZURZE, KREACJACH SĄ PRZECIĘTNE. NIECH ZMYJĄ Z SIEBIE TONY MAKIJAŻU I UJRZYCIE ICH PIĘKNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Malwina jest załamana IP: 213.76.140.* 11.12.05, 10:49 No proponuje 17 raz powtwrzac M jak miłość dalej nic nie pokazywac losowanie Mistrzostw świata, Wybory MISS WORLD itd a i jeszcze podwyższyć abonament...Moze 3 krotnie na poczatek. Przypominam ze nawet Trinidad i Tobago transmitowało losowanie (chociaż prawie nikt nie wie gdzie to jest) Nie Zdziwie sie jak na Białorus bede musiał jeździć aby obejrzec Mistrzostwa Świata w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Malwina jest załamana IP: *.swiebodzin.net / *.zgora.dialog.net.pl 11.12.05, 19:28 zle zrobili powinnas wygrac trzymałam za ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Malwina jest załamana IP: *.is.net.pl 11.12.05, 20:13 jJa wiem kto jest winny .Jak zwykle nasza telewizja ktora chce sie nachapać bo to nasza bubliczna telewizja wstyd mi za tąnaszą telewizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limka Re: Malwina jest załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:10 Taka ładna dziewczyna która mogłaby reprezentowac Swiat..a tutaj takie obrzydliwe hamstwo..szkoda bo miała duuze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobek Re: Malwina jest załamana IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 13.12.05, 15:26 Nie martw sie Malwinka. Bedzie dobrze. Pamietaj o swojej urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Malwina jest załamana IP: 83.8.246.* 14.12.05, 10:15 Pani Malwino! Jest Pani naprawdę piękną, a do tego skromną dziewczyną. Głowa do góry!. Piszącym złośliwie o Pani proponuję: spójrzcie w lustro- może zrozumiecie, dlaczego jej zazdrościcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiodor Re: Malwina jest załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:40 Współczuję Malwinie bo załamał jej się cały system wartości budowany przez lata przez jej otoczenie w postaci: "malwinko nie martw się o nic przecież jesteś ładna" Teraz kobita będzie miała zrytą psychę i już nigdy nie będzie taka sama. Teraz Krapkowice mają swoją aferę stulecia pt: "Na pewno ktoś z TVP wziął łapówkę żeby wygrała ta brzydula z Islandii" Malwina do tej pory myślała że tam żyją wyłacznie śmierdzący tranem rybacy uprawiający sodomię z fokami a tu taka siurpyza. buahahhaahhahhahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rada Re: Malwina jest załamana IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 14.12.05, 17:09 Malwina da rade Odpowiedz Link Zgłoś