Dodaj do ulubionych

Behemocie - litosci!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 01:22
Już mam doś! Gdziekolwiek się nie pojawię to słyszę: wiesz kto to jest ten
Behemot? Wszys w naszej miescinie nie maja już o czym mowić, tylko Behemot i
Behemot. "A moze to Górniak, A może Olszewski... Nie to nie OLSZEWSKI, TO
ZYZIK. ALE ZYZIK NIE MIESZKA NA ZWM. WIĘC MOŻE TO PODSIADŁO. A moze jakis
inny poeta? NIE, NIEMOŻLIWE, TO BERLIŃSKA! No tak, socjolog... ale...
Mam tego dość!
Błagam Cie!
Behemocie, ujawnij się! Błagam, prosze! Ktoś ty?!?!?!?!?!?!
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Behemocie - litosci! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.12.05, 01:32
      Widzę,żeś wrócił z imprezki popsutej lekko przez rozważania kto żem zacz,wiec
      przepraszam,że się wirtual z realem myli już ludziom.Było rzucić jakiś
      dowcip,wznieść toast,powiedzieć,że wiem ale obliguje mnie przyrzeczenie słowa,że
      nie zdradzę i byłbyś królem wieczoru zwłaszcza wśród dam a faceci by zębami
      zgrzytali,zazdroszczac Ci towarzystwa dzierlatek.Pozdrawiam.
    • Gość: ;-) Re: Behemocie - litosci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 03:06
      Behemot - P A M I Ę T A J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przecinek - S P A C J A, kropka - SP A C J A, średnik - S P A C J A ,
      itp , itd
      Piszesz, śmiecąc sporo po tym forum, a do tego w taki sposób, że aż zbiera się
      na wymioty .

Zlitujże się już do cholery z tym swoim pismactwem !!!!

Aha i z dużej litery.

Żadni szanujący się dziennikarze (a za takich chciałby się z pewnością uważać
      ten koleś) - nie popiełnialiby takich karkołomnych i żenujących w swym
      prymitywizmie błędów na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej.

Pa !

;-)
      • goldenick Re: Behemocie - litosci! 17.12.05, 04:59
        Proponuję zatrudnić korektora na Forum... KRZYSZTOF SZYMCZYK wydaje mi się
        najodpowiedniejszą osobą, nie tylko dlatego, że jest współautorem słownika
        ortograficznego. TagrzeDlatego,rzetofajny gość! jest.
        p.sss.
        o Borze robie błendy i spajemisiepopoprzyły.
        • goldenick Re: Behemocie - litosci! 17.12.05, 05:05
          Behemocie... ale tak serio, weż się ujawnij. Konspiracja skończyła się dawno
          temu. Nie chcemy nołnejmów wirtualnych. Skoroś nasz forumowy bohater, chcemy
          order Ci wręczyć!
          • Gość: BRO Re: Behemocie - litosci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:36
            goldenick napisał:

> Behemocie... ale tak serio, weż się ujawnij. Konspiracja skończyła się dawno
            > temu. Nie chcemy nołnejmów wirtualnych. Skoroś nasz forumowy bohater, chcemy
            > order Ci wręczyć!

Tylko nie to.
            A niech ich ciekawosc poskreca.
            Z tym medalem to pewnie taka podpucha jak Ziobry wobec Rywina.

CzymsiePzdr
            BRO
            • Gość: . . IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:06
              Forumowe behemłócenie mnie nie rusza,
              taka rogata jest ze mnie dusza.
    • Gość: behemot Re: Behemot zeznaje IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.12.05, 00:50
      Nie Górniak
      Nie Olszewski
      Nie Zyzik
      Nie Podsiadło
      Nie Berlinska
      Nie Simonides.....
      • Gość: Bazgroł Re: Behemot zeznaje IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 18.12.05, 02:00
        To może Osmańczyk...
        • Gość: Bazgroł Re: Behemot zeznaje IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 18.12.05, 02:02
          No dobra. Przesadziłem z tym Osmańczykiem.
          A może to Bitka Zbigniew? Tez na B.
          • Gość: Do Behemota Re: Behemot zeznaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:59
            Behemocie
            Czy mogę Ci zaproponować stały felieton w gazecie??
            • Gość: behemot Re: Behemot zeznaje IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.12.05, 16:11
              Proponować zawsze można ale to poniżej ,jak uznali czytelnicy mnie dyskwalifikuje:

Żadni szanujący się dziennikarze (a za takich chciałby się z pewnością uważać
              ten koleś) - nie popiełnialiby takich karkołomnych i żenujących w swym
              prymitywizmie błędów na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej.
              • Gość: Rozalia Richtig Re: Behemot zeznaje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.05, 16:34
                tak mala sprawe jak interpunkcje czy
                "spacing" mozna opanowac. Musialby sie nieco streszczac, ale pomysl dobry.
                Behemot na stalego felietoniste, calkiem calkiem! Popieram!
      • Gość: koks Re: Behemot zeznaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:55
        Behemocie! Czytam Twoje teksty i widzę w ich autorze Człowieka Wolnego... Nie
        ujawniaj się. Nic tak nie tworzy felietonisty, żaden jego tekst, jak wyobraźnia
        Czytelników. Trwaj Behemocie :-)
        • Gość: behemot Racja IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.12.05, 01:12
          No tekst musi byc w miare dobry by trafic w odbiorcę.Wyobraznia zas pracuje nad
          wyobrazeniem autora.Tootsie i Pani Dubtfire były wspaniałe,lubiane, do momentu
          gdy nie zdjęły swoich masek i pokazały swojej tozsamosci.Rozczarowani i
          zawiedzeni byli ich odbiorcy.By oszczedzic forumowiczom i czytelnikom efektu
          Tootsie zostaje nadal behemotem.Pozdrawiam.

Post Scriptum
          Nie przebieram sie w ciuszki nieprzynalezne mojej plci.
          • Gość: koks Re: Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:15
            Ani próbuję sie domyśleć Twojej tożsamości, ponieważ intryguje mnie jedynie
            Twój niezależny sposób myślenia. To cholernie rzadkie na forach internetowych,
            by lansowac swoje racje bez chamstwa. "ACZKOLWIEK" (mam na pralce) nie
            podzielam wielu Twoich opinii, chetnie dam sie za nie wyprać :-)
          • Gość: koks Re: Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:19
            Acha... Jestem fanem pana Pickwicka :-)
          • Gość: monika Re: Racja IP: *.atol.com.pl 19.12.05, 01:27
            Behemocie,
            te twoje zastrzeżenia co do ciuszków naprawdę są zbyteczne. Jesli małostkowi
            zazdrośnicy atakuja cię za ortografię czy brak spacji, to przecież nie znaczy,
            że będe podejrzewac cię o zniewieściałość. Nie ma ku temu żadnych podstaw!
            Bawi mnie to dociekanie internatów twojej tożsamości. A przecież, gdybym miała
            więcej czasu, to przeczytałabym Twoje wszystkie posty i mogłabym cię
            zidentyfikować. Nie chodzi przy tym o nazwisko, ale o upodobania, poglady
            polityczne, sympatie i antypatie. Ci niestrudzeni tropiciele mogą pójśc tym
            tropem. Zresztą tożsamosć wirtualna może być wykreowana i odległa od
            rzeczywistej. Chociaż Ciebie o taką kreatywność nie podejrzewam, bo dajesz w
            wielu postach upust swoim emocjom, więc jest mało prawdopodobne, żebys był np.
            potulnym pantoflarzem w realu. Co prawda pisząc o Tootsie sugerujesz co innego.
            Jedno jest pewne - ponad 840 postów w 2005 r. Rzeczywiście jesteś człowiekiem
            wolnym, który w dodatku ma dużo wolnego czasu! I to powinno wystarczyć
            tropicielom.
            • Gość: behemot Re: Racja IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.12.05, 01:38
              O Matko Boska z jakiego bądż kościoła.To aż tyle?O to muszę kończyć.Pozdrawiam
              nawet nie gaszę dzis forum,może Ty to zrobisz?
              • Gość: monika Re: Racja IP: *.atol.com.pl 19.12.05, 01:56
                Behemocie,
                jest gorzej niż myslisz. Sprawdzałam jakis czas temu, a dzisiaj to 943 posty!
                Wyrazy uznania i serdeczności!
            • Gość: koks Re: Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:41
              Behemot nie jest najprawdopodobniej związany z żadną wymagająca lojalności
              opcją czy firmą, dlatego stac go na wolność w formułowaniu poglądów. Skądinąd
              to świetnie, bo mamy na forum Behemota, którego WARTO czytać, choć potrafi
              zdenerwować. Zawsze miałem nadzieje, że ktoś taki sie w końcu pojawi w tym
              internetowym potoku plugastw i wyzwisk.
              Żuj Behemocie, choćby to w państwie regulowanym moralnie miało zabrzmieć
              obrazoburczo... Czytałeś Bibile Szatana? Jesteś dumny z kraju, w którym ta
              książka oraz Mein Kampf zostały wydane bez oglądania się na polityczną
              poprawność? Ciekaw jestem...
              • Gość: Koks Re: Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:42
                "Żyj Behemocie" oczywiście :-) Koka szkodzi :-)
                • Gość: miras pietusza Re: Racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:02
                  Ani Górniak, ani Olszak, ani Zyzik. Behemot to Zembaczyński. O pełni księżyca, z wyciągniętymi łapkami, w piżamce w słoniki, kłapie do kompa i stuka.
                  • Gość: miras pietusza Re: Racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:05
                    Mam radę, już całkiem na poważnie, dla Behemota. Nie daj się, facio ściągnąć do żadnej korporacyjnej gazety. Tam cię koncernowi konsomolcy w mig zlejałtują, sformatują i po roku wyplują.
                    Bądź wolny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka